- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi yalnız bırakma.Kızlar regl olmak üzereyim. Kontes001 canım beni listeden çıkarabilirsin.
evet canım burdayım sende gel hoş gel sefa getirSelam canım bir garip oblomov sende mi burdası. :)))
canım lekelenmen mi oldu?Kızlar regl olmak üzereyim. Kontes001 canım beni listeden çıkarabilirsin.
Eki Görüntüle 1919992 Eki Görüntüle 1919992 kızlar şimdi doktordan geliyorum kan verdim. ultrosonuma sizde bi bakın daha önce ki ultrosanlarda bu yok acaba bebek olabilir mi yaa. doktor bişey demedi. progesteron ve bhcg için kan verdim. daha önceki ultrasonlarda bu yok sanki
Hmm doğru canım olmuş olsa bile 3 haftalık olur.canım lekelenmen mi oldu?
canım hiç anlamam ama yumurtalıkların olmasın. en son eylülde gittiğimde doktor ultrasona baktığında banada göstermişti bak bunlar yumurtalıkların dedi. kesenin görünebilmesi için 5-6 haftalık hamile olman lazım kan değerininde 3000 üstü olması lazım yani test yaptığında çıkardı
canım regl bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun çünkü hemen adet bitimi hamile kalanlarda oldu.. normalde yumurtlama günü önemli olan ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor yumurta erken çatlayabiliyor o nedenle en garantisi regl bitiminden itibaren ilişkiArkadaşlar hamile kalmak için hemen regl bitimini mi yoksa yumurtlama gününü beklemeyi mi oneriyorsunuz
aynen canım birde kese olsa bile nokta şeklinde oluyor minicik. burda görünen büyük ihtimalle yumurtan. birde doktor her baktığında çıktı mı veriyor sana?Hmm doğru canım olmuş olsa bile 3 haftalık olur.
İnşallah olur daha yeni istemeye başladık ilk olduğu için çabuk tutar diyorlar ama herşeyin hayırlısıcanım regl bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun çünkü hemen adet bitimi hamile kalanlarda oldu.. normalde yumurtlama günü önemli olan ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor yumurta erken çatlayabiliyor o nedenle en garantisi regl bitiminden itibaren ilişki
Aynen canım veriyoaynen canım birde kese olsa bile nokta şeklinde oluyor minicik. burda görünen büyük ihtimalle yumurtan. birde doktor her baktığında çıktı mı veriyor sana?
%25 şansınız var canım hemen olmasını bekleme ilerleyen aylarda tutma olasılığı fazlalaşıyor ama inşallah ilk aydan hamile kalanlardan olursun birde doktora gidip toksikoloji testlerini yaptırdın mı folik asite başladın mı diş kontrollerini falanda yaptır. bak ben yaptırmadım 5 ay sonra diş problemim çıktı3. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş 5 haftalıkken kaybettim bebeğimi. bu yola giriyorsan çok sabırlı olacaksın ah ah biz kadınların başına her şey geliyor burda birbirimize destek olmasak kafayı yerdik heraldeİnşallah olur daha yeni istemeye başladık ilk olduğu için çabuk tutar diyorlar ama herşeyin hayırlısı
aa ne güzel bana hiç vermedi doktorum sanırım sorun olunca veriyor benimki. hadi kan değerlerinde güzel çıkar inşallah güzel haberlerle gelirsinAynen canım veriyo
Bizi yalnız bırakma.
canım lekelenmen mi oldu?
Sıkma canını canım. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorsan, inancın bu yöndeyse, vardır her şeyin bir sebebi...benim dün güya ilişki olcaktı ama olmadı arkadaşıyla balığa gitti eşim geç kalmıcam dedi saat 1i geçiyordu geldiğinde uyumuşum uyandırdı ama kavga ettim gün biti ertesi gün oldu diye döndüm kıçımı yattım yok ya benim adam hiç akıllanmayacak. ben dünya para döküyorum ovu testlerine gün yakalayayım diye hevesleniyorum ama boş yani
Kan testi sonucum 1.20
Progesteron 8.28
Yok canım yükselmez. progesteronum da hep bu civar çıkıyoCanım progesteron bir hayli düşmüş regl tarihin yakın olduğu için. Sanırım regl olman yakın Belli olmaz ama kırmızılar lekenmeler yoksa hala şans var. Küçük bir ihtimal de olsa belki HCG değerin yükselir