- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
düzenli ilişki +inofolik işe yarıyor canım problemi olmayanlarda daha çabuk etkisini gösteriyor.. tabi nasip kısmet bu işler ama bazı tedaviler tedbirlerde vesile oluyorCanlarımmm, benim yol arkadaşlarımm
Bu içten dilekleriniz, samimi paylaşımlarınız, tanımadığınız biri için gösterdiğiniz bu duygu dolu sevinçleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu samimiyetinizin, bu dostane tavrınızın, hayatınızın her alanında kat kat karşılığını alın inşallah... Ben inanıyorum ki hepinizin beklediği "O GÜN" mutlaka bir gün gelecek. Sadece sabır ve tam inanç :)
Benim bu yaşadığım; size her şeyin bir vaktinin olduğunun kanıtı gösteren küçük bir detay sadece. Lütfen siz de en doğru zamanın bir gün geleceğine inanın, ama yürekten inanın...
Benim bu ay HSG'den sonra 3. ayım kızlar (bilmeyenler için). Ve ben bu ay ilk defa inofolic kullandım. Etki oranları nasıl bilmiyorum artık :)
Belirtilere gelince... Hiç bir şey yokÇoook hafif göğüs ağrısı vardı ama gitgide azalıyor. Akıntım her zamanki gibi normal.
Kan sonucumu henüz alamadım, cihazlarda bir arıza çıkmış, parça bekliyorlarmış. O yüzden hala bekliyoruz.
İnşallah her şey şimdi ve bundan sonrası için de yolunda gider. Eşimin gitmesine 10 gün kaldı evet.Ama şu an o kadar motive bir şekilde ki eminim gözü arkada kalmayacak. Sağ salim, 8 ay sonra 3 kişilik yuvamıza inşallah geri dönecek...
Allahım başta KK olmak üzere; bekleyen, isteyen, dileyen herkese, en hayırlı zamanda, katından salih saliha evlatlar nasip et
Hamilelerimize de (@LadeyNa tebrik ederim seni de tatlım, hayırlı olsun inşallah :) ) hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip olsun inşallah
rica ederim canım. rahmine herjangi bir müdahale olmasaydı korunma derdim çünkü burdan L laracraft rahim yarası vardı antibiyotik kullandığı halde hamile kaldı ama onun rahmine herhangi bir müdahale olmadı.. sen iyileş rahmin toparlansın inşallah vakti geldiğinde gelecektir bebeğinHaklısın canım acele etmeyip sabırlı davranmalıyım teşekkür ederim :)
Bak kiz yine gozlerim dolu dolu okudum msjini .ayy ben nerde adini gorsem aglarim artik...bu arada seninle ayniyiz ve ben hala adet olmadim test yapmadim hic yapasimda yok...esimde biraz once dediki aklima geldi sen hic adet oldum demiyorsun baya zaman oldu bari test yap,artik adamlardan aylardir test ala ala yuzum kalmadi..canimda hic istemiyor 10 gun once folik asitim bitti almadim bile.o kadar bosladim.Canlarımmm, benim yol arkadaşlarımm
Bu içten dilekleriniz, samimi paylaşımlarınız, tanımadığınız biri için gösterdiğiniz bu duygu dolu sevinçleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu samimiyetinizin, bu dostane tavrınızın, hayatınızın her alanında kat kat karşılığını alın inşallah... Ben inanıyorum ki hepinizin beklediği "O GÜN" mutlaka bir gün gelecek. Sadece sabır ve tam inanç :)
Benim bu yaşadığım; size her şeyin bir vaktinin olduğunun kanıtı gösteren küçük bir detay sadece. Lütfen siz de en doğru zamanın bir gün geleceğine inanın, ama yürekten inanın...
Benim bu ay HSG'den sonra 3. ayım kızlar (bilmeyenler için). Ve ben bu ay ilk defa inofolic kullandım. Etki oranları nasıl bilmiyorum artık :)
Belirtilere gelince... Hiç bir şey yokÇoook hafif göğüs ağrısı vardı ama gitgide azalıyor. Akıntım her zamanki gibi normal.
Kan sonucumu henüz alamadım, cihazlarda bir arıza çıkmış, parça bekliyorlarmış. O yüzden hala bekliyoruz.
İnşallah her şey şimdi ve bundan sonrası için de yolunda gider. Eşimin gitmesine 10 gün kaldı evet.Ama şu an o kadar motive bir şekilde ki eminim gözü arkada kalmayacak. Sağ salim, 8 ay sonra 3 kişilik yuvamıza inşallah geri dönecek...
Allahım başta KK olmak üzere; bekleyen, isteyen, dileyen herkese, en hayırlı zamanda, katından salih saliha evlatlar nasip et
Hamilelerimize de (@LadeyNa tebrik ederim seni de tatlım, hayırlı olsun inşallah :) ) hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip olsun inşallah
ay sende hamileysen çalsın davullar moduna gireceğimBak kiz yine gozlerim dolu dolu okudum msjini .ayy ben nerde adini gorsem aglarim artik...bu arada seninle ayniyiz ve ben hala adet olmadim test yapmadim hic yapasimda yok...esimde biraz once dediki aklima geldi sen hic adet oldum demiyorsun baya zaman oldu bari test yap ..
Ay canım yaa, çifte bayram yapalım inşallah :) Evde ovulasyon varsa denemelisin benceBak kiz yine gozlerim dolu dolu okudum msjini .ayy ben nerde adini gorsem aglarim artik...bu arada seninle ayniyiz ve ben hala adet olmadim test yapmadim hic yapasimda yok...esimde biraz once dediki aklima geldi sen hic adet oldum demiyorsun baya zaman oldu bari test yap,artik adamlardan aylardir test ala ala yuzum kalmadi..canimda hic istemiyor 10 gun once folik asitim bitti almadim bile.o kadar bosladim.
ay sende hamileysen çalsın davullar moduna gireceğimocak hızlı bir şekilde geldi bizlere de hayırlı olur inşallah
Sende yarın sabah test yap canım. Şenlensin buralar önümüz açılsın :)Emineeemm
Ay canım yaa, çifte bayram yapalım inşallah :) Evde ovulasyon varsa denemelisin bence
canım ya senin ovulasyon benim hamile kaldığım zamanki gibiydi ümitlendirmemek için söylememiştim ama bol bol dua ediyordum inşallah vardır diye.. bende ilk ovulasyon testiyle bakmıştım kan da değerimi öğrendikten sonraAy canım yaa, çifte bayram yapalım inşallah :) Evde ovulasyon varsa denemelisin bence
amin inşallah yaa rabbim hepimize nasip etsin anneliği hayırlısıyla
valla regl belirtisi yoksa azda olsa ümitlenebilirsin hamilelik belirtisi hiç arama hamilelik belirtisiz geliyor ama regl belirtisiz gelmiyor.kasık ağrısı az da olsa oluyorHic bi oyle hal yokki ustumde yada var ben iplemiyorum..hayirlisi olsun canim umut ede ede umut etcek dermanim kalmadi.
Olmadi yarin sabaha yapayim,tabi bugun adet olmaz isem.hayirlisi canim.
Senle gunu gunune ayniyiz canim.bende ovulasyon filan yok.onceki aydan bitmisti kalmamsti bu ay hic kullanmadim.disari ciktigimda test alayim..off adamlara test demekten biktim.
Canim bi adet olacak gibiyim bi degil gibiyim anlamadim.yarina bi test kesin yapayim bugunde olmaz isem.valla regl belirtisi yoksa azda olsa ümitlenebilirsin hamilelik belirtisi hiç arama hamilelik belirtisiz geliyor ama regl belirtisiz gelmiyor.kasık ağrısı az da olsa oluyor
6 haftalıktır canım hayırlısı olsun Allah tamanına erdirsinKizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinlebirde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?
Allah razı olsun canım çok sağolun 5 gün öncesine kadar hiç bir testte çıkmadı birden atağa geçti bizim spa Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Eki Görüntüle 1933769
Kizlar gunaydinnn
Hamileyim
Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyinAllah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))
Kan verdim sonucumu bekliyorum
Kızlar merhababende bu yıl hamile kalmak istiyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebek versin
canım ya senin ovulasyon benim hamile kaldığım zamanki gibiydi ümitlendirmemek için söylememiştim ama bol bol dua ediyordum inşallah vardır diye.. bende ilk ovulasyon testiyle bakmıştım kan da değerimi öğrendikten sonra
Kizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinlebirde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?
Allahımmm çok büyüksün mucize olmuş yaaa eşin gitmeden yeminle gözlerim doldu maşallah canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?