2015 yılbaşı çekilişi

Ümran bacıııı topık başkanımızzz bebıs napıyor ? ayyyyy benımde olsa keske bıdenecık yumuk yumuk ısırsam herseyını.
buarada Başkan zorunlu hedıye olacak mı?

Eskilerden daha eksikler var ama sanki Ümran cevap vermediler mi? Ortalığın kizismasini bekliyorum uzaktan bende karıştırcam biraz :D

uzaktan uzaktan gülücem ben ha ha ha kötü kadınlar gibi hissettim :D
Napiosun bu arada kuzum nasil gidiyo işler güçler :)

bi değişiklik yok yavrum, hala işsizim ve güçsüzüm :KK1: sen de durumlar nasıl, okul iş vs, ayarlayabildin mi bişeyler o_O

bi değişiklik yok yavrum, hala işsizim ve güçsüzüm :KK1: sen de durumlar nasıl, okul iş vs, ayarlayabildin mi bişeyler o_O
İş yok mu hala :/ ben mezun olmasam mı nr yapsam ya :(

Bende de aynı canım okula gidiyorum/gitmiyorum ite kaka gidiyor. Lanet okuyorum içimden bitse de kurtulsam ama iş nasıl bulucam bakalım:/

Bi bayramdan önce çalıştım stand görevlisi olarak hala paramı alamadım güvenip tekrar gidemiyorum. Onun dışında bakmadım daha döndürüyorum zar zor kendimi.

İş yok mu hala :/ ben mezun olmasam mı nr yapsam ya :KK43:

Bende de aynı canım okula gidiyorum/gitmiyorum ite kaka gidiyor. Lanet okuyorum içimden bitse de kurtulsam ama iş nasıl bulucam bakalım:/

Bi bayramdan önce çalıştım stand görevlisi olarak hala paramı alamadım güvenip tekrar gidemiyorum. Onun dışında bakmadım daha döndürüyorum zar zor kendimi.

döndürüyorsan sorun yok canım yine, ben bazen cidden sıkıntıya düşüyrum. artık zoruma gidiyor 29 yaşında, hala annemden babamdan para istemek. ama başka çaresi de yok.
sırf param bitti, kalacak yerde sorun oldu diye topladım eşyalarımı eve geldim. bi süre kafam dinlensin diye. mezunum, bi meslegim var, adım var ama iş yok, valla zoruma gidiyor bazen. sırf kendimi döndürmek için bu süreçte part time iş bakıyorum, magaza falan neresi olursa, hiç olmazsa kendimi döndüreyim diye ama bakalım hayırlısı o_O
ben de amma dertliymişim haa, bi dokundun hiç susmadım :KK53:

Ümran bacıııı topık başkanımızzz bebıs napıyor ? ayyyyy benımde olsa keske bıdenecık yumuk yumuk ısırsam herseyını.
buarada Başkan zorunlu hedıye olacak mı?
iyi teyzesi napsın büyüyo yavaş yavaş ellerinden öper kuzucuk :) rabbim sana da kısmet eder inşallah rabbim isteyen herkese naisp etsin çok güzel bir duygu ya her öğlen arası giderim her gidişimde beni görünce uçacak gibi oluyo kucağıma aldığım da bi cilveler bi cilveler bırakıp gelmek zor oluyo aralık 24 e kadar 2:30 a akadar çalışıyorum yarım gün sonrasında tam güne dönecek o zaman çok zorlanıcam :KK42::KK42::KK42: ya o konuda ortak bi karar olsun istedim herkes bi toplansın sayımız tam olunca fikir alarak kararlaştıralım istedim

Eskilerden daha eksikler var ama sanki Ümran cevap vermediler mi? Ortalığın kizismasini bekliyorum uzaktan bende karıştırcam biraz :D
yok canım vermediler :KK12::KK12:

döndürüyorsan sorun yok canım yine, ben bazen cidden sıkıntıya düşüyrum. artık zoruma gidiyor 29 yaşında, hala annemden babamdan para istemek. ama başka çaresi de yok.
sırf param bitti, kalacak yerde sorun oldu diye topladım eşyalarımı eve geldim. bi süre kafam dinlensin diye. mezunum, bi meslegim var, adım var ama iş yok, valla zoruma gidiyor bazen. sırf kendimi döndürmek için bu süreçte part time iş bakıyorum, magaza falan neresi olursa, hiç olmazsa kendimi döndüreyim diye ama bakalım hayırlısı o_O
kuzum adalet bakanlığına girsene bi şansını dene bu arada kuzuyu öptüm yerine

Benimde zoruma gidiyor ama yapacak bişey yok mezun olana kadar mecbur bakıyorum ellerine. KPSS falan denedin mi? Ankarada nasıl iş çıkmaz ki ya napcaz böyle off of.

Kim dertli değil ki canım susma zaten konuşalım diye sordum :)

kuzum adalet bakanlığına girsene bi şansını dene bu arada kuzuyu öptüm yerine

bakanlıklar falan acayip torpil gerektiriyor, ben de torpile pek sıcak bakan biri değilim o yuzden pek ilgilenmiyorum işin o kısmıyla umranım o_O
Benimde zoruma gidiyor ama yapacak bişey yok mezun olana kadar mecbur bakıyorum ellerine. KPSS falan denedin mi? Ankarada nasıl iş çıkmaz ki ya napcaz böyle off of.

Kim dertli değil ki canım susma zaten konuşalım diye sordum :)
kpss ye girdim de canım hiç çalışmadan. he başvuru yapacak puanım var şükür ama belki son atamalarda, o da çok şanslıysam :KK43:
mezun da oldum artık burcum valla zor geliyor ya, telefonla ara anne param bitti de falan. iyi kötü bakmıyorum artık iş konusunda, bana para kazandırsın da yeter diyorum.

Bak terbiyesizlere :) dönerler herhalde görmemişlerdir daha diye düşünüyorum.
inşallah canımm
bakanlıklar falan acayip torpil gerektiriyor, ben de torpile pek sıcak bakan biri değilim o yuzden pek ilgilenmiyorum işin o kısmıyla umranım o_O

kpss ye girdim de canım hiç çalışmadan. he başvuru yapacak puanım var şükür ama belki son atamalarda, o da çok şanslıysam :KK43:
mezun da oldum artık burcum valla zor geliyor ya, telefonla ara anne param bitti de falan. iyi kötü bakmıyorum artık iş konusunda, bana para kazandırsın da yeter diyorum.
hmmm anladım canım hakkında hayırlısı olsun ozaman

Mezun olunca ayrı bi zor olur para istemek haklısın o konuda :( Aynen canim sen iyi bişey bulana kadar en azından seni idare etsin diye gir bi işe ömürlük olmak zorunda değil ya. Hayırlısı ile kafana göre bi iş bulunca oraya geçersin. İnşallah KPSSden bişey çıkar rahatta olur hem.

Benim bide bu yaz istemem olacak Allah izin verirse o zaman kadar bi iş bulmam lazım işsiz kalma gibi bi lüksüm olmayacak ne bulursam artık.

iyi fındıkta napsın evde babaannesiyle takılıyo grip olmuş o da burun akıntısı öksürükte başlamış inş. daha da artmadan atlatırız
Kıyamam ben ona geçmiş olsun canım. Ne kadarlık oldu bal falan verebiliyor musun ilaç almadan geçer umarımo_O

Back