- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
öyle canım her şey Allahtan ama bazı şeylerde kulun sorumluluğuna bırakılıyor kukla değiliz yani yapacaklarımızdan biz mesulüz sıkıldım artık eşimin sorumsuzluğundan hep iyi tarafına bakıyorum sırf bebek için ama bazen ciddi anlamda sıkılıyorumSıkma canını canım. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorsan, inancın bu yöndeyse, vardır her şeyin bir sebebi...
bu değerlerle bile yükselenler oluyor canım diğer topiklerde hep denk geldim ama böyle şans bizi bulur mu bilmem regline 5 gün mü vardı?Kan testi sonucum 1.20
Hastanenin değeri 1.20 canım 0 diye çıkmıyo malesef. o yüzden bebek falan yok bu ayda. sıkıldım doktora gtmekten.bu değerlerle bile yükselenler oluyor canım diğer topiklerde hep denk geldim ama böyle şans bizi bulur mu bilmem regline 5 gün mü vardı?
problem mi var canım neden doktora gidiyorsun?Hastanenin değeri 1.20 canım 0 diye çıkmıyo malesef. o yüzden bebek falan yok bu ayda. sıkıldım doktora gtmekten.
Sağlık olsun, olmadı diğer aya, olmadı diğer aya, olmadı ondan sonraki aya... Eşin sen yanyana olun, sağlığınız olsun denersiniz daha.Yok canım yükselmez. progesteronum da hep bu civar çıkıyo
İşte bencillik ediyorlaröyle canım her şey Allahtan ama bazı şeylerde kulun sorumluluğuna bırakılıyor kukla değiliz yani yapacaklarımızdan biz mesulüz sıkıldım artık eşimin sorumsuzluğundan hep iyi tarafına bakıyorum sırf bebek için ama bazen ciddi anlamda sıkılıyorum
Yumurtam çatlamıyo canımproblem mi var canım neden doktora gidiyorsun?
İnşallah canım içimi rahatlattın :)Sağlık olsun, olmadı diğer aya, olmadı diğer aya, olmadı ondan sonraki aya... Eşin sen yanyana olun, sağlığınız olsun denersiniz daha.
İyi akşamlar kızlarr. canım çok sıkkın ya
çocuk olmuyo canım ya ona takılıyo kafamHayırdır canım noldu..
Benimde bugun cok sikkin canim dun aksam ki tartismadan dolayi ogleden beri surekli agliyorumİyi akşamlar kızlarr. canım çok sıkkın ya
Aynen banada. salı günü komşu çağırdı ve toplam 3 hamile ve ben olacaz gitmek istemiyorumBenimde bugun cok sikkin canim dun aksam ki tartismadan dolayi ogleden beri surekli agliyorumarkadasim fotosunu atti oglu bir yanda kocaman gobegi bir yanda ben neden boyle degilim diye basladim aglamaya is yerinde cok koyuyo artik bu durum
çocuk olmuyo canım ya ona takılıyo kafam
Eşim öyle çok saatli işlere izin vermez canım. belki bende dayanamam. 5 yıl muhasebe de çalıştım. ama eşim pek razı değil. ondan önce evde olup onu karşılamamı istiyo ondan.Canım takma kafana valla bak bende dipteydim sonra üzülmemeye karar verdim üzülünce olmuyo malesef Allah yazdı yazımızı alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz..
İşe gir çalış canım mağaza da olsa gir, bak bu sabah 8.30 da başladım 8i geçiyodu işden çıktım ve sadece yemek arası 15 dk oturdum ve kafam öyle bi dağıldı ki şu an yorgunlukdan gözüm kapanıyo eğer imkanın varsa çalış canım.. ve sıkma tatlı canını..
Benimde bugun cok sikkin canim dun aksam ki tartismadan dolayi ogleden beri surekli agliyorumarkadasim fotosunu atti oglu bir yanda kocaman gobegi bir yanda ben neden boyle degilim diye basladim aglamaya is yerinde cok koyuyo artik bu durum
Insallah bu zor gunler gececek demekten baska bisi gelmiyo elimizden... Insallah bizimde bebeklerimiz bir an once gelecek bizlereAynen banada. salı günü komşu çağırdı ve toplam 3 hamile ve ben olacaz gitmek istemiyorum
Eşim öyle çok saatli işlere izin vermez canım. belki bende dayanamam. 5 yıl muhasebe de çalıştım. ama eşim pek razı değil. ondan önce evde olup onu karşılamamı istiyo ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?