2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ay tatlım az kalmış senin benim bat kaç hiç bakmadım sildim zaten uygulamayı takip etmicem hiç
Evet az kaldi canim ama hic belirtim yok ve hamileymisim gibi gelmiyor. Belki de takip etmemek en guzeli ama doktor kontrolu vs. olunca ister istemez takipte oluyorsun

Kız seni öldürücem sana kafaya takma diyorum bu kadar boşuna takıyordun. Zannı gelince hiçbişey dinlemiyor İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebek
Bes bebekten biri benim olur mu ki canim

halimize binlerce kez şükretmek için o kadar sebebimiz var ki bu aralar çok duygusalım sen yazınca oturdum ağladım sonra 2017 anne ve anne adaylarında bir bayan var kürtaj olmuş dün olacağım demişti onun yazısını okudum onun içinde ağlıyorum şimdihayat hep bir şekilde sınıyor bizleri Rabbim sağlığımızla evladımızla sınamasın

Haftaya gel dedi doktor ama ben diğer haftaya gidicem :) kalp atışını duymak istiyorum minik kuşun

Böylesine dengesiz kocayla bu hamilelik nasıl geçecek allahım

kocalar başlarda bocalıyolar canım yaa bi arkadaşımın eşi de delirtmişti onuuu. büyük bişey değildir inşallah
Valla canım başında burnumdan getirdi şimdi içti yine burnumdan getiriyor ayıkken başladı hiçbir istediğim olmuyor diye Allah onu bildiği gibi yapsın bişey demiyorum. Hayır çoçuktan soğuttu beni insan hiç mi sevinmez valla özeniyorum böyle karılarının boynuna sarılıpta mutlu olan adamlara ne yalan söyleyeyim.. Benim de cezam bu sanırım kime ne yaptıysam yarabbi

Mrb arkadaslar bende polikistik over hastasiyim 5 aylik evkiyim 5 aydir korunmadigim halde hamile kalamadim bu ay 2. Yumurta takibim bir yumurtam oluştu ve 27 aralik catlatma ignesi oldum bakalim bekliyorum sonucu allahim banada hamile olmayi nasip eder inşallah arkadaslar adetini bekleyen benim gibi hamile olup olmadigini bekleyen varsa begenebilir mi hep birlikte bekleyelim sizde isterseniz :)

kıyamam sana yaaa. aman boşver canım bak kaç aydır beklediğin meleğin sende elini karnına koy onunla konuş. maalesef erkekler kucağına almadan baba olamıyorlar. çok şükür rabbim nasip etti inşallah kucağınıza da almayı nasip eder de o zaman anlar eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…