- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah akşam tok karna içiyorumKızlar inofolic ı akşam kaç gibi içiyorsunuz birde akşam da mı aç olmak gerekiyor
Çoğu yerde aç karna içilecek diye okudum ama yaBen sabah akşam tok karna içiyorum
Doktor verdi bana aç karna demediÇoğu yerde aç karna içilecek diye okudum ama ya
Sadece biraz yogun ,pihtili ve adete gore az daha agrili olabilir.Kanama ardina dikkat et azcik disinizi sıkin bi 10-15 gun dikkat edin,digerinde bebegi dusunmedi esin(icten kizginim k.bakma) bu kez sen kendini dusun enfeksiyon filan kapma,birliktelige azcik ara verin.sonrsinda dr kontrolu hcg dusmus mu bakar rahmine bakar temiz mi vs die.Ay içime su serptiniz canlarım bende ne zaman biter diye düşünüyordum
Yolun acik,sansin bol olsun canimm...insallah saglikla nasip olsun..ates olcumu yapiyor musun onu denesene.atesle takip edelim.Kızlar beklenen kırmızılar geldi bugün ama üzülmedim çünkü bu ay ilaç kullandım o yüzden iyi oldu ins önümüzdeki ay daha istikrarlı bir şekilde devam
Hayırlısı olsun kuzumKızlar beklenen kırmızılar geldi bugün ama üzülmedim çünkü bu ay ilaç kullandım o yüzden iyi oldu ins önümüzdeki ay daha istikrarlı bir şekilde devam
Canım sen inofolic kullanmistin değil mi aç karnına mi iciyordunSadece biraz yogun ,pihtili ve adete gore az daha agrili olabilir.Kanama ardina dikkat et azcik disinizi sıkin bi 10-15 gun dikkat edin,digerinde bebegi dusunmedi esin(icten kizginim k.bakma) bu kez sen kendini dusun enfeksiyon filan kapma,birliktelige azcik ara verin.sonrsinda dr kontrolu hcg dusmus mu bakar rahmine bakar temiz mi vs die.
Yolun acik,sansin bol olsun canimm...insallah saglikla nasip olsun..ates olcumu yapiyor musun onu denesene.atesle takip edelim.
Canım sen inofolic kullanmistin değil mi aç karnına mi iciyordun
İnşallah bende hamile olurum yaEvet ilkkez bu ay kullanmistim infolic sase canim.ben sabah aksam ac karninda iki poset icmistim.iki kutu kullandim.
İnşallah bende hamile olurum ya
Yaklaştı canım bugünü saymazsak son 1İnsallahhh canimm insallah,senin bat yaklasmis miydi ? Yoksa karistirdmmi.
Yaklaştı canım bugünü saymazsak son 1
İnşallah yaa bu sene siz önümüzü açtınız devamı gelir inşallah :)Az kalmis,hadi sendende guzel bir haber bekliyiruz 2017 yikilsin bu topik,hamile dolsn tassin (amin)
Az kalmis,hadi sendende guzel bir haber bekliyiruz 2017 yikilsin bu topik,hamile dolsn tassin (amin)
İnşallah yaa bu sene siz önümüzü açtınız devamı gelir inşallah :)
Üzülme canım. Elbet gelecek bebeklerimizAyy hadi inşallah yaa en kısa zamanda çook mutlu olalım..
yarın kayınvaldemlere gidiyoruz 1.5 saat uzaktalar bize, keşke hamile olsaydım da keyifle gitseydim lafı açılırsa deli olurum sıkıldım artık nisanda 29 olcam daha kucağım boş
Üzülme canım. Elbet gelecek bebeklerimiz