2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynen herkes aynısını diyor almayın diyor ama biz guvendigimiz bir marketten alıyoruz umarım sıkıntı yoktur
ay dimi onu yeme bunu yeme organik olanlar dünya para birde onlara nasıl güveneceğiz bende alıyorum güvendiğim marketten bir ara çok alıyorduk ama artık ayda bir falan tüketiyoruztavuklu pilav yemeden yaşar mı insan valla ben yaşayamam

dün başka doktora gittim, bebek oluşmuş kalp faaliyeti var dedi ama cok normal diyemicem yolk biraz büyük gibi sıvı da az gibi dedi.. 1 hafta sonraya kaldı.. ne kadar zor bir işmiş ://cok geçmiş olsun sana da ... insallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Merhabalar, Eğer hamileysen evde yaptigimiz testlerde kaç hafta sonra çıkar bana yardımcı olur msunuz

gibi gibilerle olmaz ki bu iş biraz daha bekle canım inşallah normale döner

Ben yumurtlamadan sonra birakayim diyorum sonuçta bitki çayları da yasak ya o da sakıncalı olmaz mi
Hımm o zaman ben dün büyük bir hata yaptım. 1 kupaya yakın kış çayı içtim. İçinde adaçayı da vardı. Ihlamur, ekinezya, hatmi çiçeği... Aslında adaçayının bu zamanlarda iyi gelmediğini de biliyordum ama aklımdan çıkmış. 1 bardak bir şey içtim zaten, bir şey olmamıştır döllenme olduysa herhalde... yani umarım....

Son düzenleyen: Moderatör:

Olamamıştır inşallah canım yaa

Millet neler neler yaptım düşmedi istemiyordum halbuki diye anlatır ya hep

hiçbir şey olmamıştır canım içini serin tut sen öğrenene kadar Allah'a emanet

Kızlar eşime doktor vemax diye bir ilaç verdi herşey normal faydasını görenler var mı bana da klomen verdi 1 buçuk sene önce düşük yaptım dahada olmadı bekliyoruz. İnsaAllah ilaçlar vesilesiyle olur. Dua edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…