2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Canım park konusunda bende anlamıyorum sanki hep ayni şeyi yapıyorum ama hep ayni olmuyor:)hoca banada bir iki kere parka başlamadan önce dubaya yanastigimda fazla yakin durduğuma dair bir şeyler anlattı yakin durunca arabanın arkası erken girdi ezbere yapma mantığa gore az daha girmen gerek dedi bende hep dubalari on cam arka cam belirlediğimiz yerlerde görünce manevra yapıyordum. Bu arada ben bu kadar santim santim ölçüp acımasız davranmazlar diye düşünüyorum bazen kaldırıma çok yakin durduğumda oldu hoca pek seninki gibi kasmadi yalniz park alanında da komisyon olacak dedi moralimizi bozmayalim bence o kadar yıllık şoförler bile orantılı park yapamıyor bu arada büyük şehirde misin komisyon tavrını park konusunda oda etkiler mi acaba
dubalarq fazla yanasinca onu kurtarirken arka taraf cabuk iceri yerlewtiginden riskli oluyor fark az acilir ise daha kolay yerlesiyir

evet pazar günü canım, inşallah geçeriz... direksiyon sınavı 12 nisanda... allah yardımcımız olsun... sakin olabilmeyi başarabiliriz umarım..
Canım bende kendi aracımizla denemeyi düşündüm ama Vazgeçtim Ayağım bu arabaya alıştı iki aracın fren debriyaj ayarı çok farklı bizde iki park yeri var bir kere hoca bana iki yerin büyüklüğü farklı ondan boyle oldu falan dedi acaba benim hocada çok mu rahat.bana geçersin çok rahat diyor bende mi park üzerinde dursam bilemedim.birde sınav yeriniz falan belli mi benim birde küçük bebek var ne kursa gidebildim nede adam akilli calisabilyorum Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz geceriz

Canım bende kendi aracımizla denemeyi düşündüm ama Vazgeçtim Ayağım bu arabaya alıştı iki aracın fren debriyaj ayarı çok farklı bizde iki park yeri var bir kere hoca bana iki yerin büyüklüğü farklı ondan boyle oldu falan dedi acaba benim hocada çok mu rahat.bana geçersin çok rahat diyor bende mi park üzerinde dursam bilemedim.birde sınav yeriniz falan belli mi benim birde küçük bebek var ne kursa gidebildim nede adam akilli calisabilyorum Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz geceriz

benimde 4 yaşında çocuğum var, zor oldu ama allah razı olsun eşim baktı dersimin olduğu günler çocuğa.. kursa hep gittim. ders kaçırmadım...
direksiyona da hep gittim... parktan korkuyorum ya nolcak bilmiyorum...

Selam herkese
arkadaşlar sınav yerleri belli olmadı değil mi... Bugün gazetede 21 Mart yazıyordu sınav için kafam karıştı. 22 Mart Pazar biliyorum ben...
kursu aradım şu an kimse cevap vermedi size sorayım dedim...
bende bugün çalışacağım daha kitaba...
hepimize başarılar diliyorum. ...

benimde 4 yaşında çocuğum var, zor oldu ama allah razı olsun eşim baktı dersimin olduğu günler çocuğa.. kursa hep gittim. ders kaçırmadım...
direksiyona da hep gittim... parktan korkuyorum ya nolcak bilmiyorum...
Canim benim maşallah. ..
Allahım çocuğunu sana bagislasin...
canım ben geçeceğine inanıyorum çünkü fedakarlık gostermissin çocuğundan ayrı kalmissin Allah yardım edecektir inş. .. dert etme...
ben dün yani baslayacaktim direksiyon dersine biliyorsun...
ama katilamadim annemi hastaneye götürdüm tekrar ağrıları siddetlendi. ...
sınavdan sonra başlayacağım yani direksiyona umarım geç kalmış olmam...
Kurstaki hoca da merak etme ayarlarız sana göre dersleri dedi...
Umarım pazar gunki sınavı kazasız belasiz atlatiriz canım. ..

Canim benim maşallah. ..
Allahım çocuğunu sana bagislasin...
canım ben geçeceğine inanıyorum çünkü fedakarlık gostermissin çocuğundan ayrı kalmissin Allah yardım edecektir inş. .. dert etme...
ben dün yani baslayacaktim direksiyon dersine biliyorsun...
ama katilamadim annemi hastaneye götürdüm tekrar ağrıları siddetlendi. ...
sınavdan sonra başlayacağım yani direksiyona umarım geç kalmış olmam...
Kurstaki hoca da merak etme ayarlarız sana göre dersleri dedi...
Umarım pazar gunki sınavı kazasız belasiz atlatiriz canım. ..

yazılıyı geçeriz inşallah canım onu dert etme.. direksiyon 12 nisanda.. daha zaman var..
hocan da ayarlarız sana göre dediyse hiç sıkıntı yapma... zaten bir hafta üstüne düştünmü bütün tekniği anlıyorsun...

Selam herkese
arkadaşlar sınav yerleri belli olmadı değil mi... Bugün gazetede 21 Mart yazıyordu sınav için kafam karıştı. 22 Mart Pazar biliyorum ben...
kursu aradım şu an kimse cevap vermedi size sorayım dedim...
bende bugün çalışacağım daha kitaba...
hepimize başarılar diliyorum. ...

canım bugün eşim gitti kursa sınav yerini öğrenmek için... yarın öğrenebilirsiniz yarın gelin demişler...
sınav 22 martta.. kesin 22 mart yani eminim... nevruz sebebiyle 22 ye alındı...
bende bugün çalışacağım kitaba.. geciktik ama napalım... son ki gün full çalışırsak yetişriz...

canım bugün eşim gitti kursa sınav yerini öğrenmek için... yarın öğrenebilirsiniz yarın gelin demişler...
sınav 22 martta.. kesin 22 mart yani eminim... nevruz sebebiyle 22 ye alındı...
bende bugün çalışacağım kitaba.. geciktik ama napalım... son ki gün full çalışırsak yetişriz...
Sagol canım benim bende evi toparliyorum şimdi ardından başlayacağım calismaya kolay gelsin canim...

Sagol canım benim bende evi toparliyorum şimdi ardından başlayacağım calismaya kolay gelsin canim...

aynı işi yapıyormuşuz canım, bende kaç gündür temizlik yapamadım derslere gitmekten.. bugün yapayım diyordum :)
hadi klay gelsin ikimize de o zaman... kitaba çalıştıktan sonra kritik yaparız burda :)

aynı işi yapıyormuşuz canım, bende kaç gündür temizlik yapamadım derslere gitmekten.. bugün yapayım diyordum :)
hadi klay gelsin ikimize de o zaman... kitaba çalıştıktan sonra kritik yaparız burda :)
Canim benim sana da kolay gelsin...
az önce kurstan mesaj geldi akşam trafik dersleri tekrarı ve ardından deneme sınavi yapilacakmis... derslere gidemedim ya belki faydali olur benim için...
ayrıntı bir bilgi paylasilirsa haberdar ederim canım. ..
görüşürüz sevgiyle kal...

Selam yarın sınav var canlar...
ay korkuyorum ben...
Tüm bilgiler karıştı sanki
dua edelim birbirimize. ..
herkese başarılar. ..
Bu arada sınavda yanimizda sadece kimlik ve giriş kartı olacakmış. ..
ben yalnız gideceğim kızlar. .. kpss de çanta felan yasak acaba bu sınavda da yasak mi. .. cep yasak onu biliyorum...

Selam yarın sınav var canlar...
ay korkuyorum ben...
Tüm bilgiler karıştı sanki
dua edelim birbirimize. ..
herkese başarılar. ..
Bu arada sınavda yanimizda sadece kimlik ve giriş kartı olacakmış. ..
ben yalnız gideceğim kızlar. .. kpss de çanta felan yasak acaba bu sınavda da yasak mi. .. cep yasak onu biliyorum...
Ben cantam ipe gitmistim kantinde bir tl karsiligi emanet verebiliyirsunuz
Ben o sekilde yaptim fakat arama yapip canta ile girilmesin3 izin verdiler gozetmenler oldugu icin sinavda cantayu elleme sansin yok

Sinavlarunjz nasil gecti
Sınavlar nasildi forumda ses soluk yok inşallah ilk aşamada hepimiz de basarili oluruz

Sinavlarunjz nasil gecti
selam kızlar Nasılsıniz
bende sınav nasıl geçti merak ediyorum.
benim ne iyi ne kötü yanlislarim var gereksiz hatalar yapmışım. ama test olduğu için soruları hatırlatmadigimdan sonuç ne olur bilemiyorum umarım geçer kurtulur.

Benim iyiydi çıkan sorulardan da vardı ama yinede tek tek soruların cvplarina da bak adgim için çok net su puan gibi lir diyemem ama gecerim yetmişi insallah

Sınavlar nasildi forumda ses soluk yok inşallah ilk aşamada hepimiz de basarili oluruz

Sinavlarunjz nasil gecti

selam kızlar Nasılsıniz
bende sınav nasıl geçti merak ediyorum.
benim ne iyi ne kötü yanlislarim var gereksiz hatalar yapmışım. ama test olduğu için soruları hatırlatmadigimdan sonuç ne olur bilemiyorum umarım geçer kurtulur.

anlaşılan hepimizin sınavı iyi geçmiş kızlar.. ne güzel maşallah diyelim de nazar etmeyelim.. aynı başarıyı direksiyonda da gösterelim inşallah... :KK70:
benim de iyi geçti... kaç gelir net bilemiyorum ama 80 i geçerim heralde :) yani inşallah :)
bugün direksiyon dersim vardı... park olmasa çok iyi ama bu park bizim başımızı yakacak gibi kızlar :KK43:

X