2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar günaydın izmiri kar bastı.. ben felaketim migrenim azdı bugün nasıl bitecek bilmiyorum... bugün pek olamam buralarda anca dua topiklerine bildirim için girerim çok konuşmayın

Eki Görüntüle 1937116

döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlar dua edelim ne olur birbirimiz için

canım ya çizgiyi böyle görmek için her şeyimi verebilirim ama malesef 2 aydır göremedim ben senin adına çok sevindim değerlendir günlerini inşallah Rabbim nasip etsin tutsun bebişin

Herkeslereee gunaydinlarr kizlar. kar basti karrr okulllar tatil.hayat durdu.

BirAsilAnnesi canimmmm benimmm insallah saglikla gelecek o kuzucuklar.sadece vakitlerini bekliyorlar canim.
@kutuphanekedisi 40 dasim benimm.

canımsınnnn
Rabbim sağlıklı rahat gebelikler nasip etsin tatlım benim.
çok sevindim duyunca.
Allah ım sağlıkla kucağına versin inşallah.
bana da dua et olur mu?
öpüyorum.

Kızlar adetim biterse bu perşembe yapacagim ben kismetse. Belki aranızda yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim hepimizin dilekleri kabul olur insallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-10-10-51-00.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 34

kızlar artık bir müddet forumdan uzak kalacağım sanırımeşimin ileri hareket problemi yine bu ayda olmayacak dedirtti şimdidedn bana en güzeli bu konuda kendimi biraz köşeye çekeyim atayım kafamdan... bekleyip umut edip umutsuzluğa düşe düşe bende rahatıszlanacağım yoksa en iyisi kendime başka uğraş bulmak

Adetime 7 gün var adet oldum galiba. Yumurtlama yeni olmuştu nasıl oldu fikri olan var mı
canım istersen doktora git çünkü geçen sene kasım ayında bende de oldu adetim bitti 2 hafta sonra tekrar adet oldum yumurtlama döneminde yani alttan muayene etti polip çıktı rahmim de ara kanamaya sebep oluyormuş

Bizde temmuz gibi sperm testi yaptırmıştık eşime %2 morfoloji çıktı belki ondan olmuyo bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…