Kızlllaaaaaaarrr :) ben kutuphanekedisi
Kazen buraya gelip tekrar profilime "SAHTE" damgası vurmadan önce sizinle son kez iletişime geçmek istedim. Emineem'le telefonlarımızı almıştık aynı anda hamile kalınca, sizleri bebek, kalp, kese muhabbetleriyle sıkmamak için. (Aman şimdi Emineem'e de bir şey yaparlar Mazallah!)
Offline olarak sizleri üye girişi yapmdan yine takip ediyorum :) Her gün siteye girip yazdıklarınızı hiç aksatmadan okuyorum :) Gerçekten bir foruma dahil olmak (KK veya başka bir forum) umrumda değil. Sadece sizlerle iletişimim koptuğuna çok çok çok üzüldüm. Neyse ki Emineem aramızda köprü oldu. Çok teşekkür ederim ona.
Burdaki forumları takip ettiğimizde siz de neler yaşandığını, insanların birbirine nasıl hakaretler ettiğini vs. görüyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmeyi bırakın kimsenin kalbini bile kırmadım. Böyle davrananlar da en çok 3 gün ceza alırken ben resmen kadınları taciz eden erkek bir üyeymişim veya bambaşka şeylerin reklamını yapan sahte biriymişim gibi kocaman bir damga yedim. Üstelik bunun KK için suç olduğunu bilmeden, hiç bir şekilde uyarılmadan... Evet farklı bir yerde grup kurup insanları oaraya davet etmek suç. Buna bir kaç kez ben de şahit oldum. Onda bile insanlara SAHTE damgası vurulması yanlış ama grubu kuran ben değilim, sadece face'de gruba denk geldim ve içeriğini merak edip katıldım hepsi bu.
Neyse ben buraya KK yönetimine kendimi anlatmak için tekrar üye olmadım. Sadece sizlerle son kez iletişime geçmek istedim.
Dediğim gibi, işe geldiğimde ilk işim bilgisayarımı açmak ve sizlerden birileri hamile mi onu kontrol etmek :) Sizlerle gerçek anlamada dost olduğuma inanıyorum. Hamile kalma sürecimde sizlerle çok şey paylaştım. Destek oldunuz, arkadaş oldunuz, teselli oldunuz... Ben iyiyim, hamilelik şimdilik iyi gidiyor. Dualarınızı bekliyorum, benim hep dualarımdasınız...
Hepinizi seviyorum kızlar.. Yine de sizleri takip edeceğim için, herhangi biriniz hamile haberi aldığında ve burda paylaştığında, dışarlarda bir yerlerde sizin için sevinçten çığlık atan eski bir dostunuz olacağını unutmayın
Şimdi kendimi ifşa ettiğime göre
@Mune hesabımı kapatabilir misin? Amacım kızlara kendimi anlatmaktı.
Hoşçakalın kızlar...