tamam canım. keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah.Kese gorunmedi cok kucuk, oldugu icin dr 1 hafta sonra.Tekrar gelin dedi, kan degeri 94,33 cnm
Bitti canım ama geçmişmidir hiç bilmiyorum. :)Günaydın canim ben de burdayim nasilsin bitti mi ilaclarin
Amin canim inşallah hepimiz pizitifi görelimİnşallah testin pozitif çıkar canım. ben dün kan testi yaptırdım negatif
Cok tsk edrim cnmAynur5656 tebrik ederim, sen de bizim gibi birkaç aydır bekliyordun, hatırlıyorum. Çok sevindim adına. Tamamına sağlıkla ulaş inş.
anladım adete 1 hafta var o zaman peki belirtilerin oldu öylelikle mi baktırdın kanda yoksa idrar testinde mi çıktı? eylülde ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu doktor muayenesine gittiğimde kandada baksınlar istemiştim doktor çıkmaz demişti ama çıkmıştı ama senin değerin baya yüksek çıkmış ben reglimi 4 gün geçtikten sonra bebeğimi kaybettim regl oldum kimyasalmış benimkisi inşallah senin bebeğin tutunur değerin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım hayırlısıyla kucağına al inşallahKan verdim 3 haftalik olucak hayirlisyla
amin canım inşallah hoşgeldin bu arada@aymavim sen de gel bacım, L laracraft ,beren20 , bir garip oblomov ve tüm umutla bekleyenler... Allah kolaylık versin, sağlıkla bebek sahibi olalım hepimiz inş.
Gecmis olsun canim ins rekrar hamile olursun.Benim adetim 5 gun gecikti,evde test yptim pozitif,dr gidp kan verdim pozitif cikti.Ama kese gorunmedi dr haftaya gelin dedi.Ins tutunur cnm sagolasinanladım adete 1 hafta var o zaman peki belirtilerin oldu öylelikle mi baktırdın kanda yoksa idrar testinde mi çıktı? eylülde ben tesadüfen öğrendim hamile olduğumu doktor muayenesine gittiğimde kandada baksınlar istemiştim doktor çıkmaz demişti ama çıkmıştı ama senin değerin baya yüksek çıkmış ben reglimi 4 gün geçtikten sonra bebeğimi kaybettim regl oldum kimyasalmış benimkisi inşallah senin bebeğin tutunur değerin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım hayırlısıyla kucağına al inşallah
Tekrar doktora görün istersen canimBitti canım ama geçmişmidir hiç bilmiyorum. :)
5 gün geçtiyse 4+5 günlük hamilesindir canım doktor mu 3 haftalık dedi acaba geç döllenme mi? amin canım inşallah bakalım çalışmalara devam bu ay ne olcakGecmis olsun canim ins rekrar hamile olursun.Benim adetim 5 gun gecikti,evde test yptim pozitif,dr gidp kan verdim pozitif cikti.Ama kese gorunmedi dr haftaya gelin dedi.Ins tutunur cnm sagolasin
Amin canim inşallah@aymavim sen de gel bacım, L laracraft ,beren20 , bir garip oblomov ve tüm umutla bekleyenler... Allah kolaylık versin, sağlıkla bebek sahibi olalım hepimiz inş.
Hoş buldum :) Bir süre ara verdim, bu ay yine devam bakalım, eylüldeki Kimyasaldan sonra heyecanımı yitirdim, şimdi beklerken biraz umut biraz heyecan olsun diye sitede dolaşmak istedim. Bu ay da olmazsa iyice isteğimi yitirecegim sanırım. Sizle gün saymak iyi gelecek.amin canım inşallah hoşgeldin bu arada
Kan tahlili yapılan bazı yerlerde sistem böyle. sat değil de değere göre döllenme tarihini esas alıyorlar. O yüzden iki üç haftalık oluyor.5 gün geçtiyse 4+5 günlük hamilesindir canım doktor mu 3 haftalık dedi acaba geç döllenme mi? amin canım inşallah bakalım çalışmalara devam bu ay ne olcakkeseyi 5-8 hafta arasında görüyorlar 4 haftalıkken gören çok nadir hayırlısıyla keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın
bende kimyasaldan sonra ara verdim pişmanım bir ayda olsa keşke aravermeseydim dedim kimyasaldan sonra kolay kalınıyor diyorlar ama bakalım ne olacak inşallah bir an önce gelir bebişlerimiz. ben dün çok kötüydüm baya ağladım sonra rahatlamışım uyuyakalmışımHoş buldum :) Bir süre ara verdim, bu ay yine devam bakalım, eylüldeki Kimyasaldan sonra heyecanımı yitirdim, şimdi beklerken biraz umut biraz heyecan olsun diye sitede dolaşmak istedim. Bu ay da olmazsa iyice isteğimi yitirecegim sanırım. Sizle gün saymak iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?