• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba Son adet tarihim 29 Aralık adetimin 22. Günü yani adetime bir hafta kala pembe kahve arası lekelenmem oldu 2 gun peçete ye sildikce geldi. Suan adetime 3 gun var dunden beri normal akintim var hafif. Adetim bittiğinden 22. Gününe kadar gün aşırı ilişki oldu. Bu arada hayit ekstrakti Aslan pencesi kullandım pco yum adetlerim düzenli. Hormonlarim da problem yok sukur.Acaba hayit ve Aslan pencesi kist mi yaptı yada hormonlarimi adet düzenimimi bozdu yada insallah hamilelik belirtisi mi hiç böyle olmazdı hemen bu kaç saat içinde sokulurdum

Merhaba Son adet tarihim 29 Aralık adetimin 22. Günü yani adetime bir hafta kala pembe kahve arası lekelenmem oldu 2 gun peçete ye sildikce geldi. Suan adetime 3 gun var dunden beri normal akintim var hafif. Adetim bittiğinden 22. Gününe kadar gün aşırı ilişki oldu. Bu arada hayit ekstrakti Aslan pencesi kullandım pco yum adetlerim düzenli. Hormonlarim da problem yok sukur.Acaba hayit ve Aslan pencesi kist mi yaptı yada hormonlarimi adet düzenimimi bozdu yada insallah hamilelik belirtisi mi hiç böyle olmazdı hemen bu kaç saat içinde sokulurdum
son 3 gün dayanın :)))) ama kist olmaz bence ;)

benimde bat 2:D hayatıma aksiyon geldi valla bekleyecek bir şeyim var:spor:

normalde bugün lekelenme yaşardım daha bişey yok:KK58:resmen vücudumu tanıyorum:KK71:bu arada geçen adetimde adaçayı içmiştim içim temizlenmiş sanırım lekelenme olmadığına göre:KK56:

benimde bat 2:KK70: hayatıma aksiyon geldi valla bekleyecek bir şeyim var:spor:

normalde bugün lekelenme yaşardım daha bişey yok:KK58:resmen vücudumu tanıyorum:KK71:bu arada geçen adetimde adaçayı içmiştim içim temizlenmiş sanırım lekelenme olmadığına göre:KK56:
Lekelenme olmadıysa bu sefer belki de bebis geliyoor

Acayip üşüyorum ya hamileysem tek belirtim bu olurdu sanırım :)
Blntkbra Blntkbra genelde paylaşmlarda adet döneminde hep adet olacakmış gibi ağrı olduğunu yazmışlar hamileler sen kendine dikkat et üşütme

Kızlar bazı topiklerde okuyorum bı yumurtam 18mm diğeri 20mm fln yazmışlar ayda bir tane yumurta gelişip catlamiyor mu ben mi yanlış biliyorum

Kızlar bazı topiklerde okuyorum bı yumurtam 18mm diğeri 20mm fln yazmışlar ayda bir tane yumurta gelişip catlamiyor mu ben mi yanlış biliyorum
Klomen isimli bir yumurtlama ilacı kullanıyoruz Canm 1 den fazla yumurtluyoruz bu sayede

Himmm yani onu kullanmayan bayanların bir tane yumurtlaması normal. Tesekkur ederim cevap icin:)
Rica ederim Canm normali bir zaten birkaç yumurta fazla aslında ikiz üçüz gebelik olabilir hiç tutmaya da bilir tabi bi de aslında kötü yanı her ay fazladan yumurta atıyoruz ve rezervimiz tükeniyor ama umut dünyası her şey Bebek için :)

Kızlar yine hamilelik belirtileri yaşıyorum hamile kalmam demi acı içimi rahatlatın :(
Karnımın içinde yanma var akıntım var göğüslerim acıyor :(

Merhaba kızlarr,,
ben yeniyim aranızda. rabbim hepinize sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Hosgeldin canim:KK25:

Kızlar yine hamilelik belirtileri yaşıyorum hamile kalmam demi acı içimi rahatlatın :KK43:
Karnımın içinde yanma var akıntım var göğüslerim acıyor :KK43:
Tatlim kimyasaldan sonra bende ayniydim hic dikkat etmemistim acaba yine mi hamile kaldim dedim ama reglim 4 gun once gelmisti:KK70: korunmadiysaniz hamile olma sansin yuksek sen kese falan gormemistin dimi yanlis hatirlamiyorsam...o nedenle kimyasal sayiliyor... Kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor diyorlar ama 3 ay gecti ben beceremedim:cool: senin esin hala istemiyor mu:KK51:

Kızlar aşırı kasık ağrım var adete 10 gün var.. Yine adet olucam onun belirtileri sanırım.. valla tek sefer de nasıl hamile kalabiliyor bu insanlar aklım hiç almiyor:110:

Back
X