2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

lruba, post: 40291234, member: 336853"]Kızlar bilginiz varmı direksiyon sinavina girmemek yine de ödeme yapmamız gerekiyor mu...
Mesela 1.ci sınava girmek istemeyip 2. ye girebiliyor muyuz...
Evet canim kursları görüşüp gitmek istemediğini söylüyorsun 2 giricem diyosun o zamn para vermiyorsun ben girmeyi düşünmüyorum Mayıs ikincisi olucakmis[/QUOTE]
aaaa bilmiyordum Sağol canım bende öyle mi yapsam acaba kafam çok karışık. ..
ben yeni başladım 3 gün oldu dün direksiyon da fena değildi ama yine de bir stres var daha 3 gün daha var çalışacağız ama yeterli olurmu diye endiselendim. ..

Kızlar az önce kursu aradım direksiyon sınavı için kesin olmamakla beraber 1 hafta sonraya ertelenme durumu varmış. ..
ben sınava girmeyip 2. ci sınava girebilir miyim diye aradım rapor almak gerekiyormuş girmemek için. ..

Banada direksiyon tarihi olarak dun kurs 25 nisan diye msj atmış şehre gore farklı mi acaba dedim
aaaa ne güzel ya...
bilmiyorum ki canım kursu aradım tan sonra mesaj geldi direksiyon sınav ücretini 7 sine kadar yatirin diye sen yatırdin mi canım yada sana böyle bir bilgi geldi mi bu arada ben istanbuldayım sen...

Bana ayin onu diye yazmışlar.bende biran evvel olsun bitsin istiyorum benim dersler bitti sayılır bekledikce daha çok kuruyorum kafamda:)ben karabükteyim

Bana ayin onu diye yazmışlar.bende biran evvel olsun bitsin istiyorum benim dersler bitti sayılır bekledikce daha çok kuruyorum kafamda:)ben karabükteyim
Anladım Canım inş hepimizin gönlüne göre isteğine göre olur... ben bu hafta başında başladığım için derslere... kendimi hazır hissetmiyorum o nedenle ne kadar geç olursa o kadar iyi olcak gibi geliyor. .. daha 6 saat daha dersim var... bakalım hayırlısı. ..

Nasip canım önünde baya ders var moralini bozma inşallah seninde gönlüne gore olur.6 saat de baya bir şeyler katar kullandıkça insanin güveni de geliyor

Nasip canım önünde baya ders var moralini bozma inşallah seninde gönlüne gore olur.6 saat de baya bir şeyler katar kullandıkça insanin güveni de geliyor
inşallah canım moral verdin bana...dilerim sinavlarimiz sorunsuz geçer... üstüne keyif kahvesi içeriz. ..:KK68:

Kızlar merhaba
Bugun direksiyon Sınavına girdim öncelikle okadar çok heycanlıydım ki kimliğini bile evde unutmuştum:KK43:
Neyse ki Abi'm yetişti getirdi gerci yetişmese de hoca saolsun aldı beni zaten kimlik yoldaydı geliyordu.
Neyse bindim arabaya hocam ve bir bayan arkada yanımdada bir erkek Görevli,resmime baktılar ve Yanımdaki beyefendi bu senmisin burda cok farklısın dedi daha guzelmişsin dedi dedim o eski resmim şimdi okadar kötümüyüm ki dedim:) anlayacağınız muhtesem bir moral ile başladım tabi o sırada kimlik yok dedim whatsapta var resmi kimliğimin göstereyim:) Gösterim ki o sırada kimlik geldi neyse okadar iyi okadar muhtesem insanlarda ki tekrar tekrar tesekkur ettim böyle bir enerji verdikleri için:)
Sonra çalıştırdım arabayı hersey gayet iyi kurallara Aykırı bişey yapmadım.parkı tek hamlede yaptım rampada durdum kalktım geri geri gittim sinyalleri hiç atlamadım vs.. Istop ettirmedim de hiç.okadar heycan yaptım ki sol bacağımı titremekten alıkoyamıyordum o an debriyajdan ayağımı cekcem dedim ki hadi dedim pes etmek yok! Veeeeeee gectim:))) zaten görevliler bayıldı bana muhtesem enerjimiz vardı inşallah herkese böyle kişiler denk gelir.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Bugun direksiyon Sınavına girdim öncelikle okadar çok heycanlıydım ki kimliğini bile evde unutmuştum:KK43:
Neyse ki Abi'm yetişti getirdi gerci yetişmese de hoca saolsun aldı beni zaten kimlik yoldaydı geliyordu.
Neyse bindim arabaya hocam ve bir bayan arkada yanımdada bir erkek Görevli,resmime baktılar ve Yanımdaki beyefendi bu senmisin burda cok farklısın dedi daha guzelmişsin dedi dedim o eski resmim şimdi okadar kötümüyüm ki dedim:) anlayacağınız muhtesem bir moral ile başladım tabi o sırada kimlik yok dedim whatsapta var resmi kimliğimin göstereyim:) Gösterim ki o sırada kimlik geldi neyse okadar iyi okadar muhtesem insanlarda ki tekrar tekrar tesekkur ettim böyle bir enerji verdikleri için:)
Sonra çalıştırdım arabayı hersey gayet iyi kurallara Aykırı bişey yapmadım.parkı tek hamlede yaptım rampada durdum kalktım geri geri gittim sinyalleri hiç atlamadım vs.. Istop ettirmedim de hiç.okadar heycan yaptım ki sol bacağımı titremekten alıkoyamıyordum o an debriyajdan ayağımı cekcem dedim ki hadi dedim pes etmek yok! Veeeeeee gectim:))) zaten görevliler bayıldı bana muhtesem enerjimiz vardı inşallah herkese böyle kişiler denk gelir.
Canım geçmiş olsun şuan senin yerinde olmayı çok isterdim.benim sınav ne yazıkki 25 inde daha

Geçmiş olsun arkadaşlar ben girmedim inşallah bidaha ki ne giren arkadaşlar yazsı n bbakalım nasıl geçti neler yaptırdilar ben de ki bu heyecanla nasıl olucak bilmiyorum

arkadaslar dünde kuzenimin sınavı vardı onunla birlikte gittim ve o kaldı
gerçi kuzenimin arabası otomatik o duz vitesi hiç bilmiyordu ve direksiyon dersine hiç katılmamış haliyle arabayıda bilmiyor ve sadece 1 önceki gece çalışmıştı 1-2 saat
neyse gittik tabi oda çok heycanlı annesi gibi herseyiyle ben ilgileniyordum hatta gel arabayı tanı dedim gittim vitesine baktım mandlı nasıl kaldırması gerektigini vs tekrar tekrar söyledim.(bende 6 saat egitim almıştım ondan önce deneyimim yoktu) neyse;
onların kursunda sadece 1 kişi geçebilmiş komisyon uyeleri acayip kıldı.hatta bir bayan hiç istop ettirmedigi halde kadını bırakmışlar çok itiraz etti ama dinlemediler.4.hakkıymış bayanın
sonra baska bir bayan daha vardı onunda 3.hakkıymış oda 3 defa istop ettirmiş oda kalmış.
şunu söylemek istiyorum ki açıkcası kursta çokta önemli,ben ilk kayıt oldugumda işte ilk sınavda alıyor buraya gelenler diyorlardı ama inanmamıştım gercektende öyleymiş tabi bu kendi basarınada baglı..
ve sadece şunuda söylemek istiyorum ki sakın ama sakın o koltuga oturdugunuz zaman heycanınızı yok edin..
benim öyle oluyor,ondan önce heycandan deli oluyordum su falan vermişlerdi düşünün fakat bi oturdum birde muhtesem bir enerji ile hersey çok guzel oldu:))
benim komisyon uyleri benimle çok muhabbet ettiler hatta hiç susmuyordu yanımda oturan beyeefndi,tabi buda bi tuzak dikkat dagılıyormu diye ,ayrıca işte o yanınızda oturan beyefendide bitiyor. aklınızda olsun.
unutmayın heycan yok!!! ve pozitif guleryuzlu olun ayrıca debriyajla aranızı çok çok iyi tutun acele etmeyin emin olun ki sonuca sizde inanamayacaksınız.

Geçmiş olsun arkadaşlar ben girmedim inşallah bidaha ki ne giren arkadaşlar yazsı n bbakalım nasıl geçti neler yaptırdilar ben de ki bu heyecanla nasıl olucak bilmiyorum
canım ilk önce koltuk ayna kemer bunları hallediyorsun sonra arabayı calıstır sırasına göre kalkışta sola sinyal veriyorsun yolu kontrol et ve çıkışını yap.
şeridini sakın gecme hep şeridinden ilerle buda cok önemli seninle muhabbet etiikleri zaman konus cvp ver fakat gözünü sakın yoldan ayırma..
dönüşlerde sinyallerini muhakkak unutma..park olayında taktiği biliyorsundur muhakkak zaten onu yaptın mı benim gibi tek hamlede yaparsın bu işi:)
ayrıca dur kalklardada sakın sakın acele etme zaten süren yarım saat ama onlar sana 2 tur attırıyolar
debriyajdan ayagını ne kadar yavas yavas cekersen hersey okadar iyi gider.
bol bol dua oku ve guzel dusun :)
dualrım sizinle kızlar

Sağolasın crazgilr anlatmıştı ne güzelde olmuş sonu maşallah güzel dileklerin için Sağo valla tek hhamlede park Çok hoşuma gitti Mayıs ayında inşallah bizde geçtiğimiz i yazariz haydi hayırlısı

Evet canım ilk defa gideceğim ama internette bu tarihler için telafi sınav tarihi diyor bende anlamadim
canım Merhaba benim de kafama takıldı 3 mayısta gireceğim ben ve telafi sınav tarihi olarak geçiyor nette...
Halbuki ilk girişim olacak...
aslında tarihler sürekli değişiyor nette bazen eski tarihlerde oluyor ama bilemiyorum. .senin kacinda. ..

canım Merhaba benim de kafama takıldı 3 mayısta gireceğim ben ve telafi sınav tarihi olarak geçiyor nette...
Halbuki ilk girişim olacak...
aslında tarihler sürekli değişiyor nette bazen eski tarihlerde oluyor ama bilemiyorum. .senin kacinda. ..
evet tarihler farklılaşıyor en guzeli bunu kurstan ögrenmek kızlar

X