• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Birdaha ovu testi
Dedigim gibi haziranda da 15 gun gecikmistim hic bisi yapmadi dokyor stresten hava degisikliginden olabilir bekle gelir dedi bir kac gun sonra gelmisti.. Bugun bel agrim cok oldu ama su an iyiyim hala regl olmadim:işsiz: cok can sikici durum testler negatif ama olmuyorum valla kirmizilari gormekte bir nimet:KK37:
Yap

Bir daha ovu testi yaptin mi

Yumurtlama oldu galiba :(

Eklentiler

• IMG_20170122_230503.JPG
    IMG_20170122_230503.JPG
    32,3 KB · Görüntüleme: 26
herkese günaydınlar kızlar:) işe gelmenin en güzel yanı burayı daha rahat takip edebilmek:halay:
Hemen haftasonu notlarımı soruyorum:KK31:

1) Pinapple Pinapple ovülasyon testine göre yumurlamıştın sen ama doktor yumurtan çatlamamış dedi doğru mu? yani ovu testi doğru mu değil mi???

2) bir garip oblomov bir garip oblomov nasıl oldun?

3) benimde bat 2 bugün lekeleneceğim galiba:KK43:

günaydın kızlar. bir garip oblomov bir garip oblomov ile aynı durumdayım 37. gün bugün. geçikmemin ise 5. günü. test yapmadım hiç belirtim yok diye.sadece göğüs hassasiyeti var oda aşırı değil sanki hergün regl olcakmışım gibi hissediyorum ama hiç birşey olmuyor.:işsiz: gerçekten kırmızıları görmekte bi nimet :)
test yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?

günaydın kızlar
bugün daha iyiyim demeyi isterdim ama dün iyiymişim ya sabah berbat kalktım yine:KK43: sağlık gitmeden değeri anlaşılmıyor gerçektende bu arada hala regl olmadım gelmezse çarşamba gidicem doktora
ya acaba var mı? acaba geç döllenme mi oldu:( nerde çalışıyorsun bir hastane vardı yarım saatte test sonuçlarını veriyor, 30 lira gebelik testi ve 24 saat açık...hayat hastanesimiydi adını tam hatırlayamaıdm:(

ya acaba var mı? acaba geç döllenme mi oldu:KK43: nerde çalışıyorsun bir hastane vardı yarım saatte test sonuçlarını veriyor, 30 lira gebelik testi ve 24 saat açık...hayat hastanesimiydi adını tam hatırlayamaıdm:KK43:
olduğunu sanmıyorum canım bir sürü testim boşuna gitti erken gebelikte çıkmayınca yapmıcaktım şimdide 30 lira veremicem valla çarşambaya kadar gelmezse gitcem doktora ha bugün gitmişim ha 2 gün sonra aynı şey..

test yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?
normalde hiç bu kadar geçikmemişti ama 35e kadar geciktiği olmuştu. eğer varsada geç döllenmeyle olmuş olabilir sadece. o zamanda çıkar mı ki testte . birde hiç belirtim yok o yüzden senin dediğin sebeplermi acaba diyorum

olduğunu sanmıyorum canım bir sürü testim boşuna gitti erken gebelikte çıkmayınca yapmıcaktım şimdide 30 lira veremicem valla çarşambaya kadar gelmezse gitcem doktora ha bugün gitmişim ha 2 gün sonra aynı şey..
inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))
bence sen ya geç yumurtladın ya da gebelikten... ovu testlerini yenileyebil din mi? koyuluk devam ediyorsa gebeliktendir muhtemelen

inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))
bence sen ya geç yumurtladın ya da gebelikten... ovu testlerini yenileyebil din mi? koyuluk devam ediyorsa gebeliktendir muhtemelen
lh'ın yükselmesi tek başına bu kadar belirleyici olamaz bence.. hcg neden yükselmiyor hayalet çizgi dahi görmüyorum testlerde 4 tane test yaptım hadi ilk ikisi erken dedim dün yaptığımda çıkardı en azından o nedenle test harcamayacağım boşu boşuna

normalde hiç bu kadar geçikmemişti ama 35e kadar geciktiği olmuştu. eğer varsada geç döllenmeyle olmuş olabilir sadece. o zamanda çıkar mı ki testte . birde hiç belirtim yok o yüzden senin dediğin sebeplermi acaba diyorum

valla istersen bir tane test yap canım ama yine sen bilirsin bekleyeyim dersen bekle.. kızlar olmasa test yapmazdım + birde ovu yaptım :KK70:

lh'ın yükselmesi tek başına bu kadar belirleyici olamaz bence.. hcg neden yükselmiyor hayalet çizgi dahi görmüyorum testlerde 4 tane test yaptım hadi ilk ikisi erken dedim dün yaptığımda çıkardı en azından o nedenle test harcamayacağım boşu boşuna
ovü testlerin hala koyu mu çıkıyor?

zaten şu testlere harcadığımız para var ya ah ah:KK17: valla şöyle hemen hamile kalanlara aaaa hiç beklemiodum hamileymişim diyenlere çok imreniyorum:( benim bat 2 bu ayda olmadı belli yani:sinirli::silah:

Back