2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bacım günaydın benden sana tavsiye kapatın bütün sosyal hesapları değmez ne yuvalar yıkılıyor ben şimdi hiçbirini kullanmıyorum çokta rahatım... Sende eşinde kaparsın kafanız rahat eşin yazmasa konuşmasa bile ekliyorlar. Kadın erkek farketmıyor hele ben bunu hiç anlamam kadın evli yazmış oraya çoçuğunun fotosunu koymuş ordan birtane sap yazmış ( çoğğğ güzelsiniz beyan tanışalımmı) ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsix senin karın çoçuğun yokmu ne pislik insanlar var

Biz eşimle ortak kullanıyoruz öyle çok bişey de paylaşmayız. Şimdiye kadar skıntı olmadı çok şükür :)

Az ye :) softadan doymadan kalk

Biz eşimle ortak kullanıyoruz öyle çok bişey de paylaşmayız. Şimdiye kadar skıntı olmadı çok şükür :)
Valla ben kapattım eşimin ki açık kontrol ediyorum arada o kadar.. böyle daha rahatım resim paylaş durum güncelle saçma geliyor artıkın bana :)

bir garip oblomov ovü testim bugünde çok silik çıktı :) bu testleri bırakacağım artık:)
Canım geçen ay ben artisi yakaladığım 2 günü değerlendirdim sonra devam ettim teste boş surat çıktı yani lh artisi yok adete 10 gün kala bi baktım yinr artış bi daha mı yumurtluyorum diye düşünmedim değil.. Bu ay test yapmak aklıma bile gelmiyor bir kere yaptım sadece ama 2 güne bir iliski en temizi yumurtlamayı kaçırdım mi derdi olmuyor. Cuma günü de doktora gidicem şu kuruluk için o gün teste göre yumurtlama günüm oluyor bakalım muayenede ne cikacak

demek ki bu lh artışı arada olabiliyor:) ah ah.. aslında en güzeli 2 günde bir ilişki ama... nedenler, nedenler... eşimdeki ileri hareket azlığı, olağan kış şartları vs

demek ki bu lh artışı arada olabiliyor:) ah ah.. aslında en güzeli 2 günde bir ilişki ama... nedenler, nedenler... eşimdeki ileri hareket azlığı, olağan kış şartları vs
Ben keçiboynuzu kürü yaptım bu ay eşime bi sıkıntısı var mı henüz bilmiyoruz ama zararı olmaz diye dusundum:))

Ben keçiboynuzu kürü yaptım bu ay eşime bi sıkıntısı var mı henüz bilmiyoruz ama zararı olmaz diye dusundum:))
ah benim eşim... emodex kullanıyor o da şimdi... biraz etkisi oldu doktor bir ay daha kullan demiş... bakalım bir ay sonra ne çıakcak sonuçlar

deniz_ve_mehtap Kontes001 L laracraft ve diğer arkadaşlar ovulasyon testi yaptım az önce ve dünkindem daha silik çıktı ya benim testim pik yapmadan silikleşti neden böyle oldu anlamadım bu bal çörek otu tarçın mı beni bu hale getirdi anlamadım benim yumurtlamam her ay pik yapardı 13. Günde falan bi yorumlar mısınız

Eklentiler

• DSC_4114.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 34
  • DSC_4110.JPG
    58,2 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlama tarihi değişebilir canım ondan olabilir

Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Belki geç yumurtlarsın. Çok takılma buna biz aynı koyulukta gördükte ne oldu :)

Canim sivi almasaydin... benimde bu ay gec pik yapti. Panik yapmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…