- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah canı yürekten diliyorumYaşım 39![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah canı yürekten diliyorumYaşım 39![]()
son 3 gün dayanın :)))) ama kist olmaz benceMerhaba Son adet tarihim 29 Aralık adetimin 22. Günü yani adetime bir hafta kala pembe kahve arası lekelenmem oldu 2 gun peçete ye sildikce geldi. Suan adetime 3 gun var dunden beri normal akintim var hafif. Adetim bittiğinden 22. Gününe kadar gün aşırı ilişki oldu. Bu arada hayit ekstrakti Aslan pencesi kullandım pco yum adetlerim düzenli. Hormonlarim da problem yok sukur.Acaba hayit ve Aslan pencesi kist mi yaptı yada hormonlarimi adet düzenimimi bozdu yada insallah hamilelik belirtisi mi hiç böyle olmazdı hemen bu kaç saat içinde sokulurdum
Lekelenme olmadıysa bu sefer belki de bebis geliyoorbenimde bat 2hayatıma aksiyon geldi valla bekleyecek bir şeyim var
normalde bugün lekelenme yaşardım daha bişey yokresmen vücudumu tanıyorum
bu arada geçen adetimde adaçayı içmiştim içim temizlenmiş sanırım lekelenme olmadığına göre
![]()
hiç sanmıyorum valla, sadece bir ilk yaşıyorum, çünkü başka hiç bir belirtim yokLekelenme olmadıysa bu sefer belki de bebis geliyoor
amin, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahKizlar slm cuma gunu beta hcg 10 du doktor pazartesi tekrar istedi sonucu aldik 60 a yukseldiiiiiallah isteyen herkese nasib etsin insallah
Aminnnn cok tesekkur ederimmm darisi tum isteyenlerin basinaaaaamin, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Klomen isimli bir yumurtlama ilacı kullanıyoruz Canm 1 den fazla yumurtluyoruz bu sayedeKızlar bazı topiklerde okuyorum bı yumurtam 18mm diğeri 20mm fln yazmışlar ayda bir tane yumurta gelişip catlamiyor mu ben mi yanlış biliyorum
Himmm yani onu kullanmayan bayanların bir tane yumurtlaması normal. Tesekkur ederim cevap icin:)Klomen isimli bir yumurtlama ilacı kullanıyoruz Canm 1 den fazla yumurtluyoruz bu sayede
Rica ederim Canm normali bir zaten birkaç yumurta fazla aslında ikiz üçüz gebelik olabilir hiç tutmaya da bilir tabi bi de aslında kötü yanı her ay fazladan yumurta atıyoruz ve rezervimiz tükeniyor ama umut dünyası her şey Bebek için :)Himmm yani onu kullanmayan bayanların bir tane yumurtlaması normal. Tesekkur ederim cevap icin:)
Merhaba kızlarr,,
ben yeniyim aranızda. rabbim hepinize sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Tatlim kimyasaldan sonra bende ayniydim hic dikkat etmemistim acaba yine mi hamile kaldim dedim ama reglim 4 gun once gelmistiKızlar yine hamilelik belirtileri yaşıyorum hamile kalmam demi acı içimi rahatlatın
Karnımın içinde yanma var akıntım var göğüslerim acıyor![]()