2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Dün kahverengi akıntım geldi bi iki damla korktum kardeşim bişey olmaz normal dedi
benim ablam bütün hamileliği boyunca idrarında parça parça kan pıhtısı görmüş... benim kimyasalda da olmuştu normal demişti ama bak belli olmuyor kiminde normal kiminde değil..sen bugün kan sonucunu almaya gittiğinde doktora sor

İdrarım da değil ya minicik bi damla ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi kardeşime gösterdim bişey değil bu dedi kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi. Zaten bi daha da gelmedi yine de sorucam bugün netten araştırdım oda normal yazıyor kafama çok takmak istemiyorum daha çok beynim bulanıyor. Zaten dönüşüm yükselmişse sorun yoktur. En son geçen cuma verdim 33 tü şimdi daha Yüksel olması lazım eğer yükselmemişse doktorla görüşürüm

tatlım doktor ilişki olabilir demeden ilişkiye girmesen.. kimisi 3 ay önermiyor çünkü bak onuda bir sor doktoruna

Kızlarrr doktordan geldim şimdi. Progesteron ve bhcg için kan verdim. Doktor yumurtan çatlamış rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel gebelik olabilir ama kanda çıkmaz şimdi dedi.

Ay hadi inşallahhhhhhh rabbim yüzüne baksın kan ne zaman çıkıcak canım

Sordum canım konuştum haftada iki defa sesi. Kanaman ağrın olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi

aman iyi bari sorduysan sıkıntı yok

Kızlarrr doktordan geldim şimdi. Progesteron ve bhcg için kan verdim. Doktor yumurtan çatlamış rahim duvarın kalınlaşmış çok güzel gebelik olabilir ama kanda çıkmaz şimdi dedi.

21. günündesin dimi canım ay valla çıkacağı varsa çıkar ben 6 gün önceden görmüştüm ama çıkmazsada kırmızıları görene kadar ümidi kaybetmek yok

Öğleden sonra dedi 1 gibi çıkabilir canım. Her ay hüsranla sonuçlandığı için tepkisiz kaldım :) inşallah bebektendir ya
Valla rahim de kalınlaşma varsa hamilesindir ben gittiğimde de bana öyle demişti kan verdim düşük çıktı geç döllenme dedi. Senin ki normal sanırım rahim kalınlaşır yumurtan çatladıysa kan da çıkar bakma sen doktora onlar herşeyi bilmiyorlar biz biliyoz :)

Aynen canım 21. gün. Yumurta çatlayalı da 4 gün oldu. O yüzden olsa da kanda çıkmayabilir. Doktorda çıkmaz dedi. Bakalım progesteron kaç çıkacak :)

7 Mm falanmış rahim kalınlığı

Ayy hadi inşallah hamilesindir de topik cosar bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…