2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ben adetten 3 gün once ve adet günü yapmıştım ikinci çizgi çıkmadı bile ve nitekim adet oldum. Daha koyu çıkması gerekiyor diyorlar ama sende ikinci çizgi bildiğin var ya
Bakalım merakla bekliyorum salı gününü. Arada adet ağrısı çekiyorum. Yoksa da hayal kırıklığı

Kızlar adetim 2 gün geçti ben kan tahlili yaptırdım Negatif sonuç ama doktor 5 6gün daha bekle olmazsan yine gel bakalım değerler yükselebilir dedi hastalığım geceli 4 gün oldu sabirsizlikla Bekliyorum ama umutlanmakta istemyrm

Ya o kadar kötüyüm ki adet olmuyorum ama hamile olma ümidim de hiç yok olsaydi cikardi diyorum iyice karistim ya böylesi de çok kötü
Canım sen çok üstüne düşüyorsun belki de o yüzden adet olamıyorsun biraz kafa dağıtcak bir şeyler yapıp beklesen belki sonuca daha çabuk ulaşırsın

Canim, bende normalde de az da olsa hep akinti olur. Simdi de az bir seyler var ama oyle aman aman bir sey yok. Hafif sarimtrak bir seyler

Yumurtlama gunlerimdeki akinti da daha seffafti. Tek fark buydu.

evet benim adete 2 gun kala ovu tetim c cizgisiyle ayni cikmisti. İkisi de aynı koyuluktaydi. Benim hep silik olurdu o gunler ovu testlerim. Ama koyu cikinca boyle hamile olduguma emin oldum diyebilirim Bence yuzde 70 hamileligi gosteriyor ovu testleri ama dedigim gibi cok koyu cikmasi lazim...

Yumurtlama gunlerimdeki ovu testlerimi soruyorsan koyuydu ama tam emin olamamistim. Oncesinde evet baya silikti benim de. Birden koyulasmisti yumurtlama gunlerinde.

ikiz olursa bence çok güzel olur
@kutuphanekedisi :) hayırlısıyla, hayırlı zamanda, sağlıkla

Hayirlisi tatlim, Allah'tan gelen basim gozum ustune cok sagol :)

Kızlar akıntılarınız nasıl şimdi Emineeemm
@kutuphanekedisi

Tatlim oyle aman aman bir sey yok. Normal hafif sarimtrak bir akinti var. Bende her zaman oldugu kadar.

@kutuphanekedisi aaaa sen hamile misinnnn?? Allahim cok sevindim yaaaa, nasilsin iyi misin? Insallah sagsalim alirsin kucagina evladini.

Daha keseyi falan gormedik canim ama su an hamileyim gibi gorunuyor :)) Su anda iyiyim henuz bulanti vs. bir sey yok
Cok cok tesekkur ederim canimmmm, senin de hayirli haberlerini insallah en yakin zamanda hayirlisiyla aliriz, Allahim isteyen tum KK kizlarinin kucaklarini doldursun insalllaaaahhhhhhh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabırlı ol inşallah hamilesindir geç döllenme olduğu zamn çıkmayabiliyor

Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla kasik ağrılarım oluyor ve doktorum olağan bir durum diyo benimle aynı şeyleri yaşayan varmi aranızda

Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla kasik ağrılarım oluyor ve doktorum olağan bir durum diyo benimle aynı şeyleri yaşayan varmi aranızda
Genişleme yapıyor Bebek olduğu yerde büyüyor buda seni rahatsız etmiş bence üşütme kendıne dikkat et özellikle ayaklarını ..

Bat tarihin 4 ocaktı değil mi canim benimde aynı tarih hala gelen giden yok sabah idrar testi yaptım bende ama negatif malesef ama kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…