- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Nasıl olur prosedür nedir :) tabi bende isterimkatılmak isteyipte çekincesi olabilecekler için benim katıldığım çekilişleri buldumbir çok arkadaşımı bu topiklerde edindim güzel arkadaşlıklar kurduk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-merhaba-cekilisi.714174/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-mart-cekilisine-buyurun-kizlar.686254/
tabi burda solitarywoman olarak varım hep
Ahh keşke hepimiz bu ay hamile olduğumuzu öğrensekKontes001
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
Emineeemm
bir garip oblomov
@yesa1
@Amor fati
AyMorcivet
@maviturna
deniz_ve_mehtap
@aysesahra
beren20
mutlu3234
bu liste ne zaman bitecek azalalım artık gidelim ya
Bakarda çok beklersin. Yada çok erken git 8-8:30 gibi orda olKızlar bişey sorcam
Daha regl olmadım ama olursam tekrar hormon testi yaptırmak istiyorum ama sıra yok pzt ye kadar
Randevusuz gitsem bakar mı doktor sizce sadece kan vercem nasılsa ?
millet nasıl çatır çutur kalıyor yaaaa :)
şaka maka benimde 6 ay doldu kaldı bir altı ay daha
senin yavrun var kız biz bir kalamadık gitti
o çatur çutur doğuranları kocam ceketini attı üstüme hamile kaldım diyenleridövesim geliyor ben durdukça hastalık çıkıyor anlamadım
ben bi de 2 farklı yöntemle korunup hamile kalanları dövmek istiyorum :):)
ben hamile kalmak için yaptıklarımı yazsam "bunca şeye ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaa" diyenler olursa onları da dövmek istiyorum :)
ha bi de çamaşırlarımız üstümüzdeydi bir şeyler yaşadık hamile miyim diyenleri dövmek istiyorummm :)
Canım ben de bu ay ilk defa inofolik toz kullanıyorum. Bir dahakine senin kullandığını deneyeyim diyeceğim ama bir dahaki 7-8 ay sonra
Bakar canim ben randevusuz gittim baktiKızlar bişey sorcam
Daha regl olmadım ama olursam tekrar hormon testi yaptırmak istiyorum ama sıra yok pzt ye kadar
Randevusuz gitsem bakar mı doktor sizce sadece kan vercem nasılsa ?
Günaydın kızlar 16.gün yapışkan şeffaf akıntıyı gördüm 17.gün fena halde kasıklarımda ağrı oldu çatlama 18. Gün mü olmustur 16 17 de mı ..
Çalışmalar 14 15 17 18 de oldu kandırabilirsem bugun de olur
Ayy inşallah teşekkürler16. gün çatlamış olabilir ama güzel günleri değerlendirmişsin. 15. günden içinde kalan spermin 16. gün çatlayan yumurtanı döllemesi muhtemeldir. 17. ve 18 gün gelen spermler de kalan yumurtalarını döllenmiş olabilirhadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
Canım vermeyebilir burda normal testle çıkıp erken gebelik testinde çıkmayan dahi olmuş.. negatif çıktıysa üzülme adetin gelmeyene kadar umut varKızlar bişey sorabilir miyim ? Erken gebelik testi bat tan 3 gün önce doğru sonuç verir mi ?
haklısın aslında bu aydan fazla ümidim yok ama bu ara adet dönemime yakın ovulasyon testlerim tekrar 2 çizgi çıkmaya başladı bende dedim acaba mı ? ama en iyisi bat gününü beklemek ve kan vermek :)En iyisi kan testi ona para verene kadar kan ver canım daha iyi net olur kafan
naptın canım... yumurtlamayı değerlendirebildin mi? bat 5 bekliyorum bendeCanım neler neler alınmış öyle :) çok güzeller
günadyınn :)Günaydın kızlar :)
Ne yapıosunuz kızlar :)günadyınn :)
ben kafayı yemek üzereyim yorum yap yazdığımaNe yapıosunuz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?