- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Hayırlı olsun canımmtebdili mekanda ferhalık vardır, umarım iyi gelir
Vitamin mi canım obende kırmızı kart yedim. bugün emodex alacağım eşim için :) eczaneci kendinizde kullanabilrisiniz demişti :) folik asit kullanıyorum ama arada ondan içebilirim eşime destek amaçlı
sanırım... daha önce doktor önermişti eşime almamıştık şimdi alacağızVitamin mi canım o
İnşallah iyi gelir canım. herkese söylüyorum sana da söyleyim. keçi boynuzu özü yeyin. bana baya işe yaradı çünkü. hamile kalan çok.var çevremdesanırım... daha önce doktor önermişti eşime almamıştık şimdi alacağız
Çatlamamış canım o zaman dahaEki Görüntüle 1919545 kizlar az once yaptigim test dunkuyle ayni catlamis olsa coktan siliklesmesi lazimdi bugun 21. Gun
Hayırlısı canım, bir dahakine artıkbende kırmızı kart yedim. bugün emodex alacağım eşim için :) eczaneci kendinizde kullanabilrisiniz demişti :) folik asit kullanıyorum ama arada ondan içebilirim eşime destek amaçlı
Yeni yumurtluyorsun canim bu aksami degerlendir ve gün aşırı devam et bence inşallah bu ay tutar da gelir meleginEki Görüntüle 1919545 kizlar az once yaptigim test dunkuyle ayni catlamis olsa coktan siliklesmesi lazimdi bugun 21. Gun
Aynen yap canım çünkü bana aynı gibi geldi, ne daha fazla koyulaşma ne de daha fazla açılma var.Eki Görüntüle 1919571
Kizlar bu dunku
Eki Görüntüle 1919572
Bu da bu gunku bakalim aksam nasil cikacak degerlendireyim en iyisi anlamadim bu testlerden bisi olmadi siliklesene kadar yaparim daha elimde var testim
Bilmem :) bende içtim bi haftaya yakın ama bende olmadı galiba hatırlamıyorum canımİyi akşamlar kızlar bişey sorcam ben 2 gündür testere dişli aslan pençesi içiyorum da sarı renkde kıvamlı akıntım oluyo arada, otun etkisiyle oluyodur dimi :)
Bilmem :) bende içtim bi haftaya yakın ama bende olmadı galiba hatırlamıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?