2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım sağlıkla bi kucağına aldığın günleri de yaz inşallah nolursunnnnn allahım nolursunnnnn sağlıklı bir dönem hamilelik olsunn kucağına alsın inşallah :)

Kendim hamile kalmış gibi sevindimmm.

Canım inşallah senin de güzel haberini paylaşalım. Bebiş büyütmeyele ilgili sayfalarda buluşalım inşallah :)

Canım tüp bebek grubuna yazmıştım. Aynen yazıyorum buraya. Dün birkaç tane gebelik testi aldım ki gün gün yaparım diye. Üç yıldır test yapmak hobi oldu bende
Sabah bir test yaptım. Bir dakika içinde silik çizgi çıktı. Tabi daha uyku sersemliği var üstümde. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen arkadaşa fotoğraf attım. Onu da uykusundan uyandırdım. Sağ olsun hemen cevap yazdı, çizgi var dedi. Eşimden gizli kan verip ona sürpriz yapmayı planlamaya başladım ama sonra dayanamadım, yanına gittim.Ben test, yaptım dedim ve hamileyim dedim. Testi verdim eline. Aaa ikinci çizgi var, dedi.
Doğruca hastaneye gittik ve çok şükür sonuç 25 çıktı. Daha çok yeni yani :)
Hislerime gelince... Şu an rüyada mıyım diye defalarca sordum. İnternetten gelişimiyle ilgili araştırma yaptım ama en önemlisi ikiz mi acaba :) Çünkü iki embriyo koyuldu :) Ama en baskın his endişe. Sağlıkla devam edecek mi, doğacak mı yoksa kayıp mı edeceğim. Düşünmeden duramıyorum

Cok sevindim zümrem rabbim sağlıklı iki bebeğini de kucagina almayı nasip etsin. İnşallah biz de kavusalim miniklerimize...

Can'ım seni aylar önceden okuyordum hiç yazmadım ama çok zor ve uzun bir süreçten geçtin Allah a şükür güzel haberi almışsın Allah sana da bebişlerine de sağlık versin inşallah her şey yolunda gider, gerçek hayatta seni tanımadam da çok sevindim inan

Sağ ol canım. Birbirimizi tanımasak da ortak duygularda buluşuyoruz. Ben 37.ayda pozitifi gördüm. İnancınızı kaybetmeyin :) Darısı gruptaki herkesin başına

@nisandeniz Endişelerini çook iyi anlıyorum ama bu anın tadını çıkarmaya çalış çok bekledin rüyanı yaşıyorsun Rabbim tamamına erdirsin çok çok sağlıklı bir hamilelik olsun sağlıkla kavuş inşallah ve inşallah ikizdirler doktorunla konuştunmu

Canım fakülte hastanesinde tedavi olduğum için doktorum bugün çalışmıyor. Yarın arayacağım. Bugün tadını çıkarmaya çalışıyorum, videolar izliyorum ama hâlâ rüya gibi geliyor :)

Kontes001 canım uzun zamandır görüşemedik. Ben tüp bebek tedavisine daldım gittim, sonunda bu sayfada sizleri buldum ki güzel haberi aldım. Bana uğurlu geldiniz güzel dostlarım :)

Ya kizlar bana bi akıl verin allah aşkına. Normalde 29 günde bir adet gören biriyim bu ay 18. Gün yumurtladim adet günümde adet olmadım gebelik ve ovulasyon testleri negatif. Neyse dedim yumurtlamanin ustunden 14 gün geçsin olurum adet e hala olmadım. . Ovulasyon negatif cikinca Hamile olabileceğime ihtimal de vermiyorum napsam acaba kizlar

Bence normal canım mevsimler geçişler etkiliyor 29 gün 33 güne bile çıkabilir döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…