Günaydınn canımmgünaydın kızlar... hayırlı seneler.. hayırlı haftalar.. hayırlı işler...
günaydın kızlar... hayırlı seneler.. hayırlı haftalar.. hayırlı işler...
Test yaptın mı kızGünaydınlarrr
Ay yok bacım yapmadım :) Forumlarda gezinirken, ovu testiyle gebelik öğrenmek yalan falan diyorlar. Test koyu çıkıp hamile olmayanlar az değil ya. Dünkü kadar ümitli değilim, beklemedeyim hala :))Test yaptın mı kız
Ya aman boşversene iki ay önce heveslenip ümitlenmeyi bırakmıştım ben. Negatifi göre göre insan bi tuhaf oluyor alışıyorsun zamanla. Varsa vardır yoksa yoktur kafanı yordukça stres olursun varsa da bak göstermez kendiniAy yok bacım yapmadım :) Forumlarda gezinirken, ovu testiyle gebelik öğrenmek yalan falan diyorlar. Test koyu çıkıp hamile olmayanlar az değil ya. Dünkü kadar ümitli değilim, beklemedeyim hala :))
Ben ovu dan değilde yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçmiş ya ondan umutlandımAy yok bacım yapmadım :) Forumlarda gezinirken, ovu testiyle gebelik öğrenmek yalan falan diyorlar. Test koyu çıkıp hamile olmayanlar az değil ya. Dünkü kadar ümitli değilim, beklemedeyim hala :))
bende çatlıcam artık durup durup giriyorum belki yapmışsındır diyeAy yok bacım yapmadım :) Forumlarda gezinirken, ovu testiyle gebelik öğrenmek yalan falan diyorlar. Test koyu çıkıp hamile olmayanlar az değil ya. Dünkü kadar ümitli değilim, beklemedeyim hala :))
Ya aman boşversene iki ay önce heveslenip ümitlenmeyi bırakmıştım ben. Negatifi göre göre insan bi tuhaf oluyor alışıyorsun zamanla. Varsa vardır yoksa yoktur kafanı yordukça stres olursun varsa da bak göstermez kendini
Ben ovu dan değilde yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçmiş ya ondan umutlandım
bende çatlıcam artık durup durup giriyorum belki yapmışsındır diyeçok işim var bak senin için giriyorum.. normalde en az 2 hafta giremicem çok yoğunum sayım bitti stok giricem.. sonra bir 3 haftada maliyet hesabı yapıp onları giricem
A4 dök her zaman aldığın stok sayımını Excel sen her ürün grubuna göre kayıt et bilgisayarına sonraki senenin envanterini aldığında geçen seneninkiyle hangi üründen kaçar adet daha fazla satılmış ve ne kadar ciro yapmışsın daha kolay olur belki de sen de böyle yapıyorsundur bi an kendimi çalışıyor gibi hissettimbende çatlıcam artık durup durup giriyorum belki yapmışsındır diyeçok işim var bak senin için giriyorum.. normalde en az 2 hafta giremicem çok yoğunum sayım bitti stok giricem.. sonra bir 3 haftada maliyet hesabı yapıp onları giricem
Hele belirtilerin varmı yok u söyle bana bi :)Burdakilerin çoğu bilir, ben hep olumlu hep umutlu oldum bu aya kadarneşemden keyfimden hiç bir şey kaybetmedim :) Bu ay eşim gideceği için, çok fazla bununla ilgili düşüncelerim olmamıştı. Tamamen aklımda çıkardım diyemem tabi ki. Ama hep "döndüğünde direkt aşılama yaptıralım" diye konuştuk eşimle de. Bu moddaydık.
O kadar çok bekledim ki beklerim iki gün de ya, sonuç şüpheye mahal vermesinŞimdi yaparım negatif çıkar, daha çok stres olurum. Geç döllenme mi falan :)
Aynen ovu'dan ben de yorumları okudukça çok umutlu değilim de dediğin gibi ovulasyon üstünden 14 günden fazla geçince küçük bir ışık var hala
en az iki gün daha sabretmeye çalışacağım canım. Sonra yapıştırcam testi
Çook kolay gelsin
A4 dök her zaman aldığın stok sayımını Excel sen her ürün grubuna göre kayıt et bilgisayarına sonraki senenin envanterini aldığında geçen seneninkiyle hangi üründen kaçar adet daha fazla satılmış ve ne kadar ciro yapmışsın daha kolay olur belki de sen de böyle yapıyorsundur bi an kendimi çalışıyor gibi hissettim
Hiiiç bir şey yok canım :)Hele belirtilerin varmı yok u söyle bana bi :)
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar çok hastayımsinüzitim azdı viks buharı yapıyorum hamile kalırsa hasta olursanız bilginize doktor kullanabilirsin dedi
Bizde de ben anlardım bu işlerin kolay düzenlemesinden 11 sene azmı işte geçip gidiyor :)))) bilirim o kol uyuşmalarını ben ilk 2 sene çalıştım muhasebede sonra müdürlüğü geçtim :) sıkıntıya gelemiyorum diye kaçtım başkasını soktum ama yinele gözüm kulağım oradaydı kolay gelsin canımsaol tatlımara ara girer yoklarım o zaman sizi
milyondan fazla stok kodumuz var tabi o kadarda sattığımız ürüncira ve satışla alakası yok yaptığımın sayım yapıldı onları giriyorum tek tek 2310 sayfa her sayfa 35 satır gireceğim var şimdilik bu sadece merkezin sayımı şubeninkiler de gelir 2 güne sonra geçen senenin alış ve satış fiyatlarının ortalamasından ürünün maliyetini gireceğim çok doğru sonuç olmuyor ama girdiriyorlar gel bacım anlıyon sen bu işlerden bizim aptal muhasebeci 2 sene oldu stok öğrenmedi kendi havasında diğerleri hep yardımcı olurdu bana 2 senedir tek başıma giriyorum sağ koluma kramp giriyor
Tamam bende ayni öyleydim desem bi akıntım vardı hatta eşim bu ay hiç kurumadın demişti :) sonrası da dokununca acıyan göğüs ağrısı hala da öyle ama ödem sağolasın yapıştı kaldı üzerimeHiiiç bir şey yok canım :)
Sadece çok çok hafif göğüs ağrısı.
Akıntı normal (sarı, şeffaf, beyaz, ortaya karışık)
Durum stabil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?