- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
sağlıcakla gelsin canım inşallah aman da aman kızlar çok tatlı oluyo canım yaKızımız olacak inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıcakla gelsin canım inşallah aman da aman kızlar çok tatlı oluyo canım yaKızımız olacak inşallah![]()
hak geçer hak nazımmmmm neyse o gün gelsin bakarızankarada olunca gündüz genelde bişeylerin peşinde koşturuyor oluyorum, akşamları da 3 kişi aynı odada kalınca bazen laptopu açasım gelmiyor hiçama en azından 10 gün buralardayım, sonrası kısmet diyelim
yaparsın sen umranım bi torpil yaa, kavuşturalım şu gençleri
iyiyim canımbebişin hayırlı olsun, kocaman olmuş bile
![]()
hak geçer hak nazımmmmm neyse o gün gelsin bakarız![]()
tabi canım şanslı biri isen çıkarsa şansına çıkmazsa da artık yapck bişeyyok zaten amaç sohbet muhabbet güzel tatlı hatıralar arkadaşlıklar bırakmak hediyelerde bahanesi oluyoşaka diyorum zaten umranım, burda kim çıksa aynı şekilde eğleniyoruz onemli olanda bu tabikişimsi tesadufen gamzelim çıkar falan, kimsenin aklında şüphe olmasın yani
![]()
tabi canım şanslı biri isen çıkarsa şansına çıkmazsa da artık yapck bişeyyok zaten amaç sohbet muhabbet güzel tatlı hatıralar arkadaşlıklar bırakmak hediyelerde bahanesi oluyo
oh oh oh ne güzel allah muhabetinizi arttırsın canım benim tabikide bakalım bakalım kim kime çıkacak heyecanlandım birdenaynen canımhem zaten biz gamzelimle adreslerimizi biliyoruz, bana doğum günümde hediye bile yollamıştı
burası da olursa şansımıza, olmazsa da katillerimiz kurbanlarımız şansına
![]()
oh oh oh ne güzel allah muhabetinizi arttırsın canım benim tabikide bakalım bakalım kim kime çıkacak heyecanlandım birden![]()
zaman çabuk geçer öyle düşünme kuzum insanın aklına geldikçe zaman ilerlemez çünküayy ben de heyecanlandım ama daha çok var yaa![]()
zaman çabuk geçer öyle düşünme kuzum insanın aklına geldikçe zaman ilerlemez çünkü![]()
ekim bitti sayılır geriye 1 ay kalıyo2 ay var daha yaa, geçmez ki zaman![]()
ekim bitti sayılır geriye 1 ay kalıyo![]()
evet canım 1 aralıkta olacak kısmetsehee aralığın başında olacak dimi çekilişiyi bari 1 ay kalmış o zaman
![]()
evet canım 1 aralıkta olacak kısmetse![]()
ben hepsine gönderdim canım ama pek kimse geri dönüş yapmadıliste baya oluştu sanırım, ama bizim eskilerden baya eksik var yaaşu haftasonunu bi geçirelim de pazartesi günü ava çıkacam bizim hatunları toplamak için
![]()
ben hepsine gönderdim canım ama pek kimse geri dönüş yapmadı![]()
o zaman görev sende nazımmmmmmo zaman biz de zorla kollarından sürüyerek getirriz buraya![]()
nazımmm ben minnakımın yanına gidiyorum bi öpüp koklayıp gelicem 1 gibi ozaman görüşürüzzzzzz