- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canım nasıl geçti. ..İnş arkadaşlar bugünden sakinleştirici almaya başladım hocam önerdi tamamen bitkisel aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu geceden dua edicem inşallah geçerim çok istiyorum öğlen 1 de sınavım hakkımızda hayırlısı
canım beni de aramadilar yarın müsait bir zaman bulursam kursa gideceğim inş hayirlisiyla bizde ehliyetimizi alırız. ..Beni hala arayan yyok
Canım ehliyet aldığınız kursta veya bölgede yoğunluk falan mi var ki gerçekten süreç çok uzamış büyük şehirde falan misinizNe kadar da uzadı değil mi
canım ben de yeni aldım sertifika miIstanbul dayı kurs biz size haber vericeez dedi arayan soran yok
Bende 20 eylülde giriyorm direksiyon sınavına hayırlısıyla canım inşallah geçerim teşekkür ederim sanada başarılar dilerimBen Ekim de teorik sinava giriyorum. Direksiyon ne vakit bilemedim. Konuyu takip etmekteyim.- Janna - sanada basarilar diliyorum.
Benimde aralıkta sınav kısmetse kasımada alınabilirmişAralık'ta girecek olan var mı? Benim sınavım Aralık 12'de
Sınavdan hemen sonra belli oluyomu kazanılıp kazanılmadığı? Tebrikler buarada :)ben bugün girdim sınava.
ilk girişimde kazandım , çok şükür.
darısı isteyen gecemeyen herkesin başına..
evet cogu kişininkini komisyon geri getirdi zaten öyle olunca kalıyorsun direk.Sınavdan hemen sonra belli oluyomu kazanılıp kazanılmadığı? Tebrikler buarada :)
slm kızlar.. bugündü yarındı haftaya önümüzdeki ay inşallah diye diye diyeeee 28 yaşına bastım
hayat şartları bazı nedenler birtürlü hayallerinizi yaşama fırsatı vermiyor... en büyük hayallerimden biriydi araba kullanmak...çok şükür gördük bugünleri...nasip kısmet bakalım bende bismillah dedim ve bugün kaydımı yaptırdım çok şükür... paşa paşa paraları yatırmak şöyle dursun, birde ehliyet almanın çok zorlaştığı döneme denk geldik
neyse allah sıhhat versin de, inşallah bu sınavında altından kalkarız...
varmı benim gibi yeni başlayan, yada başlayacak olan??? sohbet muhabbet edelim, tavsiye fikir verelim...
Aralık'ta girecek olan var mı? Benim sınavım Aralık 12'de