- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Evde olmak yaradi iki kitap bitirdimKizlar napiyorsunuz haftasonu pek giremiyoruz nete sanirim topluca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde olmak yaradi iki kitap bitirdimKizlar napiyorsunuz haftasonu pek giremiyoruz nete sanirim topluca
YapDedigim gibi haziranda da 15 gun gecikmistim hic bisi yapmadi dokyor stresten hava degisikliginden olabilir bekle gelir dedi bir kac gun sonra gelmisti.. Bugun bel agrim cok oldu ama su an iyiyim hala regl olmadim cok can sikici durum testler negatif ama olmuyorum valla kirmizilari gormekte bir nimet
Dünki testin daha koyuydu dimi resim atmıştın öyle hatırlıyorumYumurtlama oldu galiba
Aynen kuzum ama değerlendiremedik. Olacağı varsa olur zaten. Bu ay takmıyorum :)Dünki testin daha koyuydu dimi resim atmıştın öyle hatırlıyorum
belli olmazYumurtlama oldu galiba
Aynen kuzum zaten ben onu ilk idrarla yapmıştım. Ama akıntım var baya adet bittikten sonra falan hiç bitmedi :)belli olmaz
bugün değerlendirme şansın yok mu?Aynen kuzum zaten ben onu ilk idrarla yapmıştım. Ama akıntım var baya adet bittikten sonra falan hiç bitmedi :)
test yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?günaydın kızlar. bir garip oblomov ile aynı durumdayım 37. gün bugün. geçikmemin ise 5. günü. test yapmadım hiç belirtim yok diye.sadece göğüs hassasiyeti var oda aşırı değil sanki hergün regl olcakmışım gibi hissediyorum ama hiç birşey olmuyor. gerçekten kırmızıları görmekte bi nimet :)
ya acaba var mı? acaba geç döllenme mi oldu nerde çalışıyorsun bir hastane vardı yarım saatte test sonuçlarını veriyor, 30 lira gebelik testi ve 24 saat açık...hayat hastanesimiydi adını tam hatırlayamaıdmgünaydın kızlar
bugün daha iyiyim demeyi isterdim ama dün iyiymişim ya sabah berbat kalktım yine sağlık gitmeden değeri anlaşılmıyor gerçektende bu arada hala regl olmadım gelmezse çarşamba gidicem doktora
olduğunu sanmıyorum canım bir sürü testim boşuna gitti erken gebelikte çıkmayınca yapmıcaktım şimdide 30 lira veremicem valla çarşambaya kadar gelmezse gitcem doktora ha bugün gitmişim ha 2 gün sonra aynı şey..ya acaba var mı? acaba geç döllenme mi oldu nerde çalışıyorsun bir hastane vardı yarım saatte test sonuçlarını veriyor, 30 lira gebelik testi ve 24 saat açık...hayat hastanesimiydi adını tam hatırlayamaıdm
normalde hiç bu kadar geçikmemişti ama 35e kadar geciktiği olmuştu. eğer varsada geç döllenmeyle olmuş olabilir sadece. o zamanda çıkar mı ki testte . birde hiç belirtim yok o yüzden senin dediğin sebeplermi acaba diyorumtest yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?
inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))olduğunu sanmıyorum canım bir sürü testim boşuna gitti erken gebelikte çıkmayınca yapmıcaktım şimdide 30 lira veremicem valla çarşambaya kadar gelmezse gitcem doktora ha bugün gitmişim ha 2 gün sonra aynı şey..
lh'ın yükselmesi tek başına bu kadar belirleyici olamaz bence.. hcg neden yükselmiyor hayalet çizgi dahi görmüyorum testlerde 4 tane test yaptım hadi ilk ikisi erken dedim dün yaptığımda çıkardı en azından o nedenle test harcamayacağım boşu boşunainşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))
bence sen ya geç yumurtladın ya da gebelikten... ovu testlerini yenileyebil din mi? koyuluk devam ediyorsa gebeliktendir muhtemelen
normalde hiç bu kadar geçikmemişti ama 35e kadar geciktiği olmuştu. eğer varsada geç döllenmeyle olmuş olabilir sadece. o zamanda çıkar mı ki testte . birde hiç belirtim yok o yüzden senin dediğin sebeplermi acaba diyorum
ovü testlerin hala koyu mu çıkıyor?lh'ın yükselmesi tek başına bu kadar belirleyici olamaz bence.. hcg neden yükselmiyor hayalet çizgi dahi görmüyorum testlerde 4 tane test yaptım hadi ilk ikisi erken dedim dün yaptığımda çıkardı en azından o nedenle test harcamayacağım boşu boşuna