2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

toxoplazmaların negatif çıkması lazım zaten canım.. benimde onlar negatif çıkmıştı bazı aşıların etkilerini gösteren değerlerimde pozitif çıkmıştı..

Sana dedim etiketlememişim :)
Acaba kimyasal mı oldu benim bu ay diye düşündüm de gecikme olmadı ama
bir garip oblomov

valla tam gününde olduysan sanmıyorum canım kimyasal değildir. birde ben hem idrarda hem kan testinde pozitifi gördüm görmesem önemsemezdim boşver düşünme

Doktor bu ay verdi,kullanıyorum şuan ikinci kutudayım

bekarken benimde çok gecikirdi reglim hatta biberiye ile getirtirdim . şimdi 2 doktora gittiğimde ikiside pkodan bahsetmedi acaba pko olabilirmi kafamda deli sorular
Doktor yok dediyse,yoktur heralde , bana ultrosanda baktığında sanki var gibi dedi,

şifa olur inşallah canım..çabuk bittiğinden biraz pahalıya geliyor ama ben bu ay hamile değilsem hamile kalana kadar kullanmayı düşünüyorum. sen günde kaç poşet içiyorsun
Sabah bir akşam bir dedi doktor bana ama,kapsül benimki,poşetlerden değil,poşetler daha iyi falan diyolar ama,doktor da böle verince bilemedim

İyiyim canım benim valla bıraktım ya bebek konusunu zaten korunmaya başladık seneye artık :)

Malesef canım eğer varsa görünüyor o çizgi

Doktor rahmin kalınlaşmış dedi ya ondan öyle düşündüm :)

canım benimkiyle karşılaşırdım terim farklılıkları var ama sanırım normal seninki de.. doktora göstersen daha iyi bir açıklama alırsın

Canim cok teşekkür ederim henuz göstermedim çünkü izin alamıyorum ama telle aradım 2 gündür doktor yoktu bende sorun yok gibi algiladim ama inş yoktur bi problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…