Anlıyorum canım o yüzden ısrar etmiyorum haklısınKizlar korkuyorum ya cikmazsa diye bekleyince sanki sonuc degisecek ama iste ne kadar gec ogrenirsem o kadar iyi sanki
Kizlar bu damlatir damlatmaz
Eki Görüntüle 1942415
Bu da ayni test idrari iyice emdikten sonra
Eki Görüntüle 1942416
Bu ay ilk defa bu kadar koyu gordum sok oldum ovu zamani bile boyle degildiKontes001 sweetdreams1985 deniz_ve_mehtap @Pinapple EslemM001
Kizlar bu damlatir damlatmaz
Eki Görüntüle 1942415
Bu da ayni test idrari iyice emdikten sonra
Eki Görüntüle 1942416
Bu ay ilk defa bu kadar koyu gordum sok oldum ovu zamani bile boyle degildiKontes001 sweetdreams1985 deniz_ve_mehtap @Pinapple EslemM001
Dayanamadim yaptim negatif kizlar testin ustunde kocaman ilk idrarla yapin yazmasina ragmen salak gibi yaptimneyse artik regl olmayi beklicem pazar gunu olurum belki
Yok canim sikilmadi biliyordum az cok sonucu yumurtlamadim bu ay nasil hamile kalacam kiAh yaaa, yazdigini gormeden yorum yapmis bulundum demin canim kusura bakma. Sakin canini sikma her seyin hayirlisi.
Dur bakim... sabahta ilk idrarla yap biYok canim sikilmadi biliyordum az cok sonucu yumurtlamadim bu ay nasil hamile kalacam kiama pazara kadar idare etseydi keske bu heyecan beni dedim ama er ya da gec ogrencektim erken oldu
Canim hayalet cizgi bile cikmadi yapmam artikDur bakim... sabahta ilk idrarla yap bi
deniz_ve_mehtap bir garip oblomov Kontes001 EslemM001 arkadaşlar az önce ovulasyon testi yaptım t çizgisi gerçekten koyu çıktı fotoyu yüklüyorum yani daha yumurta çatlamadı mı??? Halbuki akıntım da var
Canım benim yumurtlama zaten hiç 14. Güne kalmazdı bu ay çörek otu kürü böyle yaptı ama oldu ya çok şükür Tamam canım bugün cepte inş hadi hayırlısıGec mi yumurtladin acaba... bu geceyi degerlendir
Bence değerlendir canım koyu çıkmış
Kız allah seni napmasın dedim ki hamile herhalde :))))))Bu ay
tüm uygulamaları kaldırdım
Test yapmadım
Saymadim bugün ilişki yarin ilişki vs vs demedim
Ayaklarımi dikip saatlerce beklemedim
Veeeeeeeeeeeeee
Hamileyim demeyi CK isterdim ama
Kırmızı kartı sabh yedim
11. Kirmizi kart bitti
İnşallah 12 kırmızı kart gelmez tam 1 yılda hamile kaldım derim :)
Tamam bende canım inşallah hayırlısı hadi bize kolay gelsin :)))))Bence değerlendir canım koyu çıkmış
Kız allah seni napmasın dedim ki hamile herhalde :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?