2015 yılbaşı çekilişi

ankarada olunca gündüz genelde bişeylerin peşinde koşturuyor oluyorum, akşamları da 3 kişi aynı odada kalınca bazen laptopu açasım gelmiyor hiç :KK61: ama en azından 10 gün buralardayım, sonrası kısmet diyelim :KK51:
yaparsın sen umranım bi torpil yaa, kavuşturalım şu gençleri :KK48:

iyiyim canım :KK68: bebişin hayırlı olsun, kocaman olmuş bile :KK46:
hak geçer hak nazımmmmm neyse o gün gelsin bakarız :KK49:

şaka diyorum zaten umranım, burda kim çıksa aynı şekilde eğleniyoruz onemli olanda bu tabiki :KK68: şimsi tesadufen gamzelim çıkar falan, kimsenin aklında şüphe olmasın yani :KK48:
tabi canım şanslı biri isen çıkarsa şansına çıkmazsa da artık yapck bişeyyok zaten amaç sohbet muhabbet güzel tatlı hatıralar arkadaşlıklar bırakmak hediyelerde bahanesi oluyo

tabi canım şanslı biri isen çıkarsa şansına çıkmazsa da artık yapck bişeyyok zaten amaç sohbet muhabbet güzel tatlı hatıralar arkadaşlıklar bırakmak hediyelerde bahanesi oluyo

aynen canım :KK68: hem zaten biz gamzelimle adreslerimizi biliyoruz, bana doğum günümde hediye bile yollamıştı :KK68: burası da olursa şansımıza, olmazsa da katillerimiz kurbanlarımız şansına :KK48:

aynen canım :KK68: hem zaten biz gamzelimle adreslerimizi biliyoruz, bana doğum günümde hediye bile yollamıştı :KK68: burası da olursa şansımıza, olmazsa da katillerimiz kurbanlarımız şansına :KK48:
oh oh oh ne güzel allah muhabetinizi arttırsın canım benim tabikide bakalım bakalım kim kime çıkacak heyecanlandım birden :KK49::KK49:

liste baya oluştu sanırım, ama bizim eskilerden baya eksik var yaa :KK57: şu haftasonunu bi geçirelim de pazartesi günü ava çıkacam bizim hatunları toplamak için :KK53:
ben hepsine gönderdim canım ama pek kimse geri dönüş yapmadı:KK14::KK14:

nazımmm ben minnakımın yanına gidiyorum bi öpüp koklayıp gelicem 1 gibi ozaman görüşürüzzzzzz

Back