Kurslara falan gidiyorum canım. ama bebek aklımdan yine çıkmıyo malesef. takıntı haline geldi artık.Eşim de akşamdan beri gitme diyo sırf kafam dağılsın diye çalışmak istiyorum canım burası bana çok yakın diye ben illa istedim çok skıldım evde gittiği yere kadar çalışırım artık :)
Sana iyi gelecek şeyler bul canım.. inşallah güzel olur herşey..
Topigin hayirli olsun canimBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
ARALIK HAMİLE ADAYLARI:
Emineeemm 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
Kontes001 6 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Cennet irmagi 10 Aralık
@Sevdazede 12 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
@depresifpollyanna 13 Aralık
@bir garip oblomov 14 Aralık
@aysesahra 16 Aralık
@ayyalniz 18 Aralık
@maviturna 19 Aralık
2 haftalik hamilelik nasil ogreniliyorTopigin hayirli olsun canimBen dun ògrendim 2 haftalik hamileyimmm Rabbim tüm isteyen herkse, nasip etsin ins
Duaların kabul olsun inşallah canım benim. takmamayı öğrenemeyiz galiba. umutsuzluğa kapıldığım an bi umut doluyo gönlüme :)Günaydın canlarnasılsınız?
Kontes001 canım ben de senin gibi kafama cok takiyorum ama böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz. İnşallah bir gün takmamayi başarıp bebeklerimize kavusuruz canim. Her aksam kendim ve sizler icin dua ediyorum rabbim inşallah kabul edecek
@bir garip oblomov canim sen cok güçlü bir kadınsın rabbim dagina göre kar verirmiş. İnşallah esinle arandaki sorunlar cozulur ve bebegin daha fazla bekletmeden gelir.
Ne güzel canim umutsuzken içine umut dogabiliyorsa ne mutlu sana tekrar toparlanıp devam edebiliyorsunDuaların kabul olsun inşallah canım benim. takmamayı öğrenemeyiz galiba. umutsuzluğa kapıldığım an bi umut doluyo gönlüme :)
Hepimiz öyle olalım canım yaNe güzel canim umutsuzken içine umut dogabiliyorsa ne mutlu sana tekrar toparlanıp devam edebiliyorsun
Adetine kac gün var canim bu koyuluk aslinda adete yakin olmaz inşallah gebeliktendir. Inofolici foktorum onerdi canim her ay adetten baslayarak ben iliski deyinceye kadar kullan dedi. Sabah 2 aksam 2 ve 2 aydir femara da kullaniyorum ikiser tane yumurtam oldu . Bence srn de kullansbilirsinYine bir ovulasyon testi daha :)
kanda çıkmadı ama hala bi umut besliyorum içimde. dün çay kaşığı kadar kahverengi akıntı geldi daha da gelen giden yok. 36.4 olan ateşim sabah 36.6 idi. kırmızıları görmeden umudumu kaybetmeyecem belki geçen ki çift çizgide yumurtlama olmuştur :) bu ay da gideyim doktora doktor değiştirecem. geçen ay inofolic alacaktım eşim doktor önermeden kullanma dedi neyse dedim kullanmadım. bu ay kullanacam artık inşallah. klomen + inofolic.
Aynen kullanacam inşallah canım. 3 gün var adetime ama 2 gün önce daha koyuydu. doktora dedim ki çatlamış yumurtam gözküyo mu dedim. küçük küçük yumurtaların var dedi sinir oldum.Adetine kac gün var canim bu koyuluk aslinda adete yakin olmaz inşallah gebeliktendir. Inofolici foktorum onerdi canim her ay adetten baslayarak ben iliski deyinceye kadar kullan dedi. Sabah 2 aksam 2 ve 2 aydir femara da kullaniyorum ikiser tane yumurtam oldu . Bence srn de kullansbilirsin
Küçük küçük yumurtalar yüzünden mi bu sekilde çıkıyor ovu testin acabaAynen kullanacam inşallah canım. 3 gün var adetime ama 2 gün önce daha koyuydu. doktora dedim ki çatlamış yumurtam gözküyo mu dedim. küçük küçük yumurtaların var dedi sinir oldum.
Bilmiyorum ki canım büyümüyo onlar. olabilirdeKüçük küçük yumurtalar yüzünden mi bu sekilde çıkıyor ovu testin acaba
İnşallah 3 gün sonra hayirli haberler alursin canim benim de çatlatma ignesinin 12. günü bitti. Çarşamba veya perşembe test yapicam ama pek umudum yok herkes igneden donra deli gibi belirti yaşıyor gerci her belirti yasayan da hamile olmuyir kafam baya karisik canim. Bi de esim bugün sehir disina cikti bir haftaligina falan yalniz kaldim anlayacagin.Bilmiyorum ki canım büyümüyo onlar. olabilirde
Günaydın canim ben de burdayim nasilsin bitti mi ilaclarinSelam canımbir garip oblomov sende mi burdası. :)))
İnşallah testin pozitif çıkar canım. ben dün kan testi yaptırdım negatifİnşallah 3 gün sonra hayirli haberler alursin canim benim de çatlatma ignesinin 12. günü bitti. Çarşamba veya perşembe test yapicam ama pek umudum yok herkes igneden donra deli gibi belirti yaşıyor gerci her belirti yasayan da hamile olmuyir kafam baya karisik canim. Bi de esim bugün sehir disina cikti bir haftaligina falan yalniz kaldim anlayacagin.
Kan verdim 3 haftalik olucak hayirlisyla2 haftalik hamilelik nasil ogreniliyor
Kan değerin kaç çıktı canımKan verdim 3 haftalik olucak hayirlisyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?