• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bu ay

tüm uygulamaları kaldırdım

Test yapmadım

Saymadim bugün ilişki yarin ilişki vs vs demedim

Ayaklarımi dikip saatlerce beklemedim

Veeeeeeeeeeeeee

Hamileyim demeyi CK isterdim ama

Kırmızı kartı sabh yedim

11. Kirmizi kart bitti

İnşallah 12 kırmızı kart gelmez tam 1 yılda hamile kaldım derim :)
Bende heyecanladım bebek geldi sonunda dedim. Bende silecem bütün uygulamaları dedim neler neler geçti içimden :)

Dayanamadim yaptim negatif kizlar testin ustunde kocaman ilk idrarla yapin yazmasina ragmen salak gibi yaptim:deli: neyse artik regl olmayi beklicem pazar gunu olurum belki:işsiz:
Ben yine de ümidimi kaybetmiyorum ablamın 15 gün çıkmadi o testlerde. Ve hamileydi. Biraz daha bekleyelim bol dua edelim hayırlısını versin Rabbim

Nasip ne zamansa oluyor canim ya bir suru topik var ovu testi ates olcme falan onlar nasil kaliyor hamile..

Aynen canım

Sonuçta annelerimız ateş mi ölçtü yumurtlama mi hesapladi

Hiç bir şey yapmadan kaldılar ki hala da kalan o kadar çok ki

Bu işler HİÇ bir şeye bakmıyor

Sadece NASİP

Geç olsun güç olmasın canım. Bu da bizim imtihanımız sabredecez hep beraber. Gelecekler inşallah Allah büyük. Ümidimizi kaybetmeyelim.

Aynen canım

Benim duam hemen olsun değil zaten hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun

Gelirler inşallah beklemeye devam :)

Aynen canım

Benim duam hemen olsun değil zaten hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun

Gelirler inşallah beklemeye devam :)
Evet bende hep öyle dua ediyorum. Sağlıklı hayırlı gelsinler inşllah. Bakalım benim ne olacak bu ay :)

bir garip oblomov bir garip oblomov canım biz her sonuca hazırlayarak yapıyoruz testi hiç canını sıkma ben gerçekten inanmıştım sana ama bu ay diş tedavisi yaptırmışsın belki olmaması daha hayırlı olabilir.. Sana tavsiyem bi an önce meryem suresini okutmaya başla 41 gün boyunca günde 1 defa okunacak ama arapçası okunacak kurandan olabilir :) çok kişi yazmış forumlara okuyup hamile kalan benok inanıyorum yer gök dua ile :)) önemli olan aksatmadan okumak öncelikle ilk gün 2 rekat tövbe ve 4 rekat hacet namazı kıloyorsun ve öyle başlıyorsun.. Adet olunca annene söyle o okumaya devam etsin

Bu ay

tüm uygulamaları kaldırdım

Test yapmadım

Saymadim bugün ilişki yarin ilişki vs vs demedim

Ayaklarımi dikip saatlerce beklemedim

Veeeeeeeeeeeeee

Hamileyim demeyi CK isterdim ama

Kırmızı kartı sabh yedim

11. Kirmizi kart bitti

İnşallah 12 kırmızı kart gelmez tam 1 yılda hamile kaldım derim :)

Canımm hayırlısı olsun, soli sen ben aynı zamana denk gelmiş batlarımız bende dün regl oldum çok umutluydum ama olmadı

geçen yıl ilk bebek istemeye karar verdiğimiz gün 14 şubattı tam 1 yıl sonra yani inşallah şubata hamile kalırım ve kalırız.. :KK200:

Kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı 15+3 olduk bebeğin kilosu 120 gram dedi doktor normal mi yoksa az mı ?

Kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı 15+3 olduk bebeğin kilosu 120 gram dedi doktor normal mi yoksa az mı ?

Hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun ama bak sayfa isminden de anlaşılacağı gibi biz hamile adaylarıyız ve burada ben dahil birçok kişi olarak sana yardımcı olamayız

biraz daha iyi araştırırsan kk da daha iyi topikler bulabilirsin kendine..

Hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun ama bak sayfa isminden de anlaşılacağı gibi biz hamile adaylarıyız ve burada ben dahil birçok kişi olarak sana yardımcı olamayız

biraz daha iyi araştırırsan kk da daha iyi topikler bulabilirsin kendine..
Sağol canım teşekkür ederim

Canım ne 15 arti 3 u

Biz daha hamile falan değiliz

Adayız daha :)
Aranızda hamile olanlarıda listede görünce yardımcı olabilecek birisi çıkacağını düşünmüştüm canım o yüzden kusura bakmayın

Kızlar ben normalde yapmıyorum ovu testi ama bu aksam dedim bi yapiyim bana gore ben ya dun yada önceki gün yymurtlamış olabilirim ağrım vardi demiştim ya sizce bu catlamismi demek yoksa zamani var mı

Eklentiler

• PicsArt_01-20-10.44.37.jpg
    PicsArt_01-20-10.44.37.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 25
Back