2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

düzenli ilişki +inofolik işe yarıyor canım problemi olmayanlarda daha çabuk etkisini gösteriyor.. tabi nasip kısmet bu işler ama bazı tedaviler tedbirlerde vesile oluyor

Haklısın canım acele etmeyip sabırlı davranmalıyım teşekkür ederim :)
rica ederim canım. rahmine herjangi bir müdahale olmasaydı korunma derdim çünkü burdan L laracraft rahim yarası vardı antibiyotik kullandığı halde hamile kaldı ama onun rahmine herhangi bir müdahale olmadı.. sen iyileş rahmin toparlansın inşallah vakti geldiğinde gelecektir bebeğin

Bak kiz yine gozlerim dolu dolu okudum msjini .ayy ben nerde adini gorsem aglarim artik...bu arada seninle ayniyiz ve ben hala adet olmadim test yapmadim hic yapasimda yok...esimde biraz once dediki aklima geldi sen hic adet oldum demiyorsun baya zaman oldu bari test yap,artik adamlardan aylardir test ala ala yuzum kalmadi..canimda hic istemiyor 10 gun once folik asitim bitti almadim bile.o kadar bosladim.

ay sende hamileysen çalsın davullar moduna gireceğimocak hızlı bir şekilde geldi bizlere de hayırlı olur inşallah

Ay canım yaa, çifte bayram yapalım inşallah :) Evde ovulasyon varsa denemelisin bence

ay sende hamileysen çalsın davullar moduna gireceğimocak hızlı bir şekilde geldi bizlere de hayırlı olur inşallah

Hic bi oyle hal yokki ustumde yada var ben iplemiyorum..hayirlisi olsun canim umut ede ede umut etcek dermanim kalmadi.

Sende yarın sabah test yap canım. Şenlensin buralar önümüz açılsın :) Emineeemm

Olmadi yarin sabaha yapayim,tabi bugun adet olmaz isem.hayirlisi canim.

Ay canım yaa, çifte bayram yapalım inşallah :) Evde ovulasyon varsa denemelisin bence

Senle gunu gunune ayniyiz canim.bende ovulasyon filan yok.onceki aydan bitmisti kalmamsti bu ay hic kullanmadim.disari ciktigimda test alayim..off adamlara test demekten biktim.

canım ya senin ovulasyon benim hamile kaldığım zamanki gibiydi ümitlendirmemek için söylememiştim ama bol bol dua ediyordum inşallah vardır diye.. bende ilk ovulasyon testiyle bakmıştım kan da değerimi öğrendikten sonra

amin inşallah yaa rabbim hepimize nasip etsin anneliği hayırlısıyla

valla regl belirtisi yoksa azda olsa ümitlenebilirsin hamilelik belirtisi hiç arama hamilelik belirtisiz geliyor ama regl belirtisiz gelmiyor.kasık ağrısı az da olsa oluyor

Kizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinle birde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?

6 haftalıktır canım hayırlısı olsun Allah tamanına erdirsin

Allah razı olsun canım çok sağolun 5 gün öncesine kadar hiç bir testte çıkmadı birden atağa geçti bizim spa Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Allah razı olsun canım çok sağolun 5 gün öncesine kadar hiç bir testte çıkmadı birden atağa geçti bizim spa Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en yakın zamanda

amin canım ya ne güzel Rabbim nasip edince oluyor... bende minicikken öğrenmiştim ama bir kez arttı değer sonra regl oldum kimyasaldı nasip olmayınca olmuyor işte

Eki Görüntüle 1933769

Kizlar gunaydinnn

Hamileyim

Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))

Kan verdim sonucumu bekliyorum

Allahımmm çok büyüksün mucize olmuş yaaa eşin gitmeden yeminle gözlerim doldu maşallah canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺

:) seni gidi seniiii :) ben ovulasyona güveniyorum, hamileliği %70 gösetiroyor bence

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah

Allahımmm çok büyüksün mucize olmuş yaaa eşin gitmeden yeminle gözlerim doldu maşallah canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺

Canımmm çok çok çok sağol, varmış her şeyin en doğru vakti, zamanı. Allahım sana da yaşatsın, hepinize yaşatsın en sağlıklı en hayırlı bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…