• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar su yaziyi buldum bakin isterseniz.
Kızlar bulduğum bir tabloyu sizlerle paylaşmak istedim. Hangi gün olmalı ? diye işin içinden çıkamayanlara yardımcı olur umarım. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin, herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
:anneadayı: :KK200: :dua:

Yumurtlama kadın adet döngüsünün bir parçasıdır. Yumurtlama döneminden sonra gebelik ile sonuçlanacak bir cinsel ilişkiye girme hamile kalınma olasılığını mümkün kılabilir. Nasıl ve ne zaman hamile kalabileceğinizi anlamak için menstrüasyon (adet görme) döneminizi ve yumurtlamazamanlamalarınızı anlamanız şarttır.

Yumurtlamadan sonra kısa bir süre için hamile kalınabilme mümkündür. Yumurtanınfoliküllerden serbest bırakılmasından sonra 12-48 saatlik bir süreçte yumurta erkek spermi ile döllenme için kullanılabilir. Yaniyumurtlamadan sonraki 1-2 gün içerisinde hamile kalınma olasılığı mümkündür.

Yumurtlama döneminde yani öncesi vesonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamayaayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadınınyumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğinsperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.

Bundan dolayı yumurtlama günün 5 gün öncesine kadar olan bir cinsel ilişki veya yumurtlama günün 24 saat sonrasına kadar olan bir cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali her zaman vardır.

Tşkler faydalı paylaşım olmuş ;)

Yok tatlim olmadim valla olacagada benzemiyorum gayet iyiyim ne agri ne baska bir sey:skandal:insallah sessiz sedasiz gelir agrim vs olmadan olur biter:KK36:

Ay ne güzel bende olmadım valla inşallah hamileyizdir yaa :KK46:

Benim alt kasıklarım ağrıyo 2 gündür, adetten önce hiç ağrımazdı ilk defa böyle oldum sancı giriyo batıyo arada..

bizlere dua etmeyi unutma sakın:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Aklima geldikce ediyorm canim.amin insallah su zorlu surecide atlatabilsem.
Allah yardımcı n olsun canım bulantı zor varmı yemek yapanın getirenin
Amin canim.kimsem yok maalesf il disinda aileden uzaktayiz.Allah razi olsun herseyi esim yapiyor ben tarf ediyorm o yapiyor.ben yiyemiyorm ama en azindan onlar basinn caresine bakiyor.daha ailemize soylemedikte canim.az daha ilerlesin die bekliyoruz.
Guzummm çiçeği burnunda tatlı hamilemiz özlüyorum seni valla yokluğun çook belli..

İyiyim çok şükür bata 2 gün kaldı ama hiç belirtim yok kaç gündür tansiyonum düşüyo yada yükseliyo galiba başım sepet gibi oluyo zor duruyorum işyerinde akşam geçiyo,

hepsine katllanırım acılarının yeter ki gelsin bebeğim :KK46::KK200:
İnsallah guzel haberlerinj aliriz canim...
İnan tlfn nerde bilmiyorm bile,giremiyorm elime bile alamiyorum baya agirlastim.57 den 54 e dusmusum hemen...su bile icemiyorum,ruyalarimda cesmelere dayaniyorm,testileri dikiyorum kafama..
İnsallah gececek bu gunler.

Bkızlar bugün aşırı kasik ağrım var yumurtam catliyot olabilir mi kasik ağrıyorsa çatlamış mi oluyordu ilk defa bu kadar kasik ağrısı yaşıyorum dün yada bugün gösteriyor takvimler bu ay inş tutar çalışmalar çok iyi gidiyor bir garip oblomov bir garip oblomov canım sen bilirsin

Bkızlar bugün aşırı kasik ağrım var yumurtam catliyot olabilir mi kasik ağrıyorsa çatlamış mi oluyordu ilk defa bu kadar kasik ağrısı yaşıyorum dün yada bugün gösteriyor takvimler bu ay inş tutar çalışmalar çok iyi gidiyor bir garip oblomov bir garip oblomov canım sen bilirsin
ah canım benimde bata 6 gün var... son 3 gündür sağ kasığım çok ağrıdı :( bacağıma vuruyordu o derece... bugün geçti şükür... yumurta çatlamasıysa benimde geç çatladı demek ki

çatlama ağrısıdır canım günleri değerlendir:KK66:

bir garip oblomov bir garip oblomov benimde çatlama ağrısı olabilir mi:KK43:bugün kesildi şükür, 3 gündür vardı
bata 6 gün kala çatlama olma ihtimali düşük ama olmaz diye bir kaide yok yani neler görüyoruz burda.. ama diğer seçeneklerde var üşütmüş olabilirsin ya da bebek yerleşiyordur. ben kimyasal geçirdiğim ay çok ağrım olmuştu kist falan oldu sanmıştım ama tutunmaya çalışmış tutunamamış ne bileyim:KK51:içimizi göremiyoruz malesef tahminlerle de bir yere kadar ama inşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordur canım

Back