Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım uzun zamandır girmiyorum bugün adet olmam lazım adet belirtilerim var olurum aksama mutfagimi yaptiriyorum bu ay galiba giremiycem buraya ama benim için iyi olacak saplantılı oluyorum sonraGünaydın kızlar
Kız sana bişey sorucamGünaydın canım uzun zamandır girmiyorum bugün adet olmam lazım adet belirtilerim var olurum aksama mutfagimi yaptiriyorum bu ay galiba giremiycem buraya ama benim için iyi olacak saplantılı oluyorum sonrasen nasılsın
Canım ben tam günümde adet oldum ama bugün 5 gün az az geliyor kanamam. Düşükten sonra normal mi bu günlük pedi anca dolduruyor diyebilirim göğüslerim de hassas şaştım kaldımGünaydın canım uzun zamandır girmiyorum bugün adet olmam lazım adet belirtilerim var olurum aksama mutfagimi yaptiriyorum bu ay galiba giremiycem buraya ama benim için iyi olacak saplantılı oluyorum sonrasen nasılsın
canım sen kürtaj mı olmuştun? değerin 1000leri görmedi diye biliyorum kese oluşmadı diye aklımda kaldı benimCanım ben tam günümde adet oldum ama bugün 5 gün az az geliyor kanamam. Düşükten sonra normal mi bu günlük pedi anca dolduruyor diyebilirim göğüslerim de hassas şaştım kaldımdoktora gideyim mi normal mi anlamadım. Karnımda ağrıyor sende kürtaj oldun biliyorsundur
ah canım Rabbim sadece görmeyi değil görüpte sağlıkla tamamına erdirmeyi de nasip etsin. ben 3. ayımda gördüm de ne oldu bak hala bekliyorumBizde birgün o çift çizgili testimizi buraya atabilecek miyiz![]()
Kuzu sen hala adet olmadın mı.. sanırım seninle aynı dertteyim bende. Bugün 31. Gün 2 gun once gebelik testi yaptim negatif ovulasyon da negatif geç yumurtladim heralde ondan adet olamıyorum..ah canım Rabbim sadece görmeyi değil görüpte sağlıkla tamamına erdirmeyi de nasip etsin. ben 3. ayımda gördüm de ne oldu bak hala bekliyorum![]()
canım şimdi yazmak için girdim bendeKuzu sen hala adet olmadın mı.. sanırım seninle aynı dertteyim bende. Bugün 31. Gün 2 gun once gebelik testi yaptim negatif ovulasyon da negatif geç yumurtladim heralde ondan adet olamıyorum..
Daha yeni aldık canım. Sperm eksikliği ve varikoser çıktı da
Aynen bende çift cizgiyi iki kez gördüm ama şimdi ellerim boş ilk bebeğim yaşasaydı 4 aylık olucak tı kızım yaşasaydı yani ikinci bebeğim bu ayın 10 doğum yapıcaktım Son günlerimdi şimdi ama nasip buymuşah canım Rabbim sadece görmeyi değil görüpte sağlıkla tamamına erdirmeyi de nasip etsin. ben 3. ayımda gördüm de ne oldu bak hala bekliyorum![]()
Ah canim ya en hayirlisi nasip etsin rabbim hepimize.. Gitmeleri hayirliymis demekki inan sakat ya da saglik sorunlari olunca daha zor oluyor rabbim eksiksiz eli ayagi duzgun zihinsel fiziksel engeli olmayan hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeAynen bende çift cizgiyi iki kez gördüm ama şimdi ellerim boş ilk bebeğim yaşasaydı 4 aylık olucak tı kızım yaşasaydı yani ikinci bebeğim bu ayın 10 doğum yapıcaktım Son günlerimdi şimdi ama nasip buymuş![]()
Amin canim daha gelen yok sadece pembe akintim geldi ama umutluyum baya agrim basladi elim ayagim bosalir gibi oluyor kesin gelecek regl belirtilerimden anliyorumbir garip oblomov regl başlamasına sevindim cnm sende sıkıntı yapmıştın bu Son olur inşaAllah
Aminnn canım inşaAllah bizim görmediğimiz ne hayırlar vardır muhakkak..4 aylık kızıma genetik araştırma yapılmış tı sağlıklı bir bebekti ama yaşıycak günü yokmuş yani her kayıp sağlık sorunu olmuyor canımAh canim ya en hayirlisi nasip etsin rabbim hepimize.. Gitmeleri hayirliymis demekki inan sakat ya da saglik sorunlari olunca daha zor oluyor rabbim eksiksiz eli ayagi duzgun zihinsel fiziksel engeli olmayan hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
InşaAllah cnm daha fazla bekletmeden gelir olmayınca o bile bir nimet oluyorAmin canim daha gelen yok sadece pembe akintim geldi ama umutluyum baya agrim basladi elim ayagim bosalir gibi oluyor kesin gelecek regl belirtilerimden anliyorum
Valla sinirlerim bozuldu regl olamayinca.. hamilemiyim diye düşünüp ovulasyon yaptım gülen yuz fln çıkmadı olsam çıkardı heralde dimi..canım şimdi yazmak için girdim bendevalla benım ağrılarım başladı ve akıntımın rengi pembeleşmiş sanırım bu akşam ya da yarına sökülürüm
aynen geç yumurtlama nedeniyle olmuyoruz adet korkulcak bişi değil. benim ovuda koyu çizgi görmemin üzerinden 15 gün geçti yani gününde olcam inşallah
Ay canim 2 tane mi koydular hadi hayirlisi siki siki tutunsun bebislerin insallahHerkese merhaba. Bu grupta pek çok tanıdık var :)
Kızlar ben tüp bebek tedavisine başladım. İki bebişim karnımda :) İnşallah tutunurlar. Cuma günü test yapacağım
Sizler nasılsınız? Hamile olanları tebrik ederim. Olmayan bizler de en kısa sürede güzel haberi alalım inşallah :)
Teşekkürler canım. Evet canım ihtimali arttırmak için iki tane koyuyorlar. İçimde pek umut yok. Üç yıldır hep negatif gördüğüm için sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama Allah büyük :)Ay canim 2 tane mi koydular hadi hayirlisi siki siki tutunsun bebislerin insallah![]()