- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
yapacağım canım bakalım nasıl çıkacakOvu yap akşam :) bir garip oblomov
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapacağım canım bakalım nasıl çıkacakOvu yap akşam :) bir garip oblomov
Eskilerden ikimiz kaldık burda :) sende git beni yalnız bırakın :)yapacağım canım bakalım nasıl çıkacak
kız deme öyle yalnız bırakın falan diyebak duygusalım zaten ağlarımdur bakalım belki hamile değilimdirEskilerden ikimiz kaldık burda :) sende git beni yalnız bırakın :)
kesinlike bugünü atlama :) döngünün kaçıncı günündesin?bir garip oblomov deniz_ve_mehtap Kontes001 ve diğer arkadaşlar bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sonunda pik attı galiba çok şükür bi bakar mısınız attığım öğlenki testler :)
Hayır hamile ol ama burda takıl :)kız deme öyle yalnız bırakın falan diyebak duygusalım zaten ağlarımdur bakalım belki hamile değilimdir
Hayır hamile ol ama burda takıl :)
Dün akşam olmuştu canım ilişki ya bugün akşam yapayım diyorum ya da yarın sabah :) sabah spermler malum hızlı oluyormuşAynen canım güzel çıkmış. Değerlendir :)
Sabah yap :)Dün akşam olmuştu canım ilişki ya bugün akşam yapayım diyorum ya da yarın sabah :) sabah spermler malum hızlı oluyormuş
Canım dün oldu ilişki akşam tekrar ovylasyon testi yapayım bakalım ya bu akşam tekrar ilişki olur yada yarın sabah bakayım sabah spermler daha hızlı falan diye bişey duymuştumevet canım belki daha da koyulaşır ama ilişki olsun bu gün mutlaka ovu yapmaya devam et 2 ya da 3 gün ilişki olsun mutlaka
Canım dün akşam ilişki oldu bugün döngünün 14. Günü akşam tekrar test yaparım bakayım eğer silik çıkarsa bu çatlamış demektir o zaman hemen ilişki olsun ama eğer hala koyu olursa acaba yarın sabah mı yapsam sabah spermler hızlı oluyomuş ne dersinkesinlike bugünü atlama :) döngünün kaçıncı günündesin?
koyuysa olsun yine ilişki canım.ama eşin ya da sen yanaşmazsanız sabahta olabilirbugün için dünden sperm vardır içindeCanım dün akşam ilişki oldu bugün döngünün 14. Günü akşam tekrar test yaparım bakayım eğer silik çıkarsa bu çatlamış demektir o zaman hemen ilişki olsun ama eğer hala koyu olursa acaba yarın sabah mı yapsam sabah spermler hızlı oluyomuş ne dersin
benim doktorum da aynısını dedi silikleşince değil silikleşmeden koyu olduğunda ilişki olması lazım demişti.. o nedenle herkese koyuyu yakaladılar mı ilişki ilişki ilişki diyorumKizlaar şimdi çıktım doktordan. İlk olarak inofolic ı söyleyeyim doktor sen de pko yok onu kullanma dedı. Folio ile yola devam. Yumurtam henüz catlamamiş bugün 16. Gün baktı çok büyük bir yumurta var bgn yarın ilişki olsun dedi yani clearblue ov testi dogru. Şimdi kızlar ben geçen ay yumurta çatladiktan sonra ilişkiye girmistim nitekim tutmadı. Bu ay çatlamadan önce gircem bakalım kısmet. Yani ov testinde koyu iki çizgi gördünüz mü siliklesmesini beklemeyin. En güzeli gün aşırı ilişki dedi inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
günaydınlar herkese, hayırlı cumalarayrıca çalışan arkadaşlara haftanın son günümüz güzel geçsin inşallah
saolasın canım sizlerde benim dualarımdasınızbir garip oblomov canım ya inşallah dualarımdasın
Canım biz her türlü yanaşırız dur bakalım akşam ki testi atarım yine hayırlısı allahtan :) sen neden yapmıyorsun gebelik testi valla merak ediyoruzkoyuysa olsun yine ilişki canım.ama eşin ya da sen yanaşmazsanız sabahta olabilirbugün için dünden sperm vardır içinde
hiç anlamam canım ya ama inşallah iyidirSelam kızlar bugün ikili test için ulturasona girdim NT:0.9mm çıktı bu normal bir değer mi?