2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim bugün açtım 10 dk yapabildiği gerçekten zorlandım bide sen dene bakalım senin kaç kilo fazla var
Benim kilom 65 ti olması gereken 59-60 yani 5 kilo fazlam var şimdi 63 oldum bakalım yavaş yavaş vericem inşallah işte spor yapmaya eriniyorum yoksa daha hızlı veririm

Benim kilom 65 ti olması gereken 59-60 yani 5 kilo fazlam var şimdi 63 oldum bakalım yavaş yavaş vericem inşallah işte spor yapmaya eriniyorum yoksa daha hızlı veririm
Bende 55.5 gibiyim canım 52-53 olsam yeter bende spor yapıyorum ama yemeyi durduramıyorum canım şöyle fit bir anne olmak istiyorum onun için çaba harcıyorum hoş dha anne olduğumuz falan yok ama nasip

Kızlar bende hamileyim aranıza katılmak istedim Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguyu duaların sizinle hamile arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum
amin canım sağlıkla al kucağına bebişini bizler daha hamile değiliz ama hamile adayıyız grubun adından anlaşılacağı üzere dua et bize bizlerde kalalım

kızlar size bir şey soracağım tam bir derdim vara açılacak konu ailecek görüştüğümüz bir çift var ve adam karısını aldatıyor. aldatıyor derken fiziki bir eylem var mı bilmiyorum ama face den başka kadınlarla konuşuyor adam geçenlerde öğrendimeşime yazıştıkları mesajları atmış birden fazla hemde adam belki alay ediyor ama hoş bir şey değil gördüm çıldırdım eşimle kavga üstüne kavga ettik ama adamla o kadar iyi anlaşıyor ki kardeşiyle bu kadar iyi anlaşmıyor yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor hatta sürekli hediyeleşirler o kadar yani eşim bana hediye almaz gider ona alırolayı öğrenince dedim bütün ilişkini keseceksin o adamla ama dinler mi sizce tabi dinlemedi.. bu davranışlarıyla benim eşimi de heveslendirmesinden korkuyorum ki bazı cevaplarında oğlum yapma günah demiş bazılarında da bunları nerden buluyon diye sormuş o da kendileri ekliyor beni valla ben bir şey yapmıyorum demiş.. yazmıcaktım ama içimde kaldı çatlıcam.. olay olduğundan beri çok soğudum eşimden yanına yanaşmak gelmiyor içimden tavrımı anlıyor ve eskisinden bir tık daha sıcak davranıyor bana.. bu sosyal hesaplar hayatımıza girdiğinden beri hiç bir ailede huzur kalmadı.. ben sildim rahatladım derken eşimin arkadaşının bu huyunu öğrendim karısıda o kadar iyi o kadar saf ki anlatamam daha 4-5 kere görüştük ama çok sıcak kanlı biri.. ama bir o kadarda eşinin her hareketini takip eden bir kadın içimden adamı neden bu kadar sıkıyor diye düşünüyordum şimdide acaba bu durumlardan haberi var mı acaba diyorumben artık kadının yüzüne bakamam 2dir evlerine çağırıyor ama hem bahaneyle kaçıyorum ama 3. 4. çağırışında kadın işkillenecek hep bahane nereye kadar.. yerimde olsanız ne yapardınız gidipte söylenmez ki karı koca arasına girmeyi hiç doğru bulmuyorum onlar iyi olur ben kötü.. anlayacağınız zor durumdayım

Merhaba kızlar malesef bu ay olmadı bebek 4. Gün gecikmeden hastalandım şimdi bu gün inofolic kullanıcam. Bana kullanım açısından yardımcı olurmuşsunuz? İnternette aç karnına bir bardağa bi poşet döküp için diyor. Siz günde 1 paket mi 2 paket mi içiyorsunuz?

Benim de bu ay olmadı. Rahim filmi de çektirmiştim çok umutluydum. Pazartesi inofolic alıp başlayacağım ben de. İnşallah faydasını görürüz. 2 paket de içen var 1 paket de. Ben 2 paket içmeyi planlıyorum garanti olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…