2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Morfoloji kaç sizin. Bizim hareket hız ve sayıda sıkıntı yok. Doktor olur demişti hala olan bişey yok
canım morfolojiyle ilgili bir şey yazmıyor... bizede kimin bir seferde olur kimin iki seferde kiminin on seferde olur.. bekleyin demiş. ama benim umudum yok. çünkü bir yılı bitirdik, olmuyor, umudumda yok, ne bilim artık her ay üzülmekten bıktım... yüzde yirmi çıkmış ileri hareket.. eşimin ketumluğuda ayrı üzüyor beni.. ben daha geçen ay öğrendim böyle bşir problem olduğunu bildii halde bana dememiş... şimidide bişey soruyorum kerpeenle ağzından laf alıyorum üstelersem kızıyor vs... çok çaresizim kızlar, çok yoruldum, çok ağlayasım var

Can'ım üzme kendini ve eşininde üzerine gitme oda üzülürdür o yüzden bu konuyu sürekli konuşmak istemezdir sen biraz rahatla ne de olsa sıkıntı kimde belli ona göre tedaviye yön verirsiniz içini rahat tut bir sene uzun bir zaman değil kaç senedir bekleyenler var

Bitkisel şeyler uygula canm eşine

haklısın... ama işte bu ayda olmayacak biliyorum...
Benim en yakın arkadaşım bir sene bekledi hamile kalmak için ben o bir sene içinde iki kere hamile kaldım ama ikisini de kaybettim o bir sene sonunda hamile kaldı hem de ikiz birini kaybetti ama biri dünyaya geldi çok şükür yani diyeceğim o ki Rabbim sağlık li gebelikler versin İnsaAllah geçte olmasın ama bunda da vardır bir hayır canım inşaAllah eşinde seni anlar destek olur eşinin siperm hareketliginide o kadar takma Rabbim ol derse herşey mümkün sen ondan iste dun yine bir tanıdığın eşi kısır denmişti gencecikler hem de olmaz denmisti erkek için ama duydum ki şimdi hamileymis demek ki olmaz diye birşey yok tabi anlıyorum seni insan eşi destek olsun istiyor oda olur İnsaAllah ama buraya girme isitiyosan sen bilirsin ama Rabbimden sen ümidini kesme duayı ve gayretini birakma

haklısın... teşekkür ederim güzel dileklerin için dua edin ne olur birbirimize dua edelim:/(

haklısın... teşekkür ederim güzel dileklerin için dua edin ne olur birbirimize dua edelim:/(
canım valla ben bol bol dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah.. hareketlilik için ilişki öncesi türk kahvesi ve bitter çikolata diyorlar jet gibi hızlanıyormuş ovulasyonla takip topiğin deki kızlar söylemişlerdi. deneyin isterseniz akşam yemekten 2-3 saat sonra yapar getirirsin yanındada çikolatayı koyarsın hayır diyeceğini sanmıyorum

tmm canım deneyeceğim inşallah bugün...

tmm canım deneyeceğim inşallah bugün...
eşimden biliyorum keçiboynuzu pekmezi var yiyormusun diyorum yiyorum diyor ama nedense hiç eksilmiyor bu adamlar tam dayaklık ne bizi anlıyorlar ne anlamaya çalışıyorlar öyle böyle kandırıp başka yollar bulacağız canım inşallah işe yarar

aynen vallahi...
bende eşime bugün dediğin gibi kahve keyfi ayağına yapayım öyle şeyler, inşallah içer bir eşim var sevgi kelebeğidövcem en son elimde kalıcak

aynen vallahi...

bende eşime bugün dediğin gibi kahve keyfi ayağına yapayım öyle şeyler, inşallah içer bir eşim var sevgi kelebeğidövcem en son elimde kalıcak
aynen karşılıklı kahve keyfi yapın yalnız sen yarın fincan iç gösterme ya da sorarsa taşırdım bu kadar kaldı dersin.. kadına pek iyi değilmiş kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…