2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Kızlar bende gecmisiiimm:KK54::KK71::KK9::KK6:[/QUOTE]
HabeDiye actim cok mutlu oldum gozun aydin :KK55::KK55:sevindim rabbim kazasiz belasiz kullanmyi d a nasip etsin bu siki tida bitti

Özel mesaj aattım:anneadayı: canım Arabamız yok olsa. Yakın mesafe yapar
ak çıkardım trafiğe cesaretli olmak lazım bana kurdan mesaj gelmedi. Bekliyorum

Kızlar ehliyeti hemen alacak misiniz aldıktan sonra trafiğe çıkacak misiniz:)
canım elimin altında araba olsa keşke kesinlikle trafiğe çıkardım çünkü kullanmadikca unutuluyor diyorlar.
ehliyet hemen almam lazım kurstan haber bekliyorum.
acaba bundan sonraki süreç nasıl olacak.
ne kadar sürede alabiliriz bilginiz var mı.

Bu arada ben hâlâ gectigime inanamıyorum. ..
o kadar gözümde büyüdüki sınav. ..
şükürler olsun geçtik kızlar. ..
benim arkadaşlardan 4.cu sınavda bile kalan oldu. ..
ne kadar kötü hissetmistir kendini...

Bu arada ben hâlâ gectigime inanamıyorum. ..
o kadar gözümde büyüdüki sınav. ..
şükürler olsun geçtik kızlar. ..
benim arkadaşlardan 4.cu sınavda bile kalan oldu. ..
ne kadar kötü hissetmistir kendini...
Canim başka yerlerde süreç şöyle yazmışlar kurs belgeleri hazirliyormus bu sure kurstakilerin hızına bağlı diyorlar belgeleri bize veriyormus bizde emniyetten randevu aliyormusuz orada da sürecin uzaması bulunduğun yerin kalabalık vs olması ile değişiyor yazmışlar kimi yerde bir iki gün içinde kimi yerde uzun sürüyor yazmışlar farklı sitelerde bende heyecanla haber bekliyorum kurstan haber alan yazsin

Bende ilk sınavda iyi olmama rağmen kaldığım için bundan da yüzde seksen kalirim diyordum ayni komisyon ilkinde olsaydı bence daha rahat gecerdim ikincide daha çok gerildim hataya daha aciktim parkta bu komisyon cok az daha içeri gir istersen dediler ilkinde suratsız suratsız oturdular

Birde ilk sınavda parkı tarla gibi asfalt olmayan engebeli arazide yaptık sinav sonrası kursa baya söylenmiştik ikinciden önce beton atmışlar park alanina bu tarz durumlarda kesinlikle tepki vermek gerekiyormus bunu da anlamış oldum bu surecte

Hocada çok önemli benim ilk hocada çizginin neresinde durmam gerektiğini bile bilmiyordum o kadar ferah bir hocaydi sınav kurallarından bile haberim yokmuş :)

X