How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar çok kötüyüm öksürüğüm durmuyor :( bu dönemlerde her sene ben böyle olurum bıktım artık keşke bademciklerimi aldırsaydım kurtulurdum :(

Kızlar çok kötüyüm öksürüğüm durmuyor :KK43: bu dönemlerde her sene ben böyle olurum bıktım artık keşke bademciklerimi aldırsaydım kurtulurdum :KK43:
bademcik olmasaydı faranjit olurdum bademcik nimettir:KK36: ballı ılık süt iç canım ya da bal karabiber ye ardından ılık süt iç.. ya da siyah turbu ortadan ikiye böl içini oy oyuğa bal koy bir gün beklesin sulanınca ye onu öksürüğü şıp diye kesiyor:KK39:

IMG_20170103_101628-1.jpg

Kizlar gunaydinnn:halay::halay::halay:

Hamileyim :KK66:

Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin :KK66: Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))

Kan verdim sonucumu bekliyorum :KK66:

bademcik olmasaydı faranjit olurdum bademcik nimettir:KK36: ballı ılık süt iç canım ya da bal karabiber ye ardından ılık süt iç.. ya da siyah turbu ortadan ikiye böl içini oy oyuğa bal koy bir gün beklesin sulanınca ye onu öksürüğü şıp diye kesiyor:KK39:
Farantijitim var zaten kuru kuru öksürüyor zeytin yapı içtim viks buhar yaptım benim öksürük tuttumu kesilmez :(

Eki Görüntüle 1933769

Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin :KK66: Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))

ahhhhhh maşallahhhhhhh nasıl güzel bir test bu böyle:nazar::halay::halay::halay::halay: hadi hayırlısı olsun tatlı sonucun baya güzel çıkacağa benziyor:KK68::KK68::KK71::KK71:

Eki Görüntüle 1933769

Kizlar :halay::halay::halay::halay:

Maşallah dedim sana demi ama var sende bişeyler hayırlı olsun çok sevindim yaz kan sonuçunu allahım sonunda inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip olur :halay::halay::anne:

Eki Görüntüle 1933769

Kizlar :halay::halay::halay::halay:

Maşallah dedim sana demi ama var sende bişeyler hayırlı olsun çok sevindim yaz kan sonuçunu allahım sonunda inşallah diğer arkadaşlarımıza da nasip olur :halay::halay::anne:

Eki Görüntüle 1933769

Hey maşallah ne güzel çıkmış gözün aydın :halay:
ben de sabah yine test yaptım çift çizgiydi kan verdim sonucu 3 te alcam .. :dua:Rabbim herkese nasip etsin

Bakalım kaç çıkacak sonucu kız bir garip oblomov bir garip oblomov hadi sıra sizlerde stres yapmadan sakin sakin :KK70:
Benim yumlar bir catlasinda insallah ay sonuna bakalim ne olacak:KK70:
@kutuphanekedisi bebisin babasinin yoklugunda annesine can yoldasi olmak icin geldi baksana ay duygulandim ya 8 ay beklicem diyordun birdr bak Rabbim nasil nasip etti:KK60:
:KK36:

günaydın kızlar sizi uzaktan takip ediyordum güzel haber alınca kutlamak istedim.
Eki Görüntüle 1933769

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bebeğini

Hepimiz burda arkadaş olduk birbirimizi görmesek de bende çok heyecanlandım sanki kendim hamileyim gibi :) kocası da gidecek yalnız kalmayacak :) Emineeemm Emineeemm @kutuphanekedisi
Aynrn canim ya valla hala gozlerim dolu dolu yaziyorum sahip cikacak annesine:KK46:valla kendi haberim gibi seviniyorum bizim kizlara Allah saglikla devam ettirsin hepsinin hamileligini:KK36:

Back