- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ay dimi onu yeme bunu yeme organik olanlar dünya para birde onlara nasıl güveneceğizAynen herkes aynısını diyor almayın diyor ama biz guvendigimiz bir marketten alıyoruz umarım sıkıntı yoktur
8-9 gün sonra çıkan da var ama, 15 günde çıkar diyor genellikleMerhabalar, Eğer hamileysen evde yaptigimiz testlerde kaç hafta sonra çıkar bana yardımcı olur msunuz
Yumurtlama donemimden 1 hafta geçti daha çıkmaması normal o zaman. Teşekkür ederim8-9 gün sonra çıkan da var ama, 15 günde çıkar diyor genellikle
Merhabalar, Eğer hamileysen evde yaptigimiz testlerde kaç hafta sonra çıkar bana yardımcı olur msunuz
Y
Yumurtlama donemimden 1 hafta geçti daha çıkmaması normal o zaman. Teşekkür ederim
regl geçtikten sonra en garantisi öncesinde öğrenmenin yarardan çok zararı var değer yükseldi mi tutunacak mı kimyasal olacak mı stresi varMerhabalar, Eğer hamileysen evde yaptigimiz testlerde kaç hafta sonra çıkar bana yardımcı olur msunuz
gibi gibilerle olmaz ki bu iş biraz daha bekle canım inşallah normale dönerdün başka doktora gittim, bebek oluşmuş kalp faaliyeti var dedi ama cok normal diyemicem yolk biraz büyük gibi sıvı da az gibi dedi.. 1 hafta sonraya kaldı.. ne kadar zor bir işmiş ://cok geçmiş olsun sana da ... insallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Hımm o zaman ben dün büyük bir hata yaptım. 1 kupaya yakın kış çayı içtim. İçinde adaçayı da vardı. Ihlamur, ekinezya, hatmi çiçeği... Aslında adaçayının bu zamanlarda iyi gelmediğini de biliyordum ama aklımdan çıkmış. 1 bardak bir şey içtim zaten, bir şey olmamıştır döllenme olduysa herhalde... yani umarım....Ben yumurtlamadan sonra birakayim diyorum sonuçta bitki çayları da yasak ya o da sakıncalı olmaz mi
Hımm o zaman ben dün büyük bir hata yaptım. 1 kupaya yakın kış çayı içtim. İçinde adaçayı da vardı. Ihlamur, ekinezya, hatmi çiçeği... Aslında adaçayının bu zamanlarda iyi gelmediğini de biliyordum ama aklımdan çıkmış. 1 bardak bir şey içtim zaten, bir şey olmamıştır döllenme olduysa herhalde... yani umarım....
Aynen aynen benim de içim rahat açıkçası. Nasipte varsa tutunur zaten.Olamamıştır inşallah canım yaa
Millet neler neler yaptım düşmedi istemiyordum halbuki diye anlatır ya hep
hiçbir şey olmamıştır canım içini serin tutHımm o zaman ben dün büyük bir hata yaptım. 1 kupaya yakın kış çayı içtim. İçinde adaçayı da vardı. Ihlamur, ekinezya, hatmi çiçeği... Aslında adaçayının bu zamanlarda iyi gelmediğini de biliyordum ama aklımdan çıkmış. 1 bardak bir şey içtim zaten, bir şey olmamıştır döllenme olduysa herhalde... yani umarım....
Amin canım inşallahhiçbir şey olmamıştır canım içini serin tutsen öğrenene kadar Allah'a emanet
Teşekkür ederim cnm valla içim rahatladiYok yok çıkmaz çok erken
Haklısın canm sabırsızlanıyorum sanırım o yuzden bu meragimregl geçtikten sonra en garantisi öncesinde öğrenmenin yarardan çok zararı var değer yükseldi mi tutunacak mı kimyasal olacak mı stresi varbekle canım reglin geçsin
Amin canim benim nasil gidiyor hamişlikAllah hepinizin dileklerinizi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?