- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Hayırlısı cnm inşaallah yine gelecek ay beraber beklemeye devam bu Son regl olur hepimiz için inşaAllah
Negatif canm yaOlabilir canim bata 3 gün var zaten olmazsam sabah ilk idrarla denerim yine
Günaydın canım haklısın inşallah regl olurda rahat bir nefes alırsın bende eskisi kadar yoğun olmuyor regl kanamam ona kafam takılıyor ama birşey olsa rahim filminde çıkardı kürtaj olduktan sonra böyle oldu diye hissediyorum. Evlilik güzel de bu kadınsal Mevzu lar yüzünden evlilik ten soğudum bekarken yoktu böyle şeylergünaydın kızçeler
maya_gallo canım reglin bile hayırlısını versin vallahi beklemek daha zor geldi mi yeni aya umut oluyor ama benim gibi gelmedi mi ne yapayım bilmiyorum ilişki bile içimden gelmiyor
bence doktora gitmelisin canım... dokuz eylüle gitsene ömer erbil doğanagünaydın kızçeler
maya_gallo canım reglin bile hayırlısını versin vallahi beklemek daha zor geldi mi yeni aya umut oluyor ama benim gibi gelmedi mi ne yapayım bilmiyorum ilişki bile içimden gelmiyor
Walla canım artık regli beklicem doktor bibarkadasimla konuştum 30 günlük degelerndirmemi söyledi periyodun 30 a tamamladıktan sonra yapmalısın dedi ki ona daha 7 gun var bide bu test içinde çok yeni olabilir pembelik çıkmamalı normalde dedi ben kendimi kötüye hazırlıyorum tabi yineNegatif canm ya
Kizlarr napiyosunuz çok sessiz bugün burasi. Ben size bir şeyler anlatayım bana yardımcı olun.. Bi arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşının karısı. Bizde görüşüyoruz. Sürekli adet oldun mu diye her ay soruyor ve farkettim ki bu beni çok bunaltıyor. Yani nazik bi dille mi uyarsam napsam bilmiyorum ama cidden sinirlerim bozuluyor soruldukca.. kendisi hamile bu arada
Canm bende çok karşılaştığım için negatif diye yorumladım. Eğer pozitifse çizgi silikte olsa belirgin olur ama bu durum değişedebilir haklısıGünaydın kizceler. Bende sabah feci bi mide bulantısı oldu. Dün gece de Mide yanmasi yüzünden uykudan uyandım.. yarın son günüm keşke regl belirtileri ile adet belirtileri aynı olmasa da anlayabilsek
Canım yarın başka bi markanınkini alsana. Sen hangi markayı kullandnKızlar bi test daha yaptım idrar giderken 2. Çizgi çıktı bildigin çıktı yani sonra ben bakarken 1 dk içinde diğer çizgiye dogru gide gide kayboldu Ayy kafayı yicem çok üzgünüm suan yaaa yardım edin bana nolur
Canim dun aldığımla bugün aldığım farklı freely bu aksam ki ama bu aksam ki testte bi sıkıntı yok gayet düzgünce çıktı ama t den c ye doğru pembe çizgi gide gide kayboldu ilk defa ikinco çizgiyi bu kadar net gördüm eşime gösterdim hatta oda gördü nasıl yani falan diye konuşurken bi baktım yavaş yavaş gidiyor bilsığın şimdi de bembeyaz kaldı test gelde ağlama bütün bozuk testler beni mi buluyorCanım yarın başka bi markanınkini alsana. Sen hangi markayı kullandn
Sakin ol tatlım stres yaptıkça iyi sonuç alamazsın ki.. adetin gecikti mi gecikmedjyse kaç gün kaldıCanim dun aldığımla bugün aldığım farklı freely bu aksam ki ama bu aksam ki testte bi sıkıntı yok gayet düzgünce çıktı ama t den c ye doğru pembe çizgi gide gide kayboldu ilk defa ikinco çizgiyi bu kadar net gördüm eşime gösterdim hatta oda gördü nasıl yani falan diye konuşurken bi baktım yavaş yavaş gidiyor bilsığın şimdi de bembeyaz kaldı test gelde ağlama bütün bozuk testler beni mi buluyor
O aldığın test iyi bir marka canım yalnış sonuç vermiyor genelde bende baya kullandım hep negatifti hamile kaldığım ay pozitifi gösterdi.. dün yaptım yine negatif çıktı tertemiz :)Canim dun aldığımla bugün aldığım farklı freely bu aksam ki ama bu aksam ki testte bi sıkıntı yok gayet düzgünce çıktı ama t den c ye doğru pembe çizgi gide gide kayboldu ilk defa ikinco çizgiyi bu kadar net gördüm eşime gösterdim hatta oda gördü nasıl yani falan diye konuşurken bi baktım yavaş yavaş gidiyor bilsığın şimdi de bembeyaz kaldı test gelde ağlama bütün bozuk testler beni mi buluyor
Tahmini 2 gun falan canım belli olmuyor ki işte 2 gun kala çıkması gerekmez mi çok sağol canım desteğin icin 9 aydır ilk defa görünce insan kötü oluyorSakin ol tatlım stres yaptıkça iyi sonuç alamazsın ki.. adetin gecikti mi gecikmedjyse kaç gün kaldı
Aynen canım zaten gayet iyi olduğunu bildiğim için aldım sence ne demek bu resmen gördüm ve kayboldu kafayı yicemO aldığın test iyi bir marka canım yalnış sonuç vermiyor genelde bende baya kullandım hep negatifti hamile kaldığım ay pozitifi gösterdi.. dün yaptım yine negatif çıktı tertemiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?