2015 yılbaşı çekilişi

selam kızlaaar :KK54:

ben de bu aralar rahatsız olduğum için aktif olarak katılamıyorum aranıza.

ama çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum, hatta bi önceki yaza merhaba çekilişinden kendi kurbanımı da davet ettim bu çekilişise :cool:

slm kızlar nasılsınız. bende aranıza yeni katıldım bu ikinci çekilişim olacak inşallah ilk çekilişimdeki gibi çook güzel geçer.

selam kızlaaar :KK54:

ben de bu aralar rahatsız olduğum için aktif olarak katılamıyorum aranıza.

ama çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum, hatta bi önceki yaza merhaba çekilişinden kendi kurbanımı da davet ettim bu çekilişise :cool:
Ov kuzum gecmis olsun; dikkatli ol val nane limon uclusunu tavsiye ederim ve de bol su icmelisin;) ayricaaa ben de bayilmistim yaza Merhaba çekilişine..hediyelesmek ne guzel hen de sunnet ;)
Katilimin aldigi hediyeler var evimin her kosesinde ;) sanimiyet ne hos. Insaallah bu cekilis de guzel gecer...zaman dolduktan snra duyup katilmak isteyenler oluyor umarim herkes vaktinde duyar katilir ..snradan pisman olmasinlar ;)

slm kızlar nasılsınız. bende aranıza yeni katıldım bu ikinci çekilişim olacak inşallah ilk çekilişimdeki gibi çook güzel geçer.

Canim hosgeldin ben cok sujur iyuyim..gece gece uykum kacti da biraz takikirim ;)
Cekikisler hayata heyecan katiyor;) tanimadigin insan kilometreler otesinden sevgisini sunuyor ;)
Ne hos

Ov kuzum gecmis olsun; dikkatli ol val nane limon uclusunu tavsiye ederim ve de bol su icmelisin:KK66: ayricaaa ben de bayilmistim yaza Merhaba çekilişine..hediyelesmek ne guzel hen de sunnet :KK66:
Katilimin aldigi hediyeler var evimin her kosesinde :KK66: sanimiyet ne hos. Insaallah bu cekilis de guzel gecer...zaman dolduktan snra duyup katilmak isteyenler oluyor umarim herkes vaktinde duyar katilir ..snradan pisman olmasinlar :KK66:

sağol canım, ama öyle nane limonla geçecek durumda değilim, zatürre olmuşum, ciddi ilaç tedavim var :(

önceki çekilişimiz çok eğlenceliydi gerçekten, ben hediyelerimi çeyizime kaldırdımm :)

sağol canım, ama öyle nane limonla geçecek durumda değilim, zatürre olmuşum, ciddi ilaç tedavim var :KK43:

önceki çekilişimiz çok eğlenceliydi gerçekten, ben hediyelerimi çeyizime kaldırdımm :)
Ben de o zman nisanliydim ceyizime kaldirmistim sen gibi..eylul de düğünum oldu cok sukur evimin suslediler oyle de kullanışlı seyler almis ki katilkm ;) ekmek sepeti onluk havlu.pecetelik.mumlar fotograf cerceveleri.akkima gelmeyen bi dunya sey.;) benim kolim dubleksti ;)

Ama en onemlisi samimi olarak yazdigi ictenn mektubu idi ;))

Kuzum sen yine de eksik etme o ucluyu ;) cok gevmis olsun sifa versin Yaradan imiz

bana biraz bahseder misin nasıl olacak napıcaz? liste nasıl?
canım şimdi 1 aralıkta çekilişimizi yapıcaz yapacak kişide benim :KK54: bana çekilişten önce herkes ev veya iş adreslerini cep telefonları bildirdikten sonra kim kime çıktıysa bilgi vereceğim ama bu konuda kimse kimseye çıktığını söylemeyecek sadece ufak ipuçları ile meraklandırıp azda olsa tahminlerde buunuyorsun

Back