- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Amin canim ama patron milletinde insaf ne gezer.. Tatlim bu arada profilinde sahte hesap yaziyorNasıl yaabak çok sinirlendim şimdi. Hadi gribi falan geçtim de bir operasyon geçirmişsin, nasıl izin vermezler??? İnsanın sağlığından daha önemli ne var? Allah herkese vicdan versin yaa
Yok bebişim bırakmadım sizi hala buradayım :) içim rahat rejim yapıyorum inşallah kilo verebilirimMerhaba kızlar. bugün çok sakin burası :)
iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakma
rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabi
bir garip oblomov geçmiş olsun bu arada
Merhaba kızlar. bugün çok sakin burası :)
iyi olmana sevindim canım. bebek konusunu bıraksanda bizibırakma
rahmin geniş dedi canım inşallah bi sorun değildir. bi sorun yok dedi zaten ama bilmiyorum tabi
bir garip oblomov geçmiş olsun bu arada
Bende deneyeyim bakalım belki fayda görürürümMerhaba bayanlar okuldayım bende sınav yapıyoruö çocukları :)) malum karne verilecek artık pek girmiyorum günde bir kere falan. Kendime süper bi zayıflama ve sıkılaşma programı buldum. JİLLİANS İLE KİLLER BUNS :) müthiş bir program. Fazladan olan 3 kg ı bununla vercem hemde gebeliğe kafayı takmamış olcam inşallah ben en son spor yaptığım ay hamile kaldım hatta o kadar umudum kestim ki çatlama iğnesinin 17. Günü test silik çıktı dediki ben gebe olamam kesin iğne etkisi ertesi gün tekrar yağınca ve belirgin olunca anladım gebe olduğumu düşün o kadar vazgeçmişken geldi bebişim
ekmeği kesersen verirsin.. ben 2 seneye yakın olacak ekmek tüketmiyorum arada börek çörek kaçıyor amaYok bebişim bırakmadım sizi hala buradayım :) içim rahat rejim yapıyorum inşallah kilo verebilirim
ay inşallah cnm ya bazen bende de arada kaçıyorekmeği kesersen verirsin.. ben 2 seneye yakın olacak ekmek tüketmiyorum arada börek çörek kaçıyor ama
inşallah canım dr banada demişti işte biraz kilo ver diye halbuki çokda kiloluda değilim sankiYok bebişim bırakmadım sizi hala buradayım :) içim rahat rejim yapıyorum inşallah kilo verebilirim
yeşil çay bana kilo yapmıştıSelam kizlaar bende spor sonra kuaför fln derken burayi unutmuşum. Kilo vermek istiyorsanız yeşil çayı da hayatınıza sokmayi unutmayin
Aa iştah açmaz aslında kuzum. Yağları sessizce yakar:) karın bölgenizdeyse yağlar bol yağsız yoğurt ve avokado tüketin güzel yakiyoryeşil çay bana kilo yapmıştıbir ara sürekli içiyordum günde bir bardaktı ama acayip iştahımı açmıştı
inanır mısın bende ot çöp ne varsa ters tepki yapıyor... o zamanlar baya zayıftım normal çaydan kurtulayım diye yeşil çay içmeye başlamıştım ve başka bir şey içmiyordum. avokadoyu çok severim. marul salatası yaparken hep kullanırım eşim kız kardeşim başta yemedi ama onlarda alıştı artık.. hem kadınlar için hem erkekler için çok faydalıAa iştah açmaz aslında kuzum. Yağları sessizce yakar:) karın bölgenizdeyse yağlar bol yağsız yoğurt ve avokado tüketin güzel yakiyor
Evet kizlar ama sakın bir bütün avokadoyu kendiniz yemeyin valla yaglanirsinizinanır mısın bende ot çöp ne varsa ters tepki yapıyor... o zamanlar baya zayıftım normal çaydan kurtulayım diye yeşil çay içmeye başlamıştım ve başka bir şey içmiyordum. avokadoyu çok severim. marul salatası yaparken hep kullanırım eşim kız kardeşim başta yemedi ama onlarda alıştı artık.. hem kadınlar için hem erkekler için çok faydalı
yok canım içmiyorum ama bu ay hamile değilsem deneyeceğim bakalım iyi gelecek mi... hamilelikte düşük sebebi ama hamile değilken östrojen hormonu içerdiğinden yumurtlamaya yardımcı ilginç bir çayEvet kizlar ama sakın bir bütün avokadoyu kendiniz yemeyin valla yaglanirsinizcanım sen adacayi içiyor muydun şu yumurtlamaya yardimciymis güya. İçiyorsan bi faydasını gördün mu
ya bende baktım yazdıklarına ama çıkarılmaya sebep bir şey göremedim acaba doktor hastane ismi falan vermiş ondan mı diye düşündüm@Kütüphanekedisi bu yüzden mi çıkarıldı acaba
kazene rica etsek arkadaşımızı geri getirmezler mi ya@Kütüphanekedisi bu yüzden mi çıkarıldı acaba
Bilmiyorum ki niye oldu mesajlarına bakmadım bakayım bi.kazene rica etsek arkadaşımızı geri getirmezler mi ya
eylül ayı annelerinde çoğu bayanın sahte hesap ya da reklam yapmak yüzünden hesapları kapatılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?