2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

test bozuk canım. birde bu marka testi önermiyorlar hep yanlış çıktığını söylüyorlar başka bir test alıp yenile testini

Ben o ay ara kanamalar yaşadım. 46 günü buldu normal adet olmam. Korumasız ilişki oldu ama tutmadı hiçbiri, adetten sonra pek bir deneme yapmadık, eşimle sorun yaşadık bir süre. 20 kasım son adet tarihim, bu ay yine denemek istedik ama zaman geçtikçe heves kırılıyor, halbuki ilk ay çok hevesliydim, nasip değilmiş. Bakalım bu ay ne olacak, beklemeye devam. Sabirsizim ben bir de, öyle hemen olmayınca bunaliveririm :)

Ins cnm 2 haftalik dedi.Bikac gun oldu iste 3 haftalik nerdeyse.Kese gorunmedi haftaya gelin dedi.Bakalim Rabbim sanada hayirli bir evlat nasip etsin.Sogan suyu icmistik 5 gun blki onun etkisi,olmustur

15 Aralık

bende aksi gibi 4 gün önce adet oldum gecikme yaşarım diye düşünmüştüm ama yaşamadım. bende bu ay çörek otu tarcın bal karışımı kullandım bir hafta kadar o kadar hevesliydim ki 12 gün kullanırım sonra çalışmalara devam ederim diyordum diş sorunum çıktı yarıda bıraktım her şeyi sonra dişlerimi halledemedim kızlarda kaldığın yerden devam et dedi bende ettim bu ay 3 kez ilişki oldu bakalım sonuç ne olacakregl döngüm uzun yumurtam geç çatlıyor ihtimal var ama tabi bellide olmaz. bu arada bat tarihimiz aynı sayılır ben 14 sen 15 aralık hadi inşallah bu sefer yüzümüz güler

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza ben 1 senelik evliyim ilk günden beri bebek düşünüyoruz her ay inşallah olurum diyerek beklerken artık dr a gideyim dedim gittim ve menopoza girdiğimi söyledi yaş 29 ama yaşımdan dolayı ümitsizliğe kapılmamı ilaçla yani klomen tedavisine başlayalım dedi başladık bakalım hayırlısıyla olur inşallah :) ALLAH DUALARIMIZI BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH

BU ARADA GEÇEN SENE KIZ KARDEŞİMDE AYNI DURUMDAYDI AŞILAMAYA BAŞLIYCAZ DERKEN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ İŞTE ALLAHIN HİKMETİ BENDE ÖYLE OLURUM İNŞALLAH

içimde bi his hamilesin diyo :) carsamba gunu kan testi yaptırdım dayanamadım negatif çıktı en son adet tarihim 7 kasım 25 günde bir adet oluyorum hala olmadım bakalım dört gözle bekliyorumm :)

Ee canim regl oluyorsun nasil menepoza girdigini sotluyor doktorun.. Inaallah bir an once bebek sahibi olursun... Hali hazirda devam eden duama senide ekleyecegim insallah regl olmazsin insallah hamilesindir canim

Dualarin kabul olsun inşallah canim ben de her gün okumaya calisiyorum rabbim sesimizi duysun inşallah sana yazmistim ama gormedin galiba canim etiketleme olmamıştı

@bir garip oblomov

Allah razı olsun canım sağolasın dualrın dualarımız kabul olsun inşallah.....yumurta rezvim azmış amh değerim 1.25 çıktı aslında 35 yaşında olsaymışım tüp bebek tedavisi bile yok
muş ama yaşım genç olduğu için bi şansım varmış ilaç tedavisi verdi rahim filmi istedi hepsini yaptım artık sonucu olumlu olur inşallah

Dualarin kabul olsun inşallah canim ben de her gün okumaya calisiyorum rabbim sesimizi duysun inşallah sana yazmistim ama gormedin galiba canim etiketleme olmamıştı
Amin insallah canim kimin duasi kabul olur bilinmez isteyen herkese okumaya calisiyorum Allah razi olsun tatlim Rabbim kabul etsin dualarimizi

ovulasyon testi yaptım 2 gün önce 2 çizgide kıpkırmızı çıktı yumurtlama bu kadar geç olabilir mi kızlar adetim geçti
Ben 17 ile 21. Gunler arasinda yumurtluyorum canim degerlendir gunlerini hatta 3 gun ust uste olsun ben oyle hamile kaldim ama kimyasaldi nasip degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…