2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Geçmiş olsun canım. Bizden de ona slm söyle gelsin bir an önce :)

ay çok üzüldüm ya görünce şok oldum dedim bizim arkadaşımız bişi yapmazsende çok selam söyle canım. bir üye cağırmış heralde face hesabına bende gördüm birine mesaj atmışkurallar baya sıkı oldu aslında kadınlar kulubününde face hesabı var.. sanırım anne bebek topluluğu

kızlar günaydın
dün iş yerindeyken sürekli kahve akıntım oldu kasık ağrım felaketti akşamda pembe akıntım ve göğüs ağrım oldu regl olucam sandım ama bir kere oldu kesildi kahve akıntım sabahta vardıkasık ağrısı çok huzursuz ediyor beni regl olsam da kurtulsam

Günaydın canım bende bu ay öyle olmustum ardindan regl oldum keşke yerlesme olsa senin inşallah öyledir

Günaydın canım adete kaç gün var

hayırlı günler herkese daha önce 6 gün süren adetim 2 aydır 3 gün sürüyor salı günü dr gidicem aynı durumu yaşayan var mı aranızda.

Bekle bakalım canım stres yapma. Ümitlenmede sonra üzülüyoruz.
yok tatlım ya ümitlenmiyorum hatta varsa büyük şok olacak benim için bu ay yumurtlamayı görmediğimden hiç ümidim yok çokta rahatımama ağrım çok ve şirkette yalnızım bizim muhasebecinin annesi öldü onun işlerini de yapıyorum iyice yoruldum

Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)

Kolay gelsin canım. Bende bu ay o kadar ümitliydim ki kesin gözüyle baktım. Ama olmadı. Bu ay hiç bişey yapmayacam :) bakalım nasıl oluyomuş :)

hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edecekler

hiç bir şey yapmadığım ayda da olmadı benim folik asiti bırakmıştım ovu testi yapmamıştım vakti zamanı değil demek nasip bakalım bizim bebişler ne zaman teşrif edecekler
Aynen canım nasip. Var demekki vakti zamanı. Hazırlanıyolar bize gelmek için :) bekleyeceğiz bizde :)

kızlar günaydın hayırlı cumalar:) gurba girmeyeyim diyorum ama duramıyorum ya yok böyle bir şey aranızda en olanaksız ayı yaşayan benim çünkü eşimle hastalandık yatıyor evdeçalışma yok, ileri hareket sperm az
bat 12 hayaller öteki aya... hatta yıllara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…