Sen izmirde değil miydin canımkızlar günaydın
dışarı çıkmayın mecbur kalmadıkça.. dondum bu sabah kar da yağdı ama durdu şu an
Bakalım merakla bekliyorum salı gününü. Arada adet ağrısı çekiyorum. Yoksa da hayal kırıklığıBen adetten 3 gün once ve adet günü yapmıştım ikinci çizgi çıkmadı bile ve nitekim adet oldum. Daha koyu çıkması gerekiyor diyorlar ama sende ikinci çizgi bildiğin var ya
Rabbim hayırlısını verir kuzum sen hiç olumsuzu düşünmeBakalım merakla bekliyorum salı gününü. Arada adet ağrısı çekiyorum. Yoksa da hayal kırıklığı
Canım sen çok üstüne düşüyorsun belki de o yüzden adet olamıyorsun biraz kafa dağıtcak bir şeyler yapıp beklesen belki sonuca daha çabuk ulaşırsınYa o kadar kötüyüm ki adet olmuyorum ama hamile olma ümidim de hiç yok olsaydi cikardi diyorum iyice karistim ya böylesi de çok kötü
Dün buraya yazdiktan sonra eve gidince test yaptim ikinci çizgi silik de olsa çıktı çok sevindimtestte problem var o zaman laboquick marka kullanmanı tavsiye ederim hem ucuz hem doğru sonuç veriyor
izmirdeyim canımSen izmirde değil miydin canım
Oraya yazdıysa. Burayı görmen lazım :)izmirdeyim canım
buraya her sene bu zamanlarda bizi umutlandıracak kadar yağar sonra kesilir şu an hissedilen -9 ama güneş varOraya yazdıysa. Burayı görmen lazım :)
güzel haberlerini bekliyoruz:)))) izninle bir şey sorabilir miyim :) bu aki akıntı durumun nasıldı? benim normalde döngümün 10. günü akıntım olurdu, ama bu ay kup kuruyum diyebilirimve ovü testim hala çoook silik temennim ilerleyen günlerde koyulaşması seninde bu şekidle bir şeyler hatırlıyorum
@kutuphanekedisi aaaa sen hamile misinnnn?? Allahim cok sevindim yaaaa, nasilsin iyi misin? Insallah sagsalim alirsin kucagina evladini.
Günaydın canımGünaydınnnnn kızlarrrr
Sen hala lohusasın yavaş yavaş iner dikkat et kendineGünaydın şekerim kız daha tam inmedi bu memişlerim
Sabırlı ol inşallah hamilesindir geç döllenme olduğu zamn çıkmayabiliyorKızlar adetim 2 gün geçti ben kan tahlili yaptırdım Negatif sonuç ama doktor 5 6gün daha bekle olmazsan yine gel bakalım değerler yükselebilir dedi hastalığım geceli 4 gün oldu sabirsizlikla Bekliyorum ama umutlanmakta istemyrm
Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla kasik ağrılarım oluyor ve doktorum olağan bir durum diyo benimle aynı şeyleri yaşayan varmi aranızdaBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
L laracraft Aralık
@cituhanba01 Aralık
@kutuphanekedisi Ocak
Emineeemm Ocak
HAMİLE ADAYLARI:
@i006
@mervem-metem
@bir garip oblomov
yesa
@Amor fati
AyMorcivet
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
@beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
@Zanamm174
@ismetbeyinbiricikhanimi
Sen hala lohusasın yavaş yavaş iner dikkat et kendine
LohusamıSen hala lohusasın yavaş yavaş iner dikkat et kendine
Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla kasik ağrılarım oluyor ve doktorum olağan bir durum diyo benimle aynı şeyleri yaşayan varmi aranızda
Yok annem bi hafta ancak sürer kanaman ama lohusa sayılırsın dikkat et üşütme .. normal doğurmuş olsan bile kanaman 15 gün ancak sürer cnmLohusamı
Kırk gün kanamam mı olacak benim ay doğurmadan bi sürü derde girdim
Genişleme yapıyor Bebek olduğu yerde büyüyor buda seni rahatsız etmiş bence üşütme kendıne dikkat et özellikle ayaklarını ..Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla kasik ağrılarım oluyor ve doktorum olağan bir durum diyo benimle aynı şeyleri yaşayan varmi aranızda
Yok canim 40 gun surmez,normal adet gibi dusun.kurtaj vs olsa bi 10 gun surebilirdi ama seninki normal yolla kendiliginden atti.Lohusamı
Kırk gün kanamam mı olacak benim ay doğurmadan bi sürü derde girdim
Kızlar adetim 2 gün geçti ben kan tahlili yaptırdım Negatif sonuç ama doktor 5 6gün daha bekle olmazsan yine gel bakalım değerler yükselebilir dedi hastalığım geceli 4 gün oldu sabirsizlikla Bekliyorum ama umutlanmakta istemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?