Kizlar benim toksoplazma testim negatif cikmisti.. ama doktor herhangi bi tedavi onermedi. Cig etten, yikanmamis sebze meyveden uzak dur dedi sadece. Simdi biraz arastirdim da baya ciddi bir seymis aslinda. Gebe kalmaya engelleyici midir acaba bilen var mi
Sana dedim etiketlememişim :)
Acaba kimyasal mı oldu benim bu ay diye düşündüm de gecikme olmadı ama
bir garip oblomov
Doktor bu ay verdi,kullanıyorum şuan ikinci kutudayımbenimde bu ay yok yumurtlama tarihim normal olmam gereken günü geçince test yapacağım belki geç döllenme olurda moralim düşmesin diye... pko varsa ve bu ay hamile değilsen inofolik dene bakalım hiç kullandın mı ya da kullanıyor musun? pkolularda kullandıktan sonra 3. ya da 4. ayda etki ediyor diye duydum tabi kısmet belki hemen etki eder
Doktor yok dediyse,yoktur heralde , bana ultrosanda baktığında sanki var gibi dedi,bekarken benimde çok gecikirdi reglim hatta biberiye ile getirtirdim . şimdi 2 doktora gittiğimde ikiside pkodan bahsetmedi acaba pko olabilirmi kafamda deli sorular
şifa olur inşallah canım..çabuk bittiğinden biraz pahalıya geliyor ama ben bu ay hamile değilsem hamile kalana kadar kullanmayı düşünüyorum. sen günde kaç poşet içiyorsunDoktor bu ay verdi,kullanıyorum şuan ikinci kutudayım
Sabah bir akşam bir dedi doktor bana ama,kapsül benimki,poşetlerden değil,poşetler daha iyi falan diyolar ama,doktor da böle verince bilemedimşifa olur inşallah canım..çabuk bittiğinden biraz pahalıya geliyor ama ben bu ay hamile değilsem hamile kalana kadar kullanmayı düşünüyorum. sen günde kaç poşet içiyorsun
İyiyim canım benim valla bıraktım ya bebek konusunu zaten korunmaya başladık seneye artık :)
Yok malesef,gelen giden de yok, oynatmaya az kaldı doktorum nerdeMalesef canım eğer varsa görünüyor o çizgi
Doktor rahmin kalınlaşmış dedi ya ondan öyle düşündüm :)toxoplazmaların negatif çıkması lazım zaten canım.. benimde onlar negatif çıkmıştı bazı aşıların etkilerini gösteren değerlerimde pozitif çıkmıştı..
valla tam gününde olduysan sanmıyorum canım kimyasal değildir. birde ben hem idrarda hem kan testinde pozitifi gördüm görmesem önemsemezdim boşver düşünme
Yumurtlamaya faydaliymis yumurtlama gününe kadar içen çoğu kişi şimdi hamile baya yorum okudum bu sekildeNeye faydalı. ?
Regl olacagin zamanda kalinlasiyor canimDoktor rahmin kalınlaşmış dedi ya ondan öyle düşündüm :)
Seninki daha iyi canim combi olan..Sabah bir akşam bir dedi doktor bana ama,kapsül benimki,poşetlerden değil,poşetler daha iyi falan diyolar ama,doktor da böle verince bilemedim
canım benimkiyle karşılaşırdım terim farklılıkları var ama sanırım normal seninki de.. doktora göstersen daha iyi bir açıklama alırsın
Eczacı diğerinde daha çok var etken maddeden dedi ama ,bilmiyom ben araştırmadımSeninki daha iyi canim combi olan..
Adete 10 günden fazla vardı canım. Olmadı zaten :) hayırlısıRegl olacagin zamanda kalinlasiyor canimo nedenle hic belli olmuyor
Tşk ederim cevap için. Ilk defa duydum bunuYumurtlamaya faydaliymis yumurtlama gününe kadar içen çoğu kişi şimdi hamile baya yorum okudum bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?