- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
Oda nedirBiz bu ay eşimle beraber çoban çökerten otu içiyoruz :)
Ot :)) sperm sayısına hareketliliğine iyi geliyomuş. kadınlarda yumurtlamaya iyi geliyomuşOda nedir
Nasıl ne kdr içiliyor benin eşim içmez zaten de adam sebze yemiyor ot icermi icermi ama sen yinede anlatOt :)) sperm sayısına hareketliliğine iyi geliyomuş. kadınlarda yumurtlamaya iyi geliyomuş
Bir tutam otu bir bardak kaynar suda 10 dk bekletip akşamları yatmadan içiyoruz.Nasıl ne kdr içiliyor benin eşim içmez zaten de adam sebze yemiyor ot icermi icermi ama sen yinede anlat
bir garip oblomov canım belki sen bilirsin ya
PAP sistemine göre : Class 1 Bethesda 2001 ‘ e göre : SMEAR YETERLİLİĞİ : Değerlendirmeye elverişli smear Endoservikal hücre / transformasyon zon komponenti : Mevcut GENEL KATEGORİZASYON : NEGATİF ( İntraepitelyal Lezyon veya Malignite İçin ) SONUÇ : İnflamasyon bulguları, Reaktif epitelyal değişiklikler HORMONAL DURUM : Progesteron baskınlığı . M.I. : 0 / 70 / 30
Çıkmış smear testi be anlama geliyor biliyomusun
Yemekten sonra uyumusum canim basim iyi ama su an telefon ekranina bile bakamiyorum..sanirim gozumdende kaynakli bas agrisibir garip oblomov canım geçmiş olsun başın nasıl oldu.biraz geç yazdım k.bakma misafirim vardı
Allah şifa versin canımValla tatlim 2 sefer smear aldirdim ama benim kagitlar sirkette yarin gidince bakayim bende ne yaziyor..
Yemekten sonra uyumusum canim basim iyi ama su an telefon ekranina bile bakamiyorum..sanirim gozumdende kaynakli bas agrisi
Gunaydin canimEki Görüntüle 1937748 Günaydınnn kızlarrr
Filmi izlemedimde söz hoşuma gitti bizi anlatıyo :)Gunaydin canim
Cok zevkle izledigim bir filmdi zindan adasi.. Ama orda boyle bir soz geciyor muydu hatirlamiyorum
Kan ver varsa çıkar canımMerhaba kızlar, 7 ocakta 5 tlye aldığım gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. En son 5 ocakta birlikte olmuştuk. Dün hastalanmam gerekiyordu. Hastalanmadım bugün de hala yok. Bi yandan umutlanıyorum bir yandan da 7 sinde neden negatif çıktı diyorum. Sizce ne kadar daha bekledikten sonra kan testi yaptırmalıyım tabi hala hastalanmazsam?
İlkbahar gelse kuş sesleri olsa ağaçlar çiçek açsa. İnsanı mutlu ediyo böyle şeylerGünaydın kizlar dün burda felaket kar fırtınası vardı bir an evvel yaz gelse hayat bayram olsa
Merhaba kızlar, 7 ocakta 5 tlye aldığım gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. En son 5 ocakta birlikte olmuştuk. Dün hastalanmam gerekiyordu. Hastalanmadım bugün de hala yok. Bi yandan umutlanıyorum bir yandan da 7 sinde neden negatif çıktı diyorum. Sizce ne kadar daha bekledikten sonra kan testi yaptırmalıyım tabi hala hastalanmazsam?
Aynen valla kuaföre zorunlu olarak gitmem gerekiyor artık ama dışarı çıkasım yok şu karlar erise bariİlkbahar gelse kuş sesleri olsa ağaçlar çiçek açsa. İnsanı mutlu ediyo böyle şeyler
kız kime sordun bu soruyu? bana sorduysan ben 4 gün geçtikten sonra regl oldumCanım sen kimyasal hamilelikte adet olman gereken günde mi oldun
Canım ne yaptın merak ettim sonucu? Doktora gösterebildin mibir garip oblomov canım belki sen bilirsin ya
PAP sistemine göre : Class 1 Bethesda 2001 ‘ e göre : SMEAR YETERLİLİĞİ : Değerlendirmeye elverişli smear Endoservikal hücre / transformasyon zon komponenti : Mevcut GENEL KATEGORİZASYON : NEGATİF ( İntraepitelyal Lezyon veya Malignite İçin ) SONUÇ : İnflamasyon bulguları, Reaktif epitelyal değişiklikler HORMONAL DURUM : Progesteron baskınlığı . M.I. : 0 / 70 / 30
Çıkmış smear testi be anlama geliyor biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?