2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bir garip oblomov canım belki sen bilirsin ya

PAP sistemine göre : Class 1 Bethesda 2001 ‘ e göre : SMEAR YETERLİLİĞİ : Değerlendirmeye elverişli smear Endoservikal hücre / transformasyon zon komponenti : Mevcut GENEL KATEGORİZASYON : NEGATİF ( İntraepitelyal Lezyon veya Malignite İçin ) SONUÇ : İnflamasyon bulguları, Reaktif epitelyal değişiklikler HORMONAL DURUM : Progesteron baskınlığı . M.I. : 0 / 70 / 30

Çıkmış smear testi be anlama geliyor biliyomusun

Valla tatlim 2 sefer smear aldirdim ama benim kagitlar sirkette yarin gidince bakayim bende ne yaziyor..

bir garip oblomov canım geçmiş olsun başın nasıl oldu.biraz geç yazdım k.bakma misafirim vardı
Yemekten sonra uyumusum canim basim iyi ama su an telefon ekranina bile bakamiyorum..sanirim gozumdende kaynakli bas agrisi

Merhaba kızlar, 7 ocakta 5 tlye aldığım gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. En son 5 ocakta birlikte olmuştuk. Dün hastalanmam gerekiyordu. Hastalanmadım bugün de hala yok. Bi yandan umutlanıyorum bir yandan da 7 sinde neden negatif çıktı diyorum. Sizce ne kadar daha bekledikten sonra kan testi yaptırmalıyım tabi hala hastalanmazsam?

Kan ver varsa çıkar canım

Günaydın kizlar dün burda felaket kar fırtınası vardı bir an evvel yaz gelse hayat bayram olsa

bana kalırsa olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.. ama geç döllenme falansa bilemem.. havalardanda gecikmiş olabilir reglin ama inşallah değildir inşallah bebektendir

Canım sen kimyasal hamilelikte adet olman gereken günde mi oldun

Canım ne yaptın merak ettim sonucu? Doktora gösterebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…