- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
hamilelik belirtilerinide yazarmısınız
Canım. Benim iyiyiz vallaEmineeemm hamile biliyorsundur zaten onun dışında biz Beklemedeyiz:)
Canım benim doktorum prof ve o bana folikasitin fazlası zarar dediKizlar folik asit fazlasi hic bir sorun teskil etmiyor
Ben de bu ay HSG çektirdim.Umarım faydası olur. Bat tarihim 15 Ocak. 11. aydır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu ay olmazsa Inofolige baslayacağım ben de. Umarım gerek kalmaz.
şaka yapıyorsunnnnnn
Emineeemm ve @kutuphanekedisi hamile mi?
çoook sevindim yemin ederim.
yeni mi kaç haftalıklar?
Ben de 11. ayımda hamile kaldım canım. Umarım hayırlı haberler alırsın :)
Canımm yaa çok teşekkürler :))) daha 5 haftalıklar, çok yeniEmineeemm ile batlarımız aynıydı, her şey aynı gidiyor onunla bakalım
İnşallah senin için de, hepiniz için de burda sevinç çığlıkları atacağızzzzz :))
Ben de 11. ayımda hamile kaldım canım. Umarım hayırlı haberler alırsın :)
Canımm yaa çok teşekkürler :))) daha 5 haftalıklar, çok yeniEmineeemm ile batlarımız aynıydı, her şey aynı gidiyor onunla bakalım
İnşallah senin için de, hepiniz için de burda sevinç çığlıkları atacağızzzzz :))
bütün foruma günaydın :)))) @kutuphanekedisi ikizmiymiş
Kuzum benim çok çok sağol inşallah :) Seni takipte olacağım, haberlerini hemen almak istiyorummmahh canım benimm güzel anniş hayırlı olsun sana. senin kadar sevindim sana. Allah ım sağlıklı rahat gebelik nasip etsin.
:))) da et bizlere :) bu arada bulantı vs ne durumdasın :))Günaydın canımcım :) Yok canım şimdilik tek keseSonra bir tane daha belirir mi bilmem ama sanmıyorum :)
Her zaman duacınızımmm hepinizin canım benim:))) da et bizlere :) bu arada bulantı vs ne durumdasın :))
Hadi İnsaAllahta tutarEki Görüntüle 1937116
döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlardua edelim ne olur birbirimiz için
Gunaydin canımHerkeslereee gunaydinlarr kizlar.kar basti karrr okulllar tatil.hayat durdu.
BirAsilAnnesi canimmmm benimmm insallah saglikla gelecek o kuzucuklar.sadece vakitlerini bekliyorlar canim.
@kutuphanekedisi 40 dasim benimm.
Eki Görüntüle 1937116
döngümün 14. gününde koyu çizgiyü yakaladım kızlardua edelim ne olur birbirimiz için
gözünaydın canım ne güzel çift çizgiyi yakalamışsın ne zamandır bekliyorsun nasıl oldu bende dün aşılama tedavisine başldım iki senedir bekliyorumEki Görüntüle 1937116
bu ovülasyon gebelik değilgözünaydın canım ne güzel çift çizgiyi yakalamışsın ne zamandır bekliyorsun nasıl oldu bende dün aşılama tedavisine başldım iki senedir bekliyorum
öyle mi güldüm şuan kendimebu ovülasyon gebelik değilkeşke gebeliğide tez zamanda bu şekilde görebilsem; görebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?