• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ben normalde yapmıyorum ovu testi ama bu aksam dedim bi yapiyim bana gore ben ya dun yada önceki gün yymurtlamış olabilirim ağrım vardi demiştim ya sizce bu catlamismi demek yoksa zamani var mı
Öncekileri görmediğimiz için çatlamış silikleşmişde olabilir, daha var gibi de olabilir canım. Değerlendirmişsen sıkıntı yok.

Kızlar ben normalde yapmıyorum ovu testi ama bu aksam dedim bi yapiyim bana gore ben ya dun yada önceki gün yymurtlamış olabilirim ağrım vardi demiştim ya sizce bu catlamismi demek yoksa zamani var mı
Canim bazen çatlama bi kaç gün sürebilir yani bende 2 gün böyle gördüm testi. Daha önce yaptığın ile karşılaştır daha koyu ise yeni yumurtluyo olabilirsin ama bişey kaybetmezsin bence gün aşırı yapmaya devam en azından hafta başına kadar

günaydın canım..
hamiş yok aramızda emineem bulantıdan başını kaldırırsa geliyor arada kütüphanekedisi banlandı ben bugünde olmazsan reglimin üstünden 3 gün geçmiş olcak bekliyoz işte sen ne alemdesin?
Günaydın canım benim göğüslerim yine şişti kurtulamadım bu memelerimin büyüklüğünden tam seviniyorum küçüldü diye pat ertesi gün şişmiş :)
Adetimi bekliyorum iki geçerdir adet oluyorum rüyamda :)
İki kere korunmasız ilişkimiz oldu bi de şaka maka yine hamile kalıyormuşum ay hiç istemem ya

IMG_20170121_121527.JPG

Sabah ilk idrarla yaptım :)

İNŞALLAH CANIM SUAN BUTUN ASAMALARI GEÇTIM RAHİM BİLMİ HORMON TEST ESIMIN TESTI HEPSİ TEMİZ SIRA AŞILAMADA :)
Ben de bütün asamalardan gectim canim şükür sorunumuz yok ama olmuyor bize de aşılama diyebilir beni de aşamalar konusunda bilgilendirir misin bir de fiyatı nedir acaba
İnşallah aşılaman tutar da içimiz umutla dolar

Kizlar bugun ise gidemedim cok hastaydim sabah... Halsizligim vardi isal olmustum..su an iyiyim sukur. Kahvalti yaptim anca. Bugun tuvalette silindigimde islakli hep pembeydi ama kan degil sanki pembe isiyor gibiyim anlamadim ne oldu bana olmadi doktora gidecegim kan veririm carsamba gunu kanda da bisi cikmazsa regl olmayi beklicem

Kizlar bugun ise gidemedim cok hastaydim sabah... Halsizligim vardi isal olmustum..su an iyiyim sukur. Kahvalti yaptim anca. Bugun tuvalette silindigimde islakli hep pembeydi ama kan degil sanki pembe isiyor gibiyim anlamadim ne oldu bana olmadi doktora gidecegim kan veririm carsamba gunu kanda da bisi cikmazsa regl olmayi beklicem
Canim yumurtlamani görmediğin için belki yeni yeni yerlesiyordur yani ovu testin çok koyuydu belki idtara geçmemiştir daha son ilişki tarihini hatırlıyormusun ilişki tarihlerinden bi hesap yapsana

Canim yumurtlamani görmediğin için belki yeni yeni yerlesiyordur yani ovu testin çok koyuydu belki idtara geçmemiştir daha son ilişki tarihini hatırlıyormusun ilişki tarihlerinden bi hesap yapsana
En son iliski 18inde oldu ondan once 16sinda oldu ama ondan oncekileri tam hatirlamiyorum cunku takvimi kaldirdim not almadim keyfi iliski oldu. Ayin 16si 31. Gundu 18ide 33. Yani adet olmam gereken gun valla bilmiyom yerlesiyo mu ne yapiyo ama 18inden once bir hafta noyunca kahve akintim ve pembelik yine vardi anlamadim gitti

bir garip oblomov bir garip oblomov deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap Kontes001 Kontes001 L laracraft kızlar biliyorum benden bıktınız ama az önce ovulasyon testi yaptım ve şok oldum artık yumurtanın çatlaması gerekiyordu 15. Günüm bugün ama test pik yapmış ve kopkoyu benim yumurtam çatlamadı mı şimdi??? Dün boş yere bi ilişki oldu

Eklentiler

• DSC_4166.JPG
    DSC_4166.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 28
bir garip oblomov bir garip oblomov deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap Kontes001 Kontes001 L laracraft kızlar biliyorum benden bıktınız ama az önce ovulasyon testi yaptım ve şok oldum artık yumurtanın çatlaması gerekiyordu 15. Günüm bugün ama test pik yapmış ve kopkoyu benim yumurtam çatlamadı mı şimdi??? Dün boş yere bi ilişki oldu

Öncekileri bilmiyorum ama sadece bu teste göre yumurta daha catlamamis

Konu ile ilgili

1. Yumurta catlama dan önce ilişki olmasi ve içeride hali hazırda sperm bulunması önemli

2. Her ay yumurtalama aynı gün olmaz benim bir ay 11 bir ay 14 bir ay 16 oldu

3. Herkesin koyu gördüğü gun sayısı da farklıdır kimisi 3 gün koyu görür kimisi de sabah silik olan testi akşam kopkoyu görür ertesi gün sabah tekrar silik görür bu da normaldir

4. Yumurta catlayip catlamaDigi emin olmak için adet 21. Gun kan verilir 5in hatta 10 un üzeri olmasi çok iyi demektir

Öncekileri bilmiyorum ama sadece bu teste göre yumurta daha catlamamis

Konu ile ilgili

1. Yumurta catlama dan önce ilişki olmasi ve içeride hali hazırda sperm bulunması önemli

2. Her ay yumurtalama aynı gün olmaz benim bir ay 11 bir ay 14 bir ay 16 oldu

3. Herkesin koyu gördüğü gun sayısı da farklıdır kimisi 3 gün koyu görür kimisi de sabah silik olan testi akşam kopkoyu görür ertesi gün sabah tekrar silik görür bu da normaldir

4. Yumurta catlayip catlamaDigi emin olmak için adet 21. Gun kan verilir 5in hatta 10 un üzeri olmasi çok iyi demektir
Bizde dün ilişki oldu canım bugün de olursa 3 gün üst üste olmuş olacak acaba sperm kalitesi düşer mi benim korkum o yolsa yarın sabah mı yapsam bilemedim ilişkiyi

Back