Kimyasal olmaz inşallah zaten burdaki yazıları okuyunca insan daha bi paranoyak oluyor :)
Valla canım bana 3 ay olacak rahim filminden sonra. İlk 3 ay önemliymiş filmin etkileri için. Ama ilk 6 ayda da hamilelik oranı hayli yüksek. Ben malesef değerlendiremeyeceğim eşim gideceği için. O gelene kadar HSG'nin etkisi de kalmayacak. Kısmet, hayırlısı ya elimden bir şey gelmiyor.Selam canim ben de 24. gundeyim 3-4 gün kaldı adete hamilelige dair hic belirtim yok rahin filmi ise yaramadi galiba. Allahtan hayırlısı artik
Eğer bu ay hamile kalmışsam. Eşim diyo ki çocuk için tedaviye başlayacaklara ilk önce rahim filmi çektirin dicem dyo :)Valla canım bana 3 ay olacak rahim filminden sonra. İlk 3 ay önemliymiş filmin etkileri için. Ama ilk 6 ayda da hamilelik oranı hayli yüksek. Ben malesef değerlendiremeyeceğim eşim gideceği için. O gelene kadar HSG'nin etkisi de kalmayacak. Kısmet, hayırlısı ya elimden bir şey gelmiyor.
İnşallah sen güzel sonuçlar alırısın, HSG'nin faydasını görürsün
İnşallah canim umut oluyorsunuz banaBilemezsin ki hamile kalıp kalmadığını anlamıyorsun zaten mesela göğüslerim şiş ama ağrısı Yok dokununca azıcık ağrıyor o kadar.. bi tek belirti göbek deliğimde ağrım oldu Onuda göbeğim düştü sanırım demiştim kendi kendime :)
Yazık nasıl hevesli benim ökz de duygusuz gibi davranıyor sinir oluyorumEğer bu ay hamile kalmışsam. Eşim diyo ki çocuk için tedaviye başlayacaklara ilk önce rahim filmi çektirin dicem dyo :)
İnşallah canim ayni zamanlarda güzel haber de alabiliz hüsrana da uğrayabiliriz ama ben hep virinci secenegi düşünmek istiyorum.Valla canım bana 3 ay olacak rahim filminden sonra. İlk 3 ay önemliymiş filmin etkileri için. Ama ilk 6 ayda da hamilelik oranı hayli yüksek. Ben malesef değerlendiremeyeceğim eşim gideceği için. O gelene kadar HSG'nin etkisi de kalmayacak. Kısmet, hayırlısı ya elimden bir şey gelmiyor.
İnşallah sen güzel sonuçlar alırısın, HSG'nin faydasını görürsün
Doğru diyoEğer bu ay hamile kalmışsam. Eşim diyo ki çocuk için tedaviye başlayacaklara ilk önce rahim filmi çektirin dicem dyo :)
Yazık nasıl hevesli benim ökz de duygusuz gibi davranıyor sinir oluyorum
Ben birinci seçeneği değil de, klasik olacak evet ama, hep hayırlı zamanda güzel haberler almak istiyorum canım. Eşim gittikten sonra hamile olduğumu öğrenirsem neler yaşayacağımı bilmiyorum çünkü. Belki de şu an olmaması daha iyidir, bilemiyorum.İnşallah canim ayni zamanlarda güzel haber de alabiliz hüsrana da uğrayabiliriz ama ben hep virinci secenegi düşünmek istiyorum.
Amin canim ben de öyle hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar istiyorumBen birinci seçeneği değil de, klasik olacak evet ama, hep hayırlı zamanda güzel haberler almak istiyorum canım. Eşim gittikten sonra hamile olduğumu öğrenirsem neler yaşayacağımı bilmiyorum çünkü. Belki de şu an olmaması daha iyidir, bilemiyorum.
Ama eğer hamileysem de doğru zaman bu zamanmış derim ve şükrederim
Ben senin, hepiniz için de aynısını dileyeceğim: ALLAH "EN HAYIRLI ZAMANDA" SALİH SALİHA EVLATLAR VERSİN HER BİRİNİZE...
İnşallah canım. Hepimiz bir gün hamileler topiğine geçiş yapacaz :)Doğru diyoÇok faydasını gören var canım, inşallah sen de onların arasına girersin
Çok hevesli ya. Dün doktorun dediğini söyledim. Ama ümitlenme dedim. Ümitlendim ben dedi kıyamamYazık nasıl hevesli benim ökz de duygusuz gibi davranıyor sinir oluyorum
İnşallah canım AMİN AMİN AMİN diyorum sen sevilmez misin canım benim ben de topikteki herkesi çoook seviyorum kimseye anlatamadiklarimi size anlatıyorum2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdiryeni sene yeni başlangıçlar
@kutuphanekedisi L laracraftKontes001 beren20 @aymavim sweetdreams1985 EslemM001 @mervem-metem Emineeemm @Amor fati yesa
2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdiryeni sene yeni başlangıçlar
@kutuphanekedisi L laracraftKontes001 beren20 @aymavim sweetdreams1985 EslemM001 @mervem-metem Emineeemm @Amor fati yesa
2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
Seni yerim ben, insanin yuzunu gormeden kaninin isinmasi demek tam da bu olsa gerek2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
Valla ben çok sevdim hatta bütün arkadaşlarımızı :) kopmuyoruz inşallah birgün yüzyüze görüşmek nasip olur2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?