2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yaa dün gibi ovulasyon testinde koyu gördüğün fotoyu koymuştun. Biz çok yeni tanışmıştık ama kanim kaynamişti keşke hep burda kalsaydin kim bilir belki ankara da bi yerlerde karşılaşırız gerçi karşılaşsak bile birbirimizi taniyamayiz( inşallah sağlıklı bi bebisin olur kuzum duaların da bizi de eksik etme..

kasığım da içten kaşınma çok oldu.. arada sızı girdi ama çok çok hafifti. kimyasalla karşılaştırırsam bomba gibiyim o zaman ağrıdan ölüyordum resmen
Kaşıntı bende olmadı canım ama herkesin belirtisi farklı ne umudunu kırmak istiyorum nede seni ümitlendirmek Rabbimden hayırlısı inş geç döllenmedir

Kaşıntı bende olmadı canım ama herkesin belirtisi farklı ne umudunu kırmak istiyorum nede seni ümitlendirmek Rabbimden hayırlısı inş geç döllenmedir
daha önce okuduklarımda kaşıntı oldu yazanlar vardı çok saçma belirti hatta hamile kalınca kirpikler bile karışık oluyorlarmış okuyunca çok gülmüştüm yuh bu da mı belirti demiştim ama ablam evet bende bilmiyordum hamilelikten önce kursa gidiyordu daha hamile olduğunu öğrenmemişti kurstaki yaşça büyük bir bayan demiş kızım sen hamilesin diye nerden anladım 8 aydır bir şey yok daha gecikmedim bile demiş kadın da gözlerin canlı bakıyor ve kirpiklerin karışmış demiş

benim içimden bir ses sen hamilesin diyor

Allah allah canım demek bumu bilen teyzeler de oluyo valla biz kendimizden haberimiz yok.. Çok kafaya takıyoruz istiyoruz ondan olmuyo şu kafamızdan bi atabilirsek Rabbim büyük dualarımızı duysun İnş canım tez zamanda anneliği tekrar yaşarız :))

ben uzun zamandır gecikme yaşamadığım için şaşkınım hava geçişlerinden heralde yoksa bu ay umudumun en düşük olduğu ay beklentim yok yani rahatım

dün, bende bi forumda kirpik konusunu okuduğumu okuduğumu hatırlayıp kirpiklerimin karışması dikkatimi çekti gerçekten var mıdır bu bilmiyorum

bi yerden iki tane çıkmamış şimdi yeniden baktım sadece karışıklar toparlanmışlar falan
Hiç beklemiyorum derken hamileyim sanıcam şimdi

Ya kizlar kafam karisti.. akinti hala devam ediyor benim hani su uzayan olandan. sag kasigimda da bi doluluk hissediyorum bugun adetin 19. gunu.. hala yumurtlamadim mi acaba. Bu akinti geldigi an yumurtlamis mi oluyorduk bilen bi aydinlatabilir mi beni

bizimle beraber evlenen biri daha hamileymiş eşim gülerek söyledi bana keşke bende tez zamanda hamile kalsam bu aydan sonra doktor randevumu alıyorum artık

benim tahminen yumurtladığım günden sonra bir kaç gün akıntı devam ediyor çok yoğun olmuyor ama...

bizimle beraber evlenen biri daha hamileymiş eşim gülerek söyledi bana keşke bende tez zamanda hamile kalsam bu aydan sonra doktor randevumu alıyorum artık
üzülmeyin bugün bi yazı okumuştum.
"İMTİHAN"
seni olgunlaştırmak için Allahın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla kimi zaman düşmanlarla imtihan edilidsin bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun. bazen ok sever sevdiklerinle imtihan olunursun. Ama imtihan Allah'ın ikramıdır unutma.... dua ve sabır ise imtihanın ilacıdır.

inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur. hepimizin bebeği olur. imtihanımız zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…