- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Eki Görüntüle 1937116
döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlardua edelim ne olur birbirimiz için
Herkeslereee gunaydinlarr kizlar.kar basti karrr okulllar tatil.hayat durdu.
BirAsilAnnesi canimmmm benimmm insallah saglikla gelecek o kuzucuklar.sadece vakitlerini bekliyorlar canim.
@kutuphanekedisi 40 dasim benimm.
kızlar günaydın izmiri kar bastı.. ben felaketim migrenim azdı bugün nasıl bitecek bilmiyorum... bugün pek olamam buralarda anca dua topiklerine bildirim için girerim çok konuşmayın
canım ya çizgiyi böyle görmek için her şeyimi verebilirim ama malesef 2 aydır göremedim ben senin adına çok sevindim değerlendir günlerini inşallah Rabbim nasip etsin tutsun bebişin
çizgiyi görsemde sonuç değişmiyor ya o yüzden ne yalan söyleyeyim artık pek güven vermiyor
Aminnnn canimm aminnn...ne demekk hep dualarimdasiniz hep ama.canımsınnnn
Rabbim sağlıklı rahat gebelikler nasip etsin tatlım benim.
çok sevindim duyunca.
Allah ım sağlıkla kucağına versin inşallah.
bana da dua et olur mu?
öpüyorum.
Ben yaptım canım bunu ekim ayında yaptım galibaKızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim ben kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah
Çok mu geliyoAdetime 7 gün var adet oldum galiba. Yumurtlama yeni olmuştu nasıl oldu fikri olan var mı
cok fazla değil adet gibi amaÇok mu geliyo
İlaç falan kullandın mı her hangi bi ilaçcok fazla değil adet gibi ama
çizgin koyumuydu?dün testte çift çizgi vardı daha
çok koyu değil ama belirgindi.çizgin koyumuydu?
canım istersen doktora git çünkü geçen sene kasım ayında bende de oldu adetim bitti 2 hafta sonra tekrar adet oldum yumurtlama döneminde yani alttan muayene etti polip çıktı rahmim de ara kanamaya sebep oluyormuşAdetime 7 gün var adet oldum galiba. Yumurtlama yeni olmuştu nasıl oldu fikri olan var mı
Bizde temmuz gibi sperm testi yaptırmıştık eşime %2 morfoloji çıktı belki ondan olmuyo bizimdekızlar artık bir müddet forumdan uzak kalacağım sanırımeşimin ileri hareket problemi yine bu ayda olmayacak dedirtti şimdidedn bana en güzeli bu konuda kendimi biraz köşeye çekeyim atayım kafamdan... bekleyip umut edip umutsuzluğa düşe düşe bende rahatıszlanacağım yoksa en iyisi kendime başka uğraş bulmak
bilmiyorum ki canımBizde temmuz gibi sperm testi yaptırmıştık eşime %2 morfoloji çıktı belki ondan olmuyo bizimde
Morfoloji kaç sizin. Bizim hareket hız ve sayıda sıkıntı yok. Doktor olur demişti hala olan bişey yokbilmiyorum ki canımbenim yumurtlamam da sıkıntı yok diye biliyorum... bizim öyle görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?