2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bazen isyan etmiyor değilim, kimlere veriyorsun Rabb'im! diye
Tamam çok şey bilmiyoruz, uzmanlık alanı değil elbette bizimki de ama kaset test yapıp üzerindeki resimli göstergeye rağmen testi okuyamayan ne demek diye soran var
Onlar da renk katıyor işte napalım :))

Kesin bizde sormuşuzdur :) bende sürtünme yoluyla ilişki oldu hamile kalır mıyım diyenlere sinir oluyorum ya

Ben sormamistin ama ilk hamileliğimde silik çizgi görmüştüm yanimdada bir çocuk annesi arkadaşım var üstelik hamile okdugumu anlamamistik doktordan öğrenmiştim daha sonra nette araştırmıştım okumuştum hamile yazılarını görünce doktora gitmiştim

:) İyi galiba canım, henüz bulantı vs. yok bakalım. :)

Sen nasılsın? Geldi mi yumurtlama dönemin
İnsaAllahta bulantin olmaz hem sen hem bebek sağlıklı olursunuz bulantı çok zor hep derlerdide basa gelince anlamistim birde bulantı ve belirtiler 6 7 haftalarda başla yavaş yavaş.. Ben adetin su an yarın biter son günüm bugün 6 ay aradan sonra çalışmalara basliycam umudu bile çok heycanlandiriyor

İnşallah canım, bekleyip görcez neler yaşayacağız bu süreçte bakalım :)

Ay hadi hayırlısı canım, inşallah en hayrılı sonuçları alırsın bu aydan, rast gele

kızlar ya benimde dün ovülasyon testim pozitfiti bugünde pozitif... dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendirecek hali kendimde görmüyorum sanırım bugün çatlayacak yumurta yarın akşamı değerlendirsem sizce nolur döngümün 13. günü bu arada...

Doğrudur canım benim ..benim doktorum da yumurtlamadan 14 15 gün sonra yani bu tam adet dönemine denk geliyor ..yerleşme lekesini adet sanan çok kişi olurmuş ..tüm vücudlar bir olması mümkün değil tabiki ..inşallah canım senin hayırlı haberdir

Geçmiş olsun canım .hamile kalınca yazacaksın diye umuyordum kesin dedim ben hamileyim diye yazacak :) Rabbim önce sağlık versin en önemlisi

değerlendir tatlım kesinlikle hatta yarını da değerlendir..

ay her bilgi farklı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…