2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim benim ya ah arkadasim dedigin gibi sagliksizsa elden bir sey gelmiyor.. O kocan olacak adam ne yapti merak ediyorum... Dun bol bol dua ettim senin icin..yorgunluktan uyuyakalmisiminsallah bizlerede saglikli gebelikler nasip olur

Emineeemm canim gozun aydin olsun saglikla ilerlesin insallah.. Sanirim en guzel dua bu

Olmazmi canimm dualarr yeter...insallah saglikli olur...insalllah hepimizden guzel haberler alacagiz.

kızlar günaydın
ben sanırım bu ay yumurtlamadım hala bembeyaz bugün 20. gün bakalım bugün nasıl çıkacak bu ayda olmadı..zaten tahlil sonuçlarım da berbattı... ben biraz buralara ara veriyorum dua grubunda ve kitap okuma gruplarında olacağım kafadan atmak lazım diyip duruyorsunuz ya burdan ayrı kalmadıktan sonra atamayacağım sanırım ve üzüntülü başladım bu sabaha.. nasip herkes yazılanı yaşıyor iyi ya da kötü ama iyi başlayan şeyler keşke kötü sonlanmasa.. sizleri seviyorum arada girer bakarım...

@kutuphanekedisi Emineeemm bebıslerınız hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsn rabbım.eylul ekım topıgınden tanıyodum sızı buradan da takıp edıyordum ama yazmıyorm cok.cooookkk sevındm adınıza darısı bız ısteyenlere olsn ıns.rabbım bu duygudan ısteyen hıc bı kadını mahrum etmesın ıns canlar duanızda bızede yer verrıııınnnnn

Uzulme canm oyle mucızeler varkı sakın seytana uyup umıdını kaybetme.hormonları alt ust olup hamıle olan bır suru ınsan tanıyorm takma bunları bende bazen gec yumurtluyorm 23.gun yumurtladıgımı bılırım.bı arkadasım adet gununden bı gun once hamıle kaldı bı arkadasım hemen adet bıttıgı gun hamıle kaldı o yuzden rabbım ol dedıkten sonra bı engel yoktur bızler onun sonsuz hazınesınden ıstıyoruz o yuzden o tatlı canını uzme hıcbırsey senden ve esınden onemlı degıl bunu unutma

canım bugün nasılsın inşallah sağlığın sıhhatin yerindedir üzülme Allah inşallah yine nasip eder daha hayırlı ve uygun vakitte. önemli olan senin sağlığın

günaydın üzülme canım vardır bundada bir hayır belki tahlil sonuçlarınla alakalı bi durumdur doktoruna danış bence vardır illaki çözümü. birazda iş stresin ve yorgunluğunla alakalı olabilir bu durum belki çünkü bayanlarda sinir sistemi stres direk etkiliyormuş

canım ya allah sağlık versin, en azından hamile kalabiliyorsun, kendini toplayınca çalışmalara devam inşallah

Konuyu açarken sen aklıma geldin ve hamileeeee banane kıskandım bende istiyorummm çooookkk sevindim canım. Ama bizi bırakmayın hep beraber geçecez başka konulara Emineeemm @kutuphanekedisi

Canimmm coook tesekkur ederim,Allahimm isterim ki herkese nasip etsin ,hep hep dualarimdasiniz,birakir miyim canim asla nasil ayrilirim sizden...
Bak bende infolic kullananlardanim.kan verdim sonuc bekliyorum.

Canimm benjmmm coook sagolasin ,insallah darisi tum isteyenlere,dualardasinz,sizde eksik etmeyin nolur saglikla nasip olsun.yine aynj acilari yasamayayim.

Emineeemm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Aminn canim insallah ,hayirlisiyla sagliklaaa.

Emineeemm olumsuzluk yok kesınlıkle at kafadan beynıne olumsuz sınyaller gonderme allahın ıznıyle o bebıs dogacak ayaklarını ısırıcam onun de.kokusunu taaaa ıcıme cekıp hapsedıcem de vee bol bol kuran oku dua et bırsey olmaz ıns canm

@kutuphanekedisi yaaa nasıl sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sağlıklı sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah

Çok sağol canım benim, çok teşekkür ederim. Allah'ım sana da en hayurlısını naspi etsin inşallah :))

Yaaaaaaa canimmm direk senin için girdim.Allahim.iyi haber ver diye

Çok ama çok mutlu oldum. ALLAH sağlıkla sihhatle kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhhhhhhh

Ayy canım çok teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Çok çok teşekkür ederim, en hayırlı zamanda senin de haberlerini lacağız inşallah burdan :)

@kutuphanekedisi sonucun cok guzelll. Inofolik kullanacagjm bende senden heves aldim : ) recetesiz kullaniliyor mu, folik asitten farki.ne,.sen kac gundur kullaniyorsun.vs

Çok sağol canım :) Ben doktoruma sorark kullandım canım, reçetesiz kullanılabiliyor. İnofoliğin içinde folik asit ve myo-inozitol denilen bir madde var. Bu myo-inozitol sağlıklı bir şekilde yumurtlamayı sağlıyor ek olarak

Yaa kuzum benim Hep hayırlısını istemiştin, demek ki böyle hayırlıymış canım benim ya. Eşini de Allah'a havale ediyorum

Konuyu açarken sen aklıma geldin ve hamileeeee banane kıskandım bende istiyorummm çooookkk sevindim canım. Ama bizi bırakmayın hep beraber geçecez başka konulara Emineeemm @kutuphanekedisi

:)) Canım benim ya, sabır sadece sabır O gün gelecek ve senin haberine burda göbekler atıp sevineceğiz inşallahhh :)

Canım biraz uzaklaşmak iyi gelebilir, bir dinlen bakalım... Biz de seni seviyoruz. Ama çok bekletme burdakileri

Hepiniz için dua ediyorum canım, çok çok teşekkürler :) Hepimize Allah, sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin

Kizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
@kutuphanekedisi

Ben biliyordum kiiiiii Kırklarımız karışcak kızzzz inşallah :)))) İnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına almak nasip eder Allah çok çok çokkkkkkkkk mutlu oldummm

Ben biliyordum kiiiiii Kırklarımız karışcak kızzzz inşallah :)))) İnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına almak nasip eder Allah çok çok çokkkkkkkkk mutlu oldummm
Aaaaa sen de mi hamilesiiiiiin? :))) Ya ne güzel cifte mutlu haber :)) Hayırlı olsun, saglıkla gelsin insallah

Canim senin yazini gormemisim ya ben,cook cook gecmis olsun.Allahtan hayirlisi olsun ne diyeljm..
Bu surecte bir dahakine insallah saglikli bor gebeligin olur ve esinin kalbine bir hidayet iner.

Kuzuum hayirli ve saglik olsun buyusun insallaaaah. Sabah sabah cildirdim resmen. Isteyen herkese saglikla kismet olsun insallaaah

Yesimmimmm benimm cook tesekkur ederim.sonuc bekliyorum insallah saglikla ilrleyen bir gebelik vardir.

Yaaaaa inanamiyorum nasil guzel bi haber!!! :)))) cok mutlu oldum Eminemmmm hadi insallah saglikla gelsin bebis
Daha kan sonucu almadim canim ama yakanizi birakmicam siz nereye ben oraya...insallah saglikla gelsin canim..sende saglikla al kucagina insalllahh.

Cook coook sagolsin canimmm..insallah kotu dusunmemeye calisacagjm onerilerin,iyi dileklerjn icin cook tesekkur ediyirum opuyorm yanaciklarindan.

Seni bastim kizz...Allahin hikmeti iste.insallah saglikla olsunlarda canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…