- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Canim benim ya ah arkadasim dedigin gibi sagliksizsa elden bir sey gelmiyor.. O kocan olacak adam ne yapti merak ediyorum... Dun bol bol dua ettim senin icin..yorgunluktan uyuyakalmisim
Olmazmi canimm dualarr yeter...insallah saglikli olur...insalllah hepimizden guzel haberler alacagiz.Canim benim ya ah arkadasim dedigin gibi sagliksizsa elden bir sey gelmiyor.. O kocan olacak adam ne yapti merak ediyorum... Dun bol bol dua ettim senin icin..yorgunluktan uyuyakalmisiminsallah bizlerede saglikli gebelikler nasip olur
Emineeemm canim gozun aydin olsun saglikla ilerlesin insallah.. Sanirim en guzel dua bu
Uzulme canm oyle mucızeler varkı sakın seytana uyup umıdını kaybetme.hormonları alt ust olup hamıle olan bır suru ınsan tanıyorm takma bunları bende bazen gec yumurtluyorm 23.gun yumurtladıgımı bılırım.bı arkadasım adet gununden bı gun once hamıle kaldı bı arkadasım hemen adet bıttıgı gun hamıle kaldı o yuzden rabbım ol dedıkten sonra bı engel yoktur bızler onun sonsuz hazınesınden ıstıyoruz o yuzden o tatlı canını uzme hıcbırsey senden ve esınden onemlı degıl bunu unutmakızlar günaydın
ben sanırım bu ay yumurtlamadım hala bembeyaz bugün 20. gün bakalım bugün nasıl çıkacak bu ayda olmadı..zaten tahlil sonuçlarım da berbattı... ben biraz buralara ara veriyorum dua grubunda ve kitap okuma gruplarında olacağım kafadan atmak lazım diyip duruyorsunuz ya burdan ayrı kalmadıktan sonra atamayacağım sanırım ve üzüntülü başladım bu sabaha.. nasip herkes yazılanı yaşıyor iyi ya da kötü ama iyi başlayan şeyler keşke kötü sonlanmasa.. sizleri seviyorum arada girer bakarım...
canım bugün nasılsın inşallah sağlığın sıhhatin yerindedir üzülme Allah inşallah yine nasip eder daha hayırlı ve uygun vakitte. önemli olan senin sağlığınSağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
günaydın üzülme canım vardır bundada bir hayır belki tahlil sonuçlarınla alakalı bi durumdur doktoruna danış bence vardır illaki çözümü. birazda iş stresin ve yorgunluğunla alakalı olabilir bu durum belki çünkü bayanlarda sinir sistemi stres direk etkiliyormuşkızlar günaydın
ben sanırım bu ay yumurtlamadım hala bembeyaz bugün 20. gün bakalım bugün nasıl çıkacak bu ayda olmadı..zaten tahlil sonuçlarım da berbattı... ben biraz buralara ara veriyorum dua grubunda ve kitap okuma gruplarında olacağım kafadan atmak lazım diyip duruyorsunuz ya burdan ayrı kalmadıktan sonra atamayacağım sanırım ve üzüntülü başladım bu sabaha.. nasip herkes yazılanı yaşıyor iyi ya da kötü ama iyi başlayan şeyler keşke kötü sonlanmasa.. sizleri seviyorum arada girer bakarım...
canım ya allah sağlık versin, en azından hamile kalabiliyorsun, kendini toplayınca çalışmalara devam inşallahSağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
çok tebrike derim:) dua et bizlere:) darısı bize inşallah, ocak ayı uğurlu geliyor:)Kizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisi @yesa1 Y YESIMBOZmorordek bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 @beren20 @boza @Gazel2110@Kuzugiller @sunflower
Kizlarr inan suan aklima gelmiyorsunz zor yaziyorum ellerim titriyor.
Kuzuum hayirli ve saglik olsun buyusun insallaaaah. Sabah sabah cildirdim resmen. Isteyen herkese saglikla kismet olsun insallaaahKizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisi @yesa1 Y YESIMBOZmorordek bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 @beren20 @boza @Gazel2110@Kuzugiller @sunflower
Yaaaaa inanamiyorum nasil guzel bi haber!!! :)))) cok mutlu oldum Eminemmmm hadi insallah saglikla gelsin bebisKizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Konuyu açarken sen aklıma geldin ve hamileeeee banane kıskandım bende istiyorummmçooookkk sevindim canım. Ama bizi bırakmayın hep beraber geçecez başka konulara Emineeemm @kutuphanekedisi
Canimm benjmmm coook sagolasin ,insallah darisi tum isteyenlere,dualardasinz,sizde eksik etmeyin nolur saglikla nasip olsun.yine aynj acilari yasamayayim.@kutuphanekedisiEmineeemm bebıslerınız hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsn rabbım.eylul ekım topıgınden tanıyodum sızı buradan da takıp edıyordum ama yazmıyorm cok.cooookkk sevındm adınıza darısı bız ısteyenlere olsn ıns.rabbım bu duygudan ısteyen hıc bı kadını mahrum etmesın ıns canlar duanızda bızede yer verrıııınnnnn
Aminn canim insallah ,hayirlisiyla sagliklaaa.Emineeemm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
@kutuphanekedisi yaaa nasıl sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah sağlıklı sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah
Yaaaaaaa canimmm direk senin için girdim.Allahim.iyi haber ver diye
Çok ama çok mutlu oldum. ALLAH sağlıkla sihhatle kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhhhhhhh
@kutuphanekedisi sonucun cok guzelll. Inofolik kullanacagjm bende senden heves aldim : ) recetesiz kullaniliyor mu, folik asitten farki.ne,.sen kac gundur kullaniyorsun.vs
Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Konuyu açarken sen aklıma geldin ve hamileeeee banane kıskandım bende istiyorummmçooookkk sevindim canım. Ama bizi bırakmayın hep beraber geçecez başka konulara Emineeemm @kutuphanekedisi
kızlar günaydın
@kutuphanekedisiEmineeemm bebıslerınız hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsn rabbım.eylul ekım topıgınden tanıyodum sızı buradan da takıp edıyordum ama yazmıyorm cok.cooookkk sevındm adınıza darısı bız ısteyenlere olsn ıns.rabbım bu duygudan ısteyen hıc bı kadını mahrum etmesın ıns canlar duanızda bızede yer verrıııınnnnn
Aaaaa sen de mi hamilesiiiiiin? :))) Ya ne güzel cifte mutlu haber :)) Hayırlı olsun, saglıkla gelsin insallahBen biliyordum kiiiiiiKırklarımız karışcak kızzzz inşallah :)))) İnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına almak nasip eder Allah çok çok çokkkkkkkkk mutlu oldummm
Canim senin yazini gormemisim ya ben,cook cook gecmis olsun.Allahtan hayirlisi olsun ne diyeljm..Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Kuzuum hayirli ve saglik olsun buyusun insallaaaah. Sabah sabah cildirdim resmen. Isteyen herkese saglikla kismet olsun insallaaah
Daha kan sonucu almadim canim ama yakanizi birakmicam siz nereye ben oraya...insallah saglikla gelsin canim..sende saglikla al kucagina insalllahh.Yaaaaa inanamiyorum nasil guzel bi haber!!! :)))) cok mutlu oldum Eminemmmm hadi insallah saglikla gelsin bebis
Emineeemm olumsuzluk yok kesınlıkle at kafadan beynıne olumsuz sınyaller gonderme allahın ıznıyle o bebıs dogacak ayaklarını ısırıcam onun de.kokusunu taaaa ıcıme cekıp hapsedıcem de vee bol bol kuran oku dua et bırsey olmaz ıns canm
Ben biliyordum kiiiiiiKırklarımız karışcak kızzzz inşallah :)))) İnşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla kucağına almak nasip eder Allah çok çok çokkkkkkkkk mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?