Canim sen hangi ovulasyon testini kullaniyorsunbir garip oblomov akintim basladi oh be...bakalim testler nasil olacak bundan sonra...
Yumurtlamadan sonra bende de hiç kesilmedi hep var daCanim oyle yogun bi akintim yok,sadece lavaboda peceteye silince goruyorum kremsi beyaz gibi,ama belim cok agriyor.
Bir tek ben kuruyum galibaYumurtlamadan sonra bende de hiç kesilmedi hep var da
Goruceksin cift cizgiyi insallah canim sıkma kendinibir garip oblomov akintim basladi oh be...bakalim testler nasil olacak bundan sonra...
Benim maşallahı var :) 3 günüm kaldıBir tek ben kuruyum galiba
Bizlerde hala hamile kalmayi bekliyoruz canim bende yumurta tembelligi cikti.. Cok sevindim ameliyat olmussun bak ne var ne yok temizlendi iste insallah mart ayi senin ayin olur sifirdan baslayacaksin
Selam kızlar
2 Ocak'ta (akşam) B-HCG 541 çıkmıştı. 5 Ocak'ta (sabah) 2334 çıktı.
3 günde 4 kat artmış??? Normal mi sizce?
Cok gecmis ols
Cok gecmis olsun.
Ovu testi yapsanaaa belki... insallahhhhhBenim maşallahı var :) 3 günüm kaldı
Yaptım canım koyu değil malesefOvu testi yapsanaaa belki... insallahhhhh
Sabah diş macununu deneyim unutmazsam :)Arkadaşlar selam internette araştırırken bi yöntem buldum. Evde gebelik testi şeffaf bir kaba idrarınızı yapın üstüne yatım limon sıkın eğer limon parçacıkları dibe çöküyor sonuç poziyiftir çözmüyor negatiftir diyor. Ben denedim dibe çöktü... Ama ne kadar güvenilir bilemedim bir de diş macunu varmış diş macununun üzerine idrar yapıp mavi renk alıyorsa da pozitif miş sonuç. Hamile arkadaşlar dönerse bize bir umut olur belki hemde o prediktörlere o kadar para vermeyiz.
Ben yaptım ama mavi olmadıama limon dibe çöktü bu nasıl bi çelişkidir?Sabah diş macununu deneyim unutmazsam :)
Yani doğruluk yanı yok cnmBen yaptım ama mavi olmadıama limon dibe çöktü bu nasıl bi çelişkidir?
Valla canim ne bileyim umutluyum tabii ama yas oldu 39. Birkac yil daha olmazsa bu defteri kapatirim artik diye dusunuyorum. En azindan marta kadar kafam rahat olacak diye seviniyorum. Tuttu mu tutmadi mi diye derdim yok simdilik. Ama tabii subat sonu gibi bende baslar yine kipirdanmalar. Ovulasyondu, ates olcmeydi, akinti takibiydi..
Sen de sakin uzulme yumurta tembelligi bildigim kadariyla cozulemeyecek bir sorun degil. Allah gostermesin baska ne dertler var. Ilac tedavisi mi olman gerekiyor canim peki bunun icin?
Ah canim daha ne yontemler var umut dunyasi biz neler neler denedik ama biri birine uymuyor kimi tuttu diyor kimi tutmadiBen yaptım ama mavi olmadıama limon dibe çöktü bu nasıl bi çelişkidir?
Hic mi koyuluk yok fotosu var miYaptım canım koyu değil malesef
Dün atmıştım canım. Bugün yaptım daha silikti sanki.Hic mi koyuluk yok fotosu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?