• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım benim çok tatlısın beynimin resme dökülmüş hali bnde infolik bugün aldım diğerlerinde alacaktım ama nereden başlayacağımı bilemedim bi sorun yok dediler ne yapım ben ya bişey de bna
canım sağol :)) bu hale getirdi bebesizlik bizi :) ben 3. gün testi yaptırcam tekrar. ona göre kistlerm varsa halen soğan kürüne devam. hayıt da içsem mi diyorum ama aynı anda yapmak zararlı olabilir mi die korkuyorum. kist yoksa inofolik içip incir-havuç kürü yapıcam. bunca otu neden aldın diye soracak olursan bilmiyorum ya sonraki aylar yaparım diye. onca ay nasıl beklicem onu da bilmiyorum

Bati yeniden hesapladim ben 10 u gibi diyordum tahminen adet dongumu hesapladim 27 gunde 1 cikti adet dongume gore bat 12 sini gosteriyor testi dun yapmistim yani 9 unda yarin tekrar yapicam

3gün erkenmi yapmış oluyorsun yani

Kizalr bende erken gebelik testi yaptim bat 13 ekim ben birhafta once bir test yaptim galiba sliklik var yada ben hayal gordum bide bugun yaptim yani 3 gun kala bi bakarmisiniz sizde 20161007_151925-1-1.jpg bu bi hafta kala 20161010_183740-1.jpg buda bugun acaba sliklik varmi kizlar ya

canım sağol :)) bu hale getirdi bebesizlik bizi :) ben 3. gün testi yaptırcam tekrar. ona göre kistlerm varsa halen soğan kürüne devam. hayıt da içsem mi diyorum ama aynı anda yapmak zararlı olabilir mi die korkuyorum. kist yoksa inofolik içip incir-havuç kürü yapıcam. bunca otu neden aldın diye soracak olursan bilmiyorum ya sonraki aylar yaparım diye. onca ay nasıl beklicem onu da bilmiyorum
Canım yarın gidicem eşim tuymezse bende kist yokmuş İnofolik zarar verir miki bu ay bir yumurta vardı tutmadı bakalım yarın doktor ne diyecek ben niyeti bozdum Klomen mi kullansam dedim ikiz de olabilir kafam deli sorular

Kizalr bende erken gebelik testi yaptim bat 13 ekim ben birhafta once bir test yaptim galiba sliklik var yada ben hayal gordum bide bugun yaptim yani 3 gun kala bi bakarmisiniz sizdeEki Görüntüle 1895990 bu bi hafta kala Eki Görüntüle 1895991 buda bugun acaba sliklik varmi kizlar ya
Canim bugun yaptiginda silik var gibi adet gununden 1 gun sonra yeniden yap bende 3 gun kala yaptim biraz daha belirgindi seninkinden yarin yine yapicam

Canım yarın gidicem eşim tuymezse bende kist yokmuş İnofolik zarar verir miki bu ay bir yumurta vardı tutmadı bakalım yarın doktor ne diyecek ben niyeti bozdum Klomen mi kullansam dedim ikiz de olabilir kafam deli sorular
Cogul gebelik yapma ihtimali yuksekmis evet ama benim pko gecmisim oldugu icin asil kistten korkuyorum. İnofolik adi üstünde folik asit zarari olacagini zannetmem ama doktora danis gene de. Haybeye atip tutmak istemem :)

Ay bir dakika bu konuya güzel haberler gelmiş. zuhrealam zuhrealam hamileymiş. Allah'ım çok sevindim. Darısı kalan arkadaşların başına hayırlısı ile inşallah.

Ben hamileyim sanirim dun test yapmistim silik cikti 2. Cizgi yarin yeniden yapicam darisi sizlere olsun insallah tez vakitte

Kizalr bende erken gebelik testi yaptim bat 13 ekim ben birhafta once bir test yaptim galiba sliklik var yada ben hayal gordum bide bugun yaptim yani 3 gun kala bi bakarmisiniz sizdeEki Görüntüle 1895990 bu bi hafta kala Eki Görüntüle 1895991 buda bugun acaba sliklik varmi kizlar ya

Güzel haberler çoğalmış. Hadi bugün kan verin. Hemen listeyi güncelleyelim.

Cogul gebelik yapma ihtimali yuksekmis evet ama benim pko gecmisim oldugu icin asil kistten korkuyorum. İnofolik adi üstünde folik asit zarari olacagini zannetmem ama doktora danis gene de. Haybeye atip tutmak istemem :)

eşim aradı çok yorgunmuş karnı agrıyormuş baska zaman gidebilir miymişiz bu erkekler neden böyle ya sperm testi alcaklar diye gitmek istemiyor çok üzülüyorum anlaıyacağınız tüydü şimdi ben ne içsem ne yapsam boş :(

eşim aradı çok yorgunmuş karnı agrıyormuş baska zaman gidebilir miymişiz bu erkekler neden böyle ya sperm testi alcaklar diye gitmek istemiyor çok üzülüyorum anlaıyacağınız tüydü şimdi ben ne içsem ne yapsam boş :KK43:

Bir daha sevişmek istediğinde çok yorgunum karnım ağrıyor demeyi haketmiş yani.
Hepi topu sperm vericek ya. Ömürü hayatında ergenliğinden bu yana bin kere yaptığı şeyi yapacak. Kadınların alttan muayeneleri falan çektiği onca eziyeti çekseler kıllarını kıpırdatmazlar herhalde.

Back