2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Uygun yapsalarda gitsek devlet hastaneleri rahatlasa :)
devlette doğum yapılmaz zaten canım ya..bizim burda var doğum hastanesi ama berbat leş gibi ilk evlendiğimde mantar olmuştum doktora gitmiştim kadın tecavüz eder gibi muayene etti beni resmen.. teyzemin kızı aynı hastanede doğum yaptı refakatçı hariç kimseyi çıkarmadılar odaya baba bile giremedi kızcağız bin pişman oldu camdan bize el sallarken ağlıyorduayrıca benim gittiğim devlet hastanesindeki doktorda normal doğum yaptırmıyor her gelene sezeryan günü veriyorhafta sonu sancın gelirse yokuz diyorözel hastanede doktorunu arıyorlar mecbur geliyor

Aynen artıları çok. İstediğin zaman girip çıkabiliyosun. Eşim sürekli devlet devlet diye tutturduğu için pek gönüllü değil özele

Kanamam var kızlar eşimden nefret ediyorum

Bu çoçuk düşerse benim kocam yüzünden düşecek sıkıntı vere vere evladımdan olursam Allah'a havale ediyorum

Karnım da sancım var dedim sen istedin beni uğraştırma deri Allah'ından bulasıca ne diyeyim ben ne kızlar allahım sizlere böyle eşler vermesin başka diyecek bişeyim Yok çok üzgünüm

Karnım da sancım var dedim sen istedin beni uğraştırma deri Allah'ından bulasıca ne diyeyim ben ne kızlar allahım sizlere böyle eşler vermesin başka diyecek bişeyim Yok çok üzgünüm
Sakin ol canım. Annenler yakın mı

Canım benim sakin ol seni hastaneye götürebilecek başka birisi yok mu

Kanamam var kızlar eşimden nefret ediyorum

Bu çoçuk düşerse benim kocam yüzünden düşecek sıkıntı vere vere evladımdan olursam Allah'a havale ediyorum

canım kanaman varsa git doktora hemen acile hiç eşini falan dinleme... çocukğu eşimiz ya da başkası için yapmıyoruz kendimiz için yapıyoruz istemiyorsa ilgilenmesin sakin ol canım. bizi haberdar et ama lütfen hastaneye git

Canım yaa ne kadar incesin, içtensin Eminim sen de en yakın zamanda güzel haberler alacaksın canım Ben inanıyorum :)

Yaaaaaaa canimmm direk senin için girdim.Allahim.iyi haber ver diye

Çok ama çok mutlu oldum. ALLAH sağlıkla sihhatle kucağına almayi da nasip etsin insallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…