• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bat tarihin 4 ocaktı değil mi canim benimde aynı tarih hala gelen giden yok sabah idrar testi yaptım bende ama negatif malesef ama kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok :dua::dua:
Aynen canım ya ama ümit etmek te istemiyorum sonra çok üzülüyorum tabi inşallah ikimizde hamileyizdir Allah gönlümüzü göre versin. Bana haber et yine canım durumundan

Mehaba kizlar. Benim bat yarin bugun sabah erken gebelik testi yaptim. Malesef yine negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Normalde bi gun onceden başlar sancilarim. Aslinda umudum hic yok negatifi gordukten sonra :( ama yine de cok ufak bi kivilcim var icimde sanirim

Mehaba kizlar. Benim bat yarin bugun sabah erken gebelik testi yaptim. Malesef yine negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Normalde bi gun onceden başlar sancilarim. Aslinda umudum hic yok negatifi gordukten sonra :KK43: ama yine de cok ufak bi kivilcim var icimde sanirim

Sen kirmızı kart yemeden umudunu kaybetme ama erken gebelik testi de olsa çıkardı sanki:'(

Mehaba kizlar. Benim bat yarin bugun sabah erken gebelik testi yaptim. Malesef yine negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Normalde bi gun onceden başlar sancilarim. Aslinda umudum hic yok negatifi gordukten sonra :KK43: ama yine de cok ufak bi kivilcim var icimde sanirim
Olursan bi daha ki aya test fln alma canım. Evde olunca insan yapmadan duramıyor boşuna stres

Aynen canım ya ama ümit etmek te istemiyorum sonra çok üzülüyorum tabi inşallah ikimizde hamileyizdir Allah gönlümüzü göre versin. Bana haber et yine canım durumundan

Amin canım inşallah :dua: inşallah hamileyizdir ve geç döllenme olmuştur. Rabbim bu bekleyişimizi hayırlı haber ile mucizeleştirsin. Ne zamandır deniyorsunuz

Ya o kadar kötüyüm ki adet olmuyorum ama hamile olma ümidim de hiç yok olsaydi cikardi diyorum iyice karistim ya böylesi de çok kötü
Benim de öyle,geçen ay doktor pko var gibi dedi,inofolic başla dedi,başladım ama 43.gündeyim bugün hala hastalanmadım ama,test de yaptım kaç defa hamile de değilim malesef,bekliyom öyle :110:

Back