- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ov kuzum gecmis olsun; dikkatli ol val nane limon uclusunu tavsiye ederim ve de bol su icmelisinselam kızlaaar
ben de bu aralar rahatsız olduğum için aktif olarak katılamıyorum aranıza.
ama çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum, hatta bi önceki yaza merhaba çekilişinden kendi kurbanımı da davet ettim bu çekilişise![]()
slm kızlar nasılsınız. bende aranıza yeni katıldım bu ikinci çekilişim olacak inşallah ilk çekilişimdeki gibi çook güzel geçer.
Lulu az kaldiMerhaba hanımlar, ben de aktifim burada ama unutmuşum topiği
yılbaşına da az kaldı...
Ov kuzum gecmis olsun; dikkatli ol val nane limon uclusunu tavsiye ederim ve de bol su icmelisinayricaaa ben de bayilmistim yaza Merhaba çekilişine..hediyelesmek ne guzel hen de sunnet
Katilimin aldigi hediyeler var evimin her kosesindesanimiyet ne hos. Insaallah bu cekilis de guzel gecer...zaman dolduktan snra duyup katilmak isteyenler oluyor umarim herkes vaktinde duyar katilir ..snradan pisman olmasinlar
![]()
Ben de o zman nisanliydim ceyizime kaldirmistim sen gibi..eylul de düğünum oldu cok sukur evimin suslediler oyle de kullanışlı seyler almis ki katilkmsağol canım, ama öyle nane limonla geçecek durumda değilim, zatürre olmuşum, ciddi ilaç tedavim var
önceki çekilişimiz çok eğlenceliydi gerçekten, ben hediyelerimi çeyizime kaldırdımm :)
hoşgeldin canım tanıyalım senislm kızlar nasılsınız. bende aranıza yeni katıldım bu ikinci çekilişim olacak inşallah ilk çekilişimdeki gibi çook güzel geçer.
hoşgeldin canım aramızakızlaaarrrr merhaba.asivemai arkadaşımız beni de davet etti. ben de katılmak isterim. ilk olacak bu. heyecan yaptım yahu :)
hoşgeldin canım aramıza
sağol canım, ama öyle nane limonla geçecek durumda değilim, zatürre olmuşum, ciddi ilaç tedavim var
önceki çekilişimiz çok eğlenceliydi gerçekten, ben hediyelerimi çeyizime kaldırdımm :)
canım Elif Nisa mın annesi, yaz yaz sen beni de yaz![]()
canım şimdi 1 aralıkta çekilişimizi yapıcaz yapacak kişide benimbana biraz bahseder misin nasıl olacak napıcaz? liste nasıl?
tabi canım hoşgeldinbende bendeeee katılıcam
geçen sene aksiliklere geldim
inşallah bu sene çok güzel olur :)
hoşbuldukkk :) :)tabi canım hoşgeldin
kızlaaarrrr merhaba.asivemai arkadaşımız beni de davet etti. ben de katılmak isterim. ilk olacak bu. heyecan yaptım yahu :)
kesinlikle katılıyorum canımhoşgeldin kzuucum :))
benim ikinci çekilişim oyle güzel dostluklar elde ediyor ki insan :) pahabiçilemez...
hoşgeldin kzuucum :))
benim ikinci çekilişim oyle güzel dostluklar elde ediyor ki insan :) pahabiçilemez...