• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar inofolic ı akşam kaç gibi içiyorsunuz birde akşam da mı aç olmak gerekiyor

Ay içime su serptiniz canlarım bende ne zaman biter diye düşünüyordum
Sadece biraz yogun ,pihtili ve adete gore az daha agrili olabilir.Kanama ardina dikkat et azcik disinizi sıkin bi 10-15 gun dikkat edin,digerinde bebegi dusunmedi esin(icten kizginim k.bakma) bu kez sen kendini dusun enfeksiyon filan kapma,birliktelige azcik ara verin.sonrsinda dr kontrolu hcg dusmus mu bakar rahmine bakar temiz mi vs die.
Kızlar beklenen kırmızılar geldi bugün ama üzülmedim çünkü bu ay ilaç kullandım o yüzden iyi oldu ins önümüzdeki ay daha istikrarlı bir şekilde devam
Yolun acik,sansin bol olsun canimm...insallah saglikla nasip olsun..ates olcumu yapiyor musun onu denesene.atesle takip edelim.

Sadece biraz yogun ,pihtili ve adete gore az daha agrili olabilir.Kanama ardina dikkat et azcik disinizi sıkin bi 10-15 gun dikkat edin,digerinde bebegi dusunmedi esin(icten kizginim k.bakma) bu kez sen kendini dusun enfeksiyon filan kapma,birliktelige azcik ara verin.sonrsinda dr kontrolu hcg dusmus mu bakar rahmine bakar temiz mi vs die.

Yolun acik,sansin bol olsun canimm...insallah saglikla nasip olsun..ates olcumu yapiyor musun onu denesene.atesle takip edelim.
Canım sen inofolic kullanmistin değil mi aç karnına mi iciyordun

Az kalmis,hadi sendende guzel bir haber bekliyiruz 2017 yikilsin bu topik,hamile dolsn tassin (amin)
İnşallah yaa bu sene siz önümüzü açtınız devamı gelir inşallah :)

Ayy hadi inşallah yaa en kısa zamanda çook mutlu olalım..

yarın kayınvaldemlere gidiyoruz 1.5 saat uzaktalar bize, keşke hamile olsaydım da keyifle gitseydim lafı açılırsa deli olurum :( sıkıldım artık nisanda 29 olcam daha kucağım boş
:(

Ayy hadi inşallah yaa en kısa zamanda çook mutlu olalım..

yarın kayınvaldemlere gidiyoruz 1.5 saat uzaktalar bize, keşke hamile olsaydım da keyifle gitseydim lafı açılırsa deli olurum :KK43: sıkıldım artık nisanda 29 olcam daha kucağım boş
:KK43:
Üzülme canım. Elbet gelecek bebeklerimiz

Back